Vi tester 5 af efterårets nye mascara

Vi har testet fem af sæsonens nye mascara, så du kan se dem på og læse vores dom.

vi tester nye mascara | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
31 votes, average: 4,03 out of 531 votes, average: 4,03 out of 531 votes, average: 4,03 out of 531 votes, average: 4,03 out of 531 votes, average: 4,03 out of 5

Så er der nye mascara i butikkerne igen. Så hvad skal du vælge? – og er der en nyhed, som er værd at få hjertebanken over? Vi tester nogle af sæsonen nye mascara, så du kan se dem på og læse vores anmeldelse af dem.

E.L.F Eye Enhancing Mascara – Fine hverdagsvipper

Denne Black Diamond Mascara fra E.L.F. lover en metallisk effekt, der gør, at lyset bliver reflekteret i øjenvipperne og fremhæver din øjenfarve. I den sorte mascara kan man let skimte den glitrende formel, og det snoede børstehoved lover voluminøse vipper.

elf eye enhancing mascara | SKØN
elf Cosmetics Eye Enhancing Mascara Black Diamond, 45 kr. Fås på matas.dk

Sådan var den

Den timeglasformede børste gør det faktisk en smule besværligt at skabe flotte adskilte vipper, da vipperne samles der, hvor børsten er smallest. Jeg synes ikke jeg får effekten af fyldigere vipper, og man skal se godt efter for at se den metalliske effekt. Jeg opnår dog et fint, enkelt hverdagslook, som ikke falmer eller smuldrer i løbet af dagen. Mascaraen bliver nemtfjernet med almindelig makeup-fjerner.

Lancôme Big Color Lash Top Coat – Perfekt til at fuldende et dramatisk look

Lancôme har lanceret fire limited-edition mascara-topcoats i rød, guld, grøn og blå, som tilbehør til deres Monsieur Big serie. Lancôme lover en utra-flydende formel og en  højt koncentreret pigmentering med perlemor, som ikke beskadiger mascaraen under. Lancôme anbefaler, at man bruger en originale Monsieur Big Mascara som base for at få det bedste resultat.

Lancome big color top coat | SKØN
Det var svært at fange det smukke farvespil på billede men med masser af lys, så gik det. Lancôme Big Color Lash Top Coat 03, 100 kr. Fås på matas.dk

Sådan var den:

Jeg påfører to lag af Lancômes Monsieur Big Mascara og lader den tørre inden. Så påfører jeg et lag topcoat i blå. Lancôme holder hvad de lover, da mine vipper ikke bliver gennemtrængende blå (som jeg frygtede), men får et super flot blåt skær, hvor perlemor-pigmenterne især skinner igennem når lyset rammer vipperne. Jeg ville elske at bruge denne topcoat til  at fuldende et smokey-eye look. Som lovet er formlen ULTRA-flydende,  desværre så meget at mascaraen drypper når jeg påfører den. Monsieur Big Mascarane holder længe, og kræver en to-i-en eller vandfast makeup-fjerner, da den sidder godt fast.

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Elegance – Favoritten

Helena Rubinstein er kendt for sit unikke design, og den nyeste Feline Elegance Mascara er ingen undtagelse. Den lover fyldige, lange og elegant adskilte vipper. Børsten har finere hår end traditionelle mascarabørster, og det giver vipperne et ”friseret” look. Børsten er monteret på et fleksibelt skaft, der gør det let at få det ideelle greb om vipperne.

Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Elegance | SKØN
Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Elegance, 280 kr. Fås på matas.dk

Sådan var den

Jeg mærker tydeligt de bløde børstehår, når jeg lægger mascaraen på mine vipper. Det føles ret behageligt, og den bøjelige børste følger let mine zig-zag bevægelser. Kombinationen af bløde børstehår og et fleksibelt børstehoved giver helt klart nogle fyldige vipper, der ikke klumper sammen. Med ét lag for jeg et superfint ”løft” til mine vipper, og med to lag får jeg det fyldige look, som jeg bedst kan lide. Mascaraen holde hele dagen, uden at drysse. Den er tårefast og skal derfor fjernes med lunkent vand eller tre-i-en rens, hvilket går strygende let.

Nvey ECO Volumising Mascara – Den økologiske

Nvey ECO er baseret på økologiske ingredienser og deres nyeste mascara indeholder økologisk jojoba-olie, økologisk bivoks og økologisk carnauba-voks, som tilsammen giver fyldige, dramatiske og separerede vipper.

nvey eco volumisin mascara | SKØN
Nvey ECO Volumising Mascara black, 189 kr. Fås på matas.dk

Sådan var den

Vipperne har fået en fin længde, men mine vipper har set mere voluminøse ud med andre mascaraer. Jeg har lagt to lag, og ved andet lag kunne jeg se, at jeg fik lidt fyldigere vipper. Der skal muligvis et tredje lag på, inden min idé om hvordan fyldige vipper skal se ud, er opfyldt. Børsten er med syntetiske hår, som er en smule stive at arbejde med, men den adskiller overraskende vipperne meget fint. Mascaraen drysser ikke i løbet af dagen, og kan nemt fjernes med vand og lidt makeupfjerner.

L’Oréal Paris Unlimited Mascara – Bedst til prisen

L’Oréals  nyeste skud fra stammen har et innovativt børstehoved, som kan indstilles til lige eller bukket tilstand. Det sikrer, at du kommer ind til de mindste vipper helt konfliktløst. Mascaraen lover et ’lash-lift’ til dine vipper, som både bliver lange og fyldige.

l'Oréal unlimited mascara | SKØN
L’Oréal Paris Unlimited Mascara Black, 140 kr. Fås på matas.dk

Sådan var den

L’Oréal Unlimited giver ikke ekstremt lange vipper, men jeg er med det samme forbløffet over den volumen som mascaraen tilføjer mine vipper ved bare ét lag. Børsten er ikke kæmpestor og fluffy, som mange andre volumen-givende mascaraer, hvilket gør, at den er lettere at styre, uden jeg rammer øjenlåget. Den bukkede børste gør det rent faktisk nemmere at nå både de inderste og yderste vipper. Jeg synes L’Oréal Unlimeted Mascara er et godt valg til prisen, da den heller ikke drysser og den er nem at fjerne med almindelig makeupfjerner.

Clinique High Impact Mascara – God til sarte øjne

Clinique lover med deres bestseller High Impact Mascara masser af volumen og længde. Farven er mere intens og det skal hjælpe til at give et fyldigere look på dine vipper. Cliniques mascaraer er alle allergitestet og er 100% fri for parfume.

clinique high impact mascara | SKØN
Clinique High Impact Mascara, 195 kr. Fås på matas.dk

Sådan var den

Clinique High Impact Mascara er rigtig behagelig at bruge og børsten forlænger blidt mine vipper. Jeg synes allerede ved første lag, at resultatet er ret fint, og med to lag er mine vipper rigtig flotte – de er pænt adskilte og fyldige. Mascaraen er nem at arbejde med, og børsten er ikke for stor, at jeg ender med mascaraklatter over det hele. High Impact Mascara er nem at fjerne med almindelig makeupfjerner, og den drysser ikke i løbet af dagen. Jeg har generelt ikke sarte øjne, men det er rart at benytte en mascara til sarte øjne, uden at gå på kompromis med kvaliteten af børste og vipperesultatet.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (31 votes, average: 4,03 out of 5)
Scroll ned til næste artikel