Sådan får du perfekte røde læber

Perfekte smukke læber, som står knivskarpe, er det ultimative festlook, som oser af klassisk stil. Nicci Welsh guider dig

Så godt kan andre lide artiklen:
4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5

Stærke røde læbe er ikke til at komme udenom, når du skal lave et klassisk look. Jeg arbejder altid ud fra de tre P’er; Primer, Pencil og Powder, da de giver et fejlfrit resultat hver gang.

Sådan får du smukke røde læber med de 4 P’er:

Hvis dine læber skal holde hele aften, så skal der lidt til. Det er dog ikke svære end disse tre trin

1.Primer:

Dup den hen over hele læben med fingeren. Den er uundværlig for at lave den perfekte røde læbe, da det skaber en base, der er nem at arbejde videre på.

2. Pudder:

Påfør hen over primeren for at “sætte” den.

3.Pencil:

Tegn først kanterne op med læbeblyanten, og fyld derefter hele læben ind. Det giver knivskarpe kanter og fæstner læbestiften, så den holder længere.

4. Påfør

Påfør den røde læbestift hen over hele læben med en læbepensel. Ved at bruge en pensel kan du kontrollere, hvor du placerer læbestiften, og dermed sikrer du, at du ikke rammer udenfor.

Tip: Hvis kanterne stadig ikke er helt lige, kan du anvende lidt concealer og en lille skråpensel. Kør penslen langs kanten på din læbestift, og det vil virke som et viskelæder for de fejl, du har lavet.

Det kan du bruge:

Hvis du ikke er til den traditionelle røde farve, kan du skifte den ud med en orange, mørkerød eller pink, alt efter hvilket humør du er i, og hvad årstid det er.

Vælg den rigtige røde farve

Når du vælger læbestift, så vælg en farve, der matcher din hudtone. En god tommelfingeregel er at se om du synes guld eller sølv er bedst til dig. Det giver et godt billede af, om din hudtone er kold eller varm:

Sølvsmykker – Vælg læbestifter i kolde blålige nuancer

Guldsmykker – Vælg læbestifter i varme gullige nuancer

 

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel