Sofistikeret wetlook

Bliv inspireret til et sofistikeret wetlook, som hurtig tager dig fra dag til aften. Kenny Aleksandr, giver her sit bud på et fint cool look, der gør op med det kedelige og klassiske hverdagshår.

Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Weetlook der holder hele dagen

Denne frisure, er perfekt til dig, der skal videre til fest, når arbejdsdagen slutter. Frisuren er super nem, det kræver bare, at du har de rigtige stylingsprodukter ved hånden

Tip! Det er op til dig selv, om du vil have håret helt slikket tilbage, lave en stram midterskilning eller en sideskilning.

Sådan gør du:

  1. Start med at børste alt håret igennem. Dit hår skal være fugtigt.
  2. Påfør Volume Mousse. Brug en god portion, cirka en håndfuld, som du fordeler godt og grundigt i hele håret, så der ikke kommer nogen tørre steder, når frisuren er færdig.
  3. Herefter skal du blande to produkter: Argan Hair Oil og Styling Gel. Start med tre til fire pump af olien, som du påfører på toppen. Dernæst påfører du gelen – det, der svarer til en stor 20’er – og påfør den i fronten og ned bag ørerne, til håret er godt mættet.
  4. Gentag processen med disse stylingprodukter i spidserne. Det vil sige først mousse, så olie og til slut gel, så håret får et ensartet wetlook fra bund til spids.
  5. Børst nu hele håret igennem med en touperingsbørste, som er meget tæt i hårene og laver et rigtig flot skrabet look. Den hjælper også med at rede produkterne godt ind i håret og få lagt håret i den rigtige retning. Lav eksempelvis en stram, lidt skrå sideskilning med en spidskam.
  6. Sæt nu håret fast i en lav, stram hestehale i nakken med en elastik.
  7. Har du en masse små fimrehår i kanterne, kan du nemt sætte dem på plads med en smule gele, som du “pensler” på med fingrene. Du kan også påføre lidt i skilningen, så den bliver endnu mere skarp. Afslut med børsten, som du reder de små fimrehår ned med, for et fejlfrit look.
  8. Vil du tage frisuren skridtet videre, kan du lave en stram knold i nakken. Påfør Styling Gel i hestehalen, og sno den nu rundt om elastikken. Gem spidserne bag den snoede knold, og sæt fast med hårnåle. Spray eventuelt lidt hårlak på knolden til sidst for at holde alle flyvske fimrehår i skak og for at frisuren bliver siddende, som den skal hele dagen og aftenen med.
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel