Lad dine øjne stråle om kap med solen

Louise fra Matas i Roskilde bruger Starskin eye catcher eye mask en gang om ugen, når hun føler hendes øjne er hævede og trætte. Læs her, hvorfor hun lige netop foretrækker denne maske.

Starskin Eye Catcher Eye Mask
Så godt kan andre lide artiklen:
7 votes, average: 4,71 out of 57 votes, average: 4,71 out of 57 votes, average: 4,71 out of 57 votes, average: 4,71 out of 57 votes, average: 4,71 out of 5

Starskin Eye Catcher Eye Mask er din bedste ven mod mørke rande og trætte øjne. Læs med hvorfor her

Hvad er det særlige ved Starskin øjenmasken?

Hudplejemærket Starskin er udviklet med inspiration fra Korea, som er nogle af de førende indenfor skønhedspleje. Starskin arbejder med innovative og nye teknologier, som fører til helt nye resultater og er velegnet til flere former for hud. Deres produkter kan både bruges til dig med fedtet hud, forstørrede porrer og tør hud. Ingredienserne i Starskins produkter er alle økologiske og naturlige, og tilfører god næring og fugt til huden. Starkin har udviklet mange forskellige ansigtsmasker, hvor de fleste af dem er sheets, som lægges direkte på nyvasket hud. De er nemme at anvende, da de forskellige masker er formet som ansigtet og bare lægges på.

Hvorfor er du vild med Starskin masken?

Efter jeg startede med at bruge Starskin øjnemasken, har den hjulpet mig af med mørke rande og hævelser, så mine øjne ser mere friske og strålende ud hver dag. Jeg startede med at bruge øjenmasken, da jeg synes huden omkring mine øjne var hævede og havde brug for noget, der kunne hjælpe med det. Jeg synes Starskin øjenmasken er mere effektiv end andre øjenmasker på markedet, da de på meget kort tid går ind og hjælper trætte øjne. De går mere i dybden og jeg synes kun, at jeg får gode resultater, når jeg bruger dem.

Starskin Eye Catcher Eye Mask
Starskin Eye Catcher Eye Mask, 79 kr. Fås på matas.dk

Hvordan bruger du dem?

Som udgangspunkt bruger jeg øjenmasken en gang om ugen, men hvis jeg har haft travlt og ikke har fået sovet så meget, så kan jeg godt finde på at bruge den oftere. Øjenmasken er lavet som små pads, som er formet så det passer til øjenområdet. Jeg lægger de to pads i forlængelse under øjet og lader dem være på i mindst 15 minutter, efterfølgende tager jeg dem af og afslutter med fugtighedscreme.

Psst! Et godt tip er at opbevare øjenmasken i køleskabet, så den er nedkølet og virker mere effektivt mod hævelser ved øjenområdet.

Hvad er maskerne lavet af?

Maskerne er fremstillet med naturligt fermenteret kokossaft og med 12 ml serum, der indeholder rynkeudjævnende Adenosin, lakridsrodsektrakt og og berolignede Allantoin, der hjælper til at udglatte og reducerer rynker. Derudover er der masser af fugt og næring, som giver huden ved øjenområdet ny energi.

Hvad er resultatet?

Når jeg bruger Starskin Eye Catcher Eye Mask får jeg på bare 15 minutter en lysere og mere strålende hud omkring mine øjne, og mine fine linjer og poser under øjnene bliver mindsket. Jeg synes virkelig det er et effektivt resultat og vil anbefale det til alle andre, der går og har trætte øjne. Der er en tydelig forskel, og jeg synes det hjælper på hele min udstråling.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (7 votes, average: 4,71 out of 5)
Scroll ned til næste artikel