Få din krop i balance igen

Rigtig mange kvinder oplever en ubalance i underlivet med ubehagelig kløe, irritation og unormalt udflåd på grund af for eksempel sex, graviditet, sygdom og overgangsalder. Heldigvis findes der er en nem og effektiv løsning, som skånsomt genopretter din krops balance.

multi Gyn til vaginal ubalance - kvinde i kjole
Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 51 vote, average: 1,00 out of 5

Døjer du indimellem med vaginalt ubehag som udflåd, kløe, irritation, tørhed, lugt, ømhed og en brændende fornemmelse, er du langt fra alene. Tre ud af fire kvinder har ofte vaginale ubalancer, som de bør være opmærksomme på og tage hånd om, for desværre går det ikke væk af sig selv. Vaginalt ubehag skyldes som ofte en overvækst af skadelige bakterier, der tager over og skaber ubalance.

Vidste du, at …
den abnorme bakterieflora, bakteriel vaginose (fiskelugt), er hyppigt forekommende, og 1/3 af alle kvinder vil opleve dette på et tidspunkt i livet?

En fiskeagtig lugt

Vaginale ubalancer er hyppigst bakteriel vaginose, der kendetegnes ved udflåd, som har en fiskeagtig lugt, og skedesvamp, der kendetegnes ved hvidt klumpet udflåd og vaginal tørhed. Vaginale ubalancer er, trods voldsomme gener, helt harmløse, som du let kan behandle og forebygge. Mange kvinder får lægen til at udskive antibiotika, som er et effektivt middel på kort sigt, men desværre vender alle generne ofte tilbage.

Løsningen findes i håndkøb

Heldigvis findes der en anden behandling – nemlig i form af Multi-Gyns intimprodukter, som ikke bare behandler problemerne, men på en naturlig måde forebygger, at de kommer tilbage. Multi-Gyn-serien indeholder nemlig et patenteret 2QR-molekyle udvundet af Aloe Barbadensis Miller planten, der forhindrer skadelige bakterier i at sætte sig på hud og slimhinder og skabe infektion.

I Multi-Gyn-serien finder du også Liquigel, som lindrer og behandler vaginal tørhed, samt Kompresser, som lindrer overbelastet væv og kløe under eksempelvis graviditet, efter fødsel, eller hvis du dyrker meget sport.

Lige så effektivt som antibiotika

Et klinisk studie* på bakteriel vaginose har faktisk vist, at Multi-Gyn Actigel er lige så effektivt som antibiotika. Fordelen ved Multi-Gyn-serien er også, at de hverken indeholder hormoner, parfume, konserveringsmidler eller andre kemikalier og dermed er en helt naturlig måde at behandle og forebygge vaginale gener.

Bakteriel vaginose påvirker chancen for graviditet

Et andet studie fra Seruminstituttet fra 2016** har desuden vist, at vaginalfloraen påvirker chancen for graviditet hos kvinder i fertilitetsbehandling. Resultaterne viste, at chancen for at blive gravid var fem gange mindre hos de kvinder, der havde en abnorm bakterieflora, og her kan 2QR-molekylet være en naturlig måde at få genoprettet balancen på.

Vidste du, at …
hormonforandringer, stress, søvnmangel, antibiotika og dårligt immunforsvar ofte er årsagerne til en overvækst af gærsvampe i underlivet og dermed en svampeinfektion?

Sådan forebygger du også vaginalt ubehag

  • Hav gode hygiejnevaner
  • Brug uparfumerede bind og trusseindlæg
  • Undgå brug af kosmetiske produkter, der kan irritere huden
  • Skift bind hver tredje til fjerde time
  • Har du tendens til skedesvamp, så undgå at bruge tamponer, da de gør det nemmere for gærsvampe at udvikle sig i det basiske miljø, blodet skaber

Læs meget mere om vaginalt ubehag på multi-gyn.dk her

*First Line Treatment and Relief of Bacterial Vaginosis-related Vaginal Complaints with Metronidazole and Multi-Gyn® Actigel, European Obstetrics & Gynaecology; Volume 7; Issue 2; Autumn 2012;Extract
**Abnormal vaginal microbiota may be associated with poor reproductive outcomes: A prospective study in IVF; SSI.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel