Få et sundt og skinnende sommerhår

Skal dit hår tage sig skønt ud hele sommeren, vil et par favoritter fra matas.dk gøre en forskel.

Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Savner du lidt eventyrlyst i sommerhåret, har vi et par gode råd til, hvordan du nemt kan opfriske dit look op uden en tur til salonen.

Pynt dit sommerhår med perler

Hårspænder hitter som aldrig før, og vil du hoppe med på bølgen, så pynt dit sommerhår med de skønne spænder fra danske Everneed. Sæt for eksempel håret op i den ene side med det her perlespænde, der giver sommerfrisuren et elegant tvist og får den til at glimte så fint i solen.

perler til sommerhår
Everneed Pretty Bubba Glam Hårspænde, 80 kr. Fås på matas.dk

Frisk dit sommerhår op

Pift din håropsætning op med et mønstret og farverigt tørklæde. En høj knold med et tørklæde viklet omkring er for eksempel både en superfin frisure, men det er også en god måde at holde styr på lokkerne og skåne dem mod sol, vind og vejr.

silkebånd til sommerhår
Everneed Norma Jean Tørklæde ‘Sun Kissed’, 48 x 48 cm, 150 kr. Fås på matas.dk

Pas på lokkerne i varmen

Solens stråler er også en udfordring for dit sommerhår, som kan kvittere med at blive tørt, skadet og glansløst. Noget af det bedste, du kan gøre, er derfor at bruge en varmebeskyttende spray. Den her fra GHD er skabt til formålet og virker desuden plejende. Sprayen bør faktisk få fast plads på toilethylden, da den også er et must, inden du føntørrer håret eller styler det med glattejern.

hårbeskyttelse til sommer
GHD Heat Protection, 120 ml, 199 kr. Fås på matas.dk/stylebox

Føn sommerhår glansfuldt

Foretrækker du altid at føntørre håret, så vælg en føntørrer med en kraftfuld motor, der leverer en exceptionel hurtig tørretid og dermed er langt mere skånsomt for lokkerne. Investér for eksempel i Ceramic Air fra GHD, som ovenikøbet anvender ion-teknologi til at indkapsle fugten i hårstrået, hvilket gør håret silkeblødt, glansfuldt og reducerer krus.

Føntørrer til hår
GHD Ceramic Air, 1.249 kr. Fås på matas.dk/stylebox

Tip! Brug cool shot-knappen til at ‘sætte din frisure på plads’ og få den til at holde længere.

Din nye hårbesættelse

At få flot og glansfuldt sommerhår er ikke raketvidenskab. Det er netop pointen hos danske Hair Beliefs, der med sin lækre og meget overskuelige produktserie med reparerende og glansgivende ingredienser gør det nemt for dig at pleje håret og opnå synlige resultater. Skal du starte et sted den her sommer, er det oplagt at forkæle håret efter en dag på stranden med den olierige hårmaske, som reparerer håret i dybden og genopbygger det. Vil du have håret ekstra skinnende og silkeblødt, kan du blande lidt af håreliksiren i masken. Den er fyldt med nærende og fugtgivende olier og eliminerer enhver form for krus.

Nyhed! Hair Beliefs Wrap Me Up Hair Mask, 150 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

Psst! Hair Beliefs er 100 procent vegansk og cruelty free og komplet fri for silikone, sulfater, parabener samt mikroplastik og derfor helt igennem godt for dit hår og miljøet.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel