Ultherapy – Få strammere hud med ultralyd

En af de mest populære ansigtsbehandlinger lige nu får din hud til at stramme sig selv op, og her kan du læse, hvordan det gik, da SKØNs redaktør tænkte på sin huds fremtid og testede Ultherapy.

Så godt kan andre lide artiklen:
8 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 58 votes, average: 3,38 out of 5

Jeg kan godt lide tanken om, at du kan forbedre din hud og opnå resultater, uden at du ser “lavet” ud. Derfor var jeg spændt på at teste Ultherapy – en behandling jeg har hørt så meget om. I starten var det især Hollywood-stjerner, der fik Ultherapy, da de gerne ville have et effektivt “ansigtsløft” med et naturligt resultat, men uden såkaldt “downtime”. Det vil sige, de skulle ikke bekymre sig om at blive gule og blå bagefter, men kunne gå direkte på arbejde eller sågar ud på den røde løber, hvilket er en sjældenhed med behandlinger, der arbejder så dybt i huden, som Ultherapy gør.

Hvad er Ultherapy?

Ultherapy er en patenteret og fokuseret ultralydsbehandling, hvor du får skudt energi i form af ultralyd ned i de dybe, underliggende lag i huden. På den måde bliver huden stimuleret til at danne ny frisk kollagen, og de svage kollagene fibre bliver styrket. Her er altså ikke tale om en behandling, der går ind og arbejder på hudens rynker i overfladen, men behandlingen får huden til at opføre sig som friske elastikker, der trækker sig sammen. Du kickstarter med andre ord din hud til at stramme sig selv op.

Din alder og hudtilstand afgør, hvor ofte du skal have Ultherapy. For mit vedkommende kan jeg overveje en ny behandling om 3-5 år. Ida, som er 52 år, får selv Ultherapy en gang om året.

Sådan føles behandlingen

Hos Klinik N’age har de lavet Ultherapy i snart fire år, og jeg føler mig derfor fuldstændig tryg i hænderne på Ida, som skal behandle mig i dag og som desuden er indehaver af N’age og selv stor fan af Ultherapy. Efter en indledende konsultation to dage forinden, er Ida og jeg blevet enige om, at hun fokuserer på mit øjenområde og min kæbelinje, og da jeg har fået påsmurt et tyndt lag ultralydsgel, går Ida i gang med ultralydsscanneren.

De to første runder skud går dybest ned i huden, nemlig 4,5 mm, og selv om jeg har taget lidt smertestillende en time forinden, kan det godt mærkes. Det føles lidt som at få stød, men den prikkende varme er heldigvis kortvarig, og det er bestemt til at holde ud. De to sidste runder skud går “kun” 2 mm ned, og så går Ida videre til næste område i mit ansigt. Det gør helt klart mest nas under min hage, så jeg er lidt lettet, da Ida fører scanneren op til mine øjne, som kun tåler de mildere 2 mm-skud. En time og 600 skud senere, er jeg klar til at cykle tilbage på arbejdet, men inden jeg iler ud ad døren med friske røde kinder, aftaler Ida og jeg, at jeg skal komme tilbage om tre måneder til en efterkonsultation.

Eksempler på behandling før og efter

Her kan du se eksempler på to andre kvinder, der har fået Ultherapy hos N’age og har fået opstrammet huden omkring hage og øjne.

Resultatet

Min alder og hudtilstand taget betragtning betyder, at Ultherapy ligger på grænsen til at være en forebyggende behandling, fortæller ida. Jeg vil givetvis ikke komme til at se de helt store forandringer, som mange af hendes klienter oplever. Jo, jeg har skam set billederne af dobbelthager, der er svundet ind, og bryn der har fået et ungdommeligt løft. Jeg håber nu alligevel på det sidste, men skal være tålmodig, for det endelige resultat vil først vise sig om tre til seks måneder.

Efter behandlingen er mine kinder lidt røde, og min hud en smule hævet, men det går hurtigt over.I de to første uger efter behandlingen er jeg temmelig øm i huden og en smule følelsesløs under hagen, hvilket er helt normalt, og jeg tænker, at det må være et tegn på, at huden er kommet på overarbejde på den gode måde. Flere kolleger påpeger endda, at min hud ser endnu bedre ud, end den plejer, så det tager jeg også som et godt tegn, og må nu bare vente og se, om mine kollagene fibre bliver som spændstige nye elastikker.

Værd at vide om Ultherapy

Ultherapy er en bekostelig affære. En behandling af underansigt og øjne koster 20.000 kroner. Skal du have lavet øjnene, koster det 10.000 kroner og underansigt alene koster 15.000 kroner. Til gengæld skal du kun have den ene behandling, og du slipper for at se medtaget ud, som jo er tilfældet efter visse typer laserbehandlinger og plastikkirurgi. Læs mere på nage.dk

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (8 votes, average: 3,38 out of 5)
Scroll ned til næste artikel