Når det prikker på læberne, så styrk dit immunforsvar

Måske kender du det. Det prikker og snurrer på læben, og pludselig har du allermest lyst til at sætte et stort plaster på læben. Det er på tide at booste immunforsvaret og styrke kroppen indefra.

Ultra Lysine læber
Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5

Vores læber skal stå model til meget, de er indgangen til vores krop og bliver udsat for vind og vejr, og bakterier og virus. Så du kender måske fornemmelsen af prikken og snurren på læberne, som varsler, at inden længe, så kommer alle til at kigge på din revnede, tørre og boblende læbe. Det føles som om, at kroppen er ”gået ned”, og er under angreb. Så hvad gør du? Vi giver dig tre gode tips til hvordan du styrker kroppen, så du undgår den prikkende fornemmelse.

1. Styrk din hudbarriere

Det er vigtigt, at din hudbarriere er stærk og intakt. Når det begynder at prikke på huden, så er det ofte fordi, at din hud har været udsat for kraftig sol, frostvejr eller særligt varmt og tørt vejr. Har du tendens til at dine læber reagerer kraftigt, så brug altid læbepomade med SPF både sommer og vinter, for at beskytte din hud og din hudbarriere bedst muligt

2. Styrk dit immunforsvar indefra

Din hud er kun så stærk, som din krop, så sørg for at styrke dit immunforsvar indefra, så du har noget at stå imod med. Her får du nogen af vores favoritter til immunsystemet:

  • C-vitamin, B6, selen og zink, som bidrager til immunsystemets normale funktion
  • Echinacea og lakrids, hjælper også dit immunforsvar
  • Lakrids bidrager til at beskytte mod oxidativt stress.
  • L-lysin er en essentiel aminosyre, som kroppen har brug for. At det er en essentiel aminosyre betyder, at kroppen ikke kan producere den selv, men den skal tilføres via kosten.
Ultra Lysine | SKØN
Ultra Lysin er udviklet til dit immunsystem med fokus på læberne. Det indeholder bl.a. C-vitamin, B6, selen og zink L-Lysin, lakrids og Echinacea. Ultra Lysin Lips 60 tabl. 250 kr. Fås på matas.dk

Vidste du at KAL er en ny livsstilsserie af kosttilskud fra samme producent som Solaray

3. Få nok søvn

Søvn påvirker dit immunforsvar. Hvis du ikke får nok søvn, bliver dine T-celler svækket, og det øger risikoen for, at du bliver påvirket af virus og bakterier. Du bør sove mellem syv og ni timer hver nat, for at din krop får den bedste hvile. Tænk også på, at hvis du bliver forstyrret i din søvn så påvirker det søvnkvaliteten og dermed dit helbred, så husk at lægge telefonen væk inden du går i seng.

Om KAL og Ultra Lysine

KAL er en ny livsstilsserie af kosttilskud, som er baseret på forskning fra læger og forskere. Kombinationen af nutidens innovative ingredienser med traditionelle urter, vitaminer og mineraler har resulteret i unikke produkter designet til helt specifikke formål. KAL har eksisteret siden 1932 og er et af de få kosttilskudsmærker med rødder helt tilbage til begyndelsen, hvor ernæring og tilskud begyndte at tiltrække opmærksomhed i USA.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel