Gør soveværelset til din oase

Du har det skønnere indeni og udenpå, når du sover godt. Vi har gjort nogle fine fund, der forbedrer dit soveritual og lader dig forvandle dit soveværelse til en dejlig oase af ro og rene linjer.

pige der sover
Så godt kan andre lide artiklen:
8 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 5

Soveværelset skal være din egen private oase i hjemmet, hvor stress og arbejde ikke er til stede. Det er nemlig ikke for sjov, at du ikke kan sove, når soveværelset flyder med papirer og rod, for det påvirker faktisk din nattesøvn, hvordan dit soveværelse er indrettet. Derfor skal du rydde op og gøre dit soveværelse til et frirum, som du kan slappe af og få din skønhedssøvn i.

Sund hyggebelysning i soveværelset

Vil du skabe hygge og romantik i soveværelset, er stearinlys et must, men hvorfor ikke vælge nogle, der samtidig er gode for indeklimaet. Sirius har lavet det her fine sæt med tre bloklys i ægte stearin og med en bevægelig LED lysflamme, som gør, at de ser helt ægte ud. Lysene er batteridrevne og har indbygget timerfunktion, så de slukker automatisk efter seks timer.

SIRIUS Sara 3 stk. pr. sæt, hvid, Ø: 7,5 x H: 10/12,5/15 cm, 249 kr. Fås på matas.dk

Rens luften

Du kan fremme den gode, dybe søvn ved at lade Beurers luftrenser LR 200 flytte ind i soveværelset. Den renser nemlig luften grundigt ved både at filtrere grove støvkorn og hår, fjerne skadelige gasarter og ubehagelige lugte og filtrere små partikler som bakterier, vira, mider, pollen og fine støvkorn. Derudover kan du rense luften yderligere ved at aktivere ion-funktionen, som tilfører negative ioner til luften, så luften føles frisk og sprød, akkurat som vi kender fra skoven, ved havet eller efter et regnskyl. Ud over at fremme en dyb søvn, bidrager negative ioner også med at styrke immunforsvaret og øge ilttilførslen til hjernen, hvilket kan mindske træthed. Og bare rolig, når du indstiller den på sleep mode, slukker alle lysene i displayet og luftrenseren bliver nærmest lydløs.

luftrenser til soveværelset
Beurer Luftrenser LR 200, 1.399 kr. Fås på matas.dk

Det er god stil i soveværelset

Når du skal se dyner, bør du gøre det med nyrenset hud og nul øjenmakeup. Glov har lavet nogle ret skønne makeupfjerner-sæt – for eksempel deres ʻSleeping Beauty’ med den smarte handske, der blidt og nemt fjerner sminke bare med vand, og virker som en let scrub imens. Sættet inkluderer også en girly glitter-sovemaske, som lukker morgenlyset ude og lader dig sove lidt længere. For husk: Søvn er ikke bare den bedste medicin – det holder også din hud mere ungdommelig og frisk.

natbriller
GLOV Sleeping Beauty Blue, 150 kr. Fås på matas.dk


Sov blødt

Rent og lækkert sengetøj er en fornøjelse, som gør dit soveritual så meget bedre og pynter i soveværelset. Sengesættet fra Essenza er lavet i blødt og smidigt bomuldssatin og dekoreret med blomsterdesign inspireret af smukke, gamle hollandske malerier.

sengetøj til soveværelset
ESSENZA Fleur Sengesæt Hvid,140 x 200 cm og pudebetræk 60 x 63 cm, 500 kr. Fås på matas.dk

Giv huden maske på

Om natten kommer din hud sig efter dagens strabadser, men indimellem kan den have brug for en hjælpende hånd i form af ekstra pleje og næring. Det får den på bedste vis med E.L.F.’s fugtgivende sovemaske med renset vand, aloe vera, E-vitamin og jojoba, der lader dig vågne med en blød og forfrisket hud.

sovemaske
E.L.F. Moisturizing Sleeping Mask, 185 kr. Fås på matas.dk
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (8 votes, average: 4,25 out of 5)
Scroll ned til næste artikel