Her er dit hår i (stil)sikre hænder

Hos britiske Toni&Guy gennemsyrer mode og trends alt, hvad de laver. Det betyder, at hårprodukterne ofte er inspireret af modeugernes backstage knowhow, så du er garanteret de bedste resultater og mest holdbare look, når du selv skal style dit hår.

Alma for Toni&Guy
Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5

Toni&Guy har siden 1960’erne har været et af verdens førende hårmærker, når det handler om hårmode og til at skabe og visualisere de nyeste trends. Her får du vores fem favoritter.

1. Holder spaltede spidser væk

Inden vi overhovedet kan begynde at tale om hårstyling, skal fundamentet altså være i orden, og det kommer det i den grad med den fugtgivende og dybdevirkende hårmaske. Fibre og proteiner trænger ind i dine hårfibre og gør håret stærkere, blødere og meget glansfuldt. Masken reparerer fra rod til spids og forebygger spaltede spidser.

Toni&gui repair mask | SKØN
Toni&Guy Damage Repair Mask, 200 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du den: Fordel masken i et nyvasket hår og lad den virke tre til fem minutter, hvorefter du skyller håret grundigt. Afslut med balsam. Brug den en til to gange om ugen, eller når håret skal have ekstra næring.

2. Giver dig hår som Kate Moss

Supermodellen Kate Moss har altid det der lækre hår, der ser ganske tilfældigt og nemt ud at lave. Og det er det egentlig også med den rette saltvandsspray, som den her, der giver håret tekstur, mat finish, styrke og fyldighed.

toni&guy sea salt texturing | SKØN
Toni&Guy Sea Salt Texturizing Spray, 200 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du den: Spray jævnt i fugtigt hår. Ønsker du et naturligt strandlook med tilfældige bølger, så lad håret lufttørre, og ønsker du mere struktur og volumen, brug da en føntørrer.

3. Får friskheden tilbage

Uanset om du trænger til et boost mellem hårvaskene eller savner mere struktur i lokkerne, har den her tørshampoo din ryg. Desuden efterlader den ingen lyse og afslørende rester, som nok også er en af grundene til at den er så populær.

toni&guy tørshampoo | SKØN
Toni&Guy Instant Refresh Dry Shampoo Spray, 250 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du den: Ryst flasken før brug, og spray efterfølgende ved rødderne i tørt hår for en rengørende effekt eller i hele håret for struktur og volumen. Brug den også i løbet af dagen, hvis du ønsker en re-styling.

4.Puster liv i dine krøller

Bløde bølger og krøllet hår gør dit hår levende og lækkert at se på, men ofte kan krøllerne godt have brug for et stylingprodukt som den her gelspray, der definerer og giver nyt liv til bølger og krøller med en blød, naturlig følelse uden frizz.

toni&guy curl sculpting spray | SKØN
Toni&Guy Curl Sculpting Spray, 150 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du den: Spray i fugtigt hår inden styling eller i tørt hår for en opfriskende effekt i løbet af dagen. Arbejd igennem håret med fingrene for at forme krøllerne.

5. Tackler fint og tyndt hår

Har du fint og tyndt hår, og ønsker du mere fylde, skal du alliere dig med en volumenshampoo. Den her rengør håret mildt uden at tynge det og tilfører styrke til rødderne og hårets fibre for at genopbygge hårets fyldighed.

toni&guy shampoo - fint hår | SKØN
Toni&Guy Volume Addiction Shampoo, 250 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du den: Fordel shampooen (det der svarer til en to-krone) i vådt hår, og massér, indtil den skummer. Skyl grundigt efter. Medmindre du har meget kort hår, så følg op med Volume Addiction Balsam.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel