Wet Brush – Sig farvel til genstridigt hårfilter

Maria fra Matas i Brørup er vild med HH Simonsens The Wet Brush, og hun ejer selv børsten i flere forskellige farver til hver et look. Men hvad gør netop denne børste til noget særligt i forhold til andre hårbørster? Vi har spurgt Maria.

The Wet Brush
Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5

Har du hørt om The wet brush? Hvis ikke, så læs med her

Hvad er en Wet Brush?

The Wet Brush er ikke som andre hårbørster, jeg har prøvet. De fleksible børstepigge er bløde og afbøjer, når du reder dit hår igennem. Især hvis du har filter i dit hår, så gør det ikke ondt og børsten er meget skånsom ved dit hår.

Du kan både bruge den i vådt eller tørt hår, og for mig er det ikke et absolut must at have vasket håret med balsam, for at det kan redes ud – selvom jeg selvfølgelig vil anbefale, at du generelt bruger balsam ved hårvask, så du plejer dit hår.

HH Simonsen The Wet Brush 149 kr. Fås her på matas.dk

Hvad er særligt ved din favorit – HH Simonsen The Wet Brush?

Her kan du klart finde en børste, som passer lige til dig. Der er så mange favoritter at vælge mellem, og jeg har selv flere forskellige udgaver i børsten. For nyligt lancerede HH Simonsen en limited edition børste i guld, og den måtte jeg bare eje.

Ellers kan du virkelig mærke at det er en kvalitetsbørste. International har børsten vundet flere priser. Det overrasker mig ikke, for den er så nem at bruge. Jeg synes også, at designet er vildt lækkert. Børsten håndtag er ovalt, og både formen og den bløde tekstur gør børsten rar at holde på. Jeg kan sagtens have den i min toilettaske, uden den optager al pladsen.

På alle punkter er the Wet Brush et virkelig lækkert produkt.

Maria tip! Det kan nemt svare sig at have forskellige børster til hver sit formål – en specielt til tørshampoo og en til nyvasket hår. På den måde undgår du at rede produktrester fra styling over i dit rene hår.

Hvordan adskiller den sig fra andre hårbørster?

Jeg synes, at mange af de børster, jeg har prøvet, river håret ud i stedet for at rede det ud. Desuden er det værd at vide, at der er andre butikskæder i Danmark, der forhandler børster mærket som Wet Brush, men det er ikke den originale Wet Brush.

HH Simonsen er de eneste i Danmark som laver den originale børste. Så hvis du overvejer, at købe børsten, skal du være opmærksom på, at andre børster ikke nødvendigvis fungerer som originalen.

Hvordan opnår du de bedste resultater med børsten?

Børsten er god til at rede hårknuder ud uden problemer, men du skal huske, at dit hår ikke forbliver frit for filter. Det skal stadig redes jævnligt, og du vil også blive glad for at rede dit hår uanset din hårtype.

Hvis du har hår til skuldrene eller længere vil du nok have mest gavn af børsten, da du vil opleve den største effekt, når du udreder filter i håret. Jeg vil helt klart anbefale, at du børster dit hår flere gange om dagen.

Husk! Børstepiggene er ren forkælelse for din hovedbund. Børstens bløde ender masserer din hovedbund, hvilket stimulerer blodkarrene og gavner hårvæksten.

Hvordan vil du anbefale at bruge af The Wet Brush?

Du starter med at rede håret igennem ude fra spidserne, hvor hårfilter typisk samler sig, og så arbejder du dig ind mod hovedbunden. Det er uanset om dit hår er vådt eller tørt. Du skal også være tålmodig første gang, du bruger børsten.

Red filterknuder igennem flere gange. Børsten afbøjer nemlig, så dit hår ikke rives ud, men det kræver lidt tålmodighed i begyndelsen. Til gengæld vil du på sigt blive glad for resultatet.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel