Skønne favoritter, der redder dig igen og igen

Din toilethylde bugner muligvis af alskens skønhedsprodukter, men skal vi skære det ind til benet og fremhæve de mest uundværlige, afslører vi gerne 10 af hverdagens største superhelte.

Herdagens helte - kvinde som blinker
Så godt kan andre lide artiklen:
9 votes, average: 4,33 out of 59 votes, average: 4,33 out of 59 votes, average: 4,33 out of 59 votes, average: 4,33 out of 59 votes, average: 4,33 out of 5

Giver dårlige hårdage en lærestreg

En kærkommen superhelt på badeværelseshylden er naturligvis Matas Luksus Shampoo, der muligvis ikke ser ud af meget, men som virkelig sparker r…, når håret skal i topform. Ikke nok med at glycerin sørger for at give fugt til hovedbunden, og kollagen virker ekstremt styrkende og plejende, så er den dejligt cremede shampoo perfekt til alle hårtyper og velegnet til hele familien, da den er uden parfume, parabener og phthalater og derfor helt velfortjent har fået Svanemærket!

matas luksus shampoo
Matas Luksus Shampoo uden parfume, 1.000 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Bemærk, at du kan få Luksus Shampoo i en familievenlig størrelse på 1 liter, der ovenikøbet kun koster 60 kroner!

Din ven i nøden ved nattetide

Er du så træt efter dagens strabadser, at du knapt kan stå på benene eller se ud ad øjnene, er det uhyggeligt fristende at hoppe direkte på hovedet i seng. Men er hovedet fuld af krigsmaling, går den bare ikke. Hvis du vil have en sund og lækker hud så længe som muligt, er den daglige afrensning ikke til at komme udenom – også selv om du ikke bruger makeup, for din hud fortjener at blive befriet for alt den skidt, snavs og de forureningspartikler, du udsætter den for dagligt. Men frygt ej, for med en micellevand kan du nemt og effektivt få renset ansigt og øjne med et snuptag. Den her fra Matas til en tør/sart hud tager lige opgaven skridtet videre, for den beroliger, fugter og beskytter også huden og hudens barriere med allantoin, glycerin og E-vitamin.

Matas micellar water
Matas Micellar Water, 500 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du Micellar Water

  • Brug Micellar Water på et stykke vat og fjern din øjenmakeup.
  • Brug Micellar Water på et nyt stykke vat og rens ansigtet. Gentag til der ikke er mere snavs at se på din vatrondel.
  • Husk at smide vatrondeller i skraldespanden og ikke i wc’et.

Banker ungpigegløden på plads

Skal du efterhånden kigge langt efter ungdommens glød i kinderne, når du kigger dig i spejlet, behøver du ikke at kaste håndklædet i ringen og bare acceptere tidens tand. Ikke hvis det står til Plaisirs Beautiful Glow-dagcreme i hvert fald. Naturligt rosa pigment ʻtænder’ nemlig lyset i din hud igen, samtidig med at den rige creme stimulerer dannelsen af kollagen, reducerer rødme og lodrette linjer og giver fugt og pleje. Et forfriskende bekendtskab, må man sige!

Plaisir Beautiful Glow Day Cream, 50 ml, 160 kr. Fås på matas.dk

Den knokler, mens du snorker

Skal du blive frisk og klar til en ny dag, skal du have din skønhedssøvn. En god nattesøvn gavner i den grad også din hud, men skal den have ekstra superkræfter for bedre at kunne tackle, hvad du måtte byde den, så forkæl huden med en natcreme som den her fra Matas Natur. Den tanker huden op med vigtige aktive ingredienser, hvor hele 20 procent er økologiske, og så er den uden parfume, parabener og ftalater, så din hud virkelig kan få ro til at forbedre sig, mens du boltrer dig i drømmeland.

 

Psst! Den perfekte makker til natcremen er den her dagcreme, for den giver din hud den vigtige solbeskyttelse, så du ikke skal bekymre dig om din hud, hvis solen skulle titte frem i løbet af dagen.

Den dynamiske duo til trætte fødder

Fødderne er ofte en overset størrelse, men når du først har mærket og set, hvilke mirakler et lækkert fodbad og den rette fodpleje kan udrette for tørre og trætte fødder med et træls lag hård hud, må fusserne da få førsteprioritet. Alliér dig med makkerparret fra My Moments med badesalt og fodcreme, og du har taget første skridt mod friske, velplejede og ikke mindst yderst bløde fødder. Selv tak!

Tip! Tilsæt to til tre spiseskefulde fodbadesalt til cirka fem liter lunkent vand. Efter maks. 15 minutters fodbad er den tørre og hårde hud blødgjort, og fødderne føles igen behagelige. Afslut seancen med fodcreme.

Holder sveden på afstand

Er du meget aktiv og altid på farten, skal du have en deo, der dur. Her kan Matas Natur Roll-on med plejende og beskyttende havtorn og blåbær passende gøre sin entre, for den nedsætter svedproduktionen under armene, efterlader huden velduftende og er hudskånsom, i den forstand at den er uden parabener, ftalater og de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer.

Matas blåbær havtorn deo
Matas Natur Havtorn & Blåbær Deo Roll-on, 50 ml, 50 kr. Fås på matas.dk

Bombarderer huden med fugt

Pas på din hud, og dén passer på dig. Døjer du med tør hud på kroppen, er det derfor sund fornuft at gribe ud efter en decideret fugtbombe hver morgen i form af Plaisirs Body Butter. Den er så rig og fuld af de ʻrigtige’ ingredienser (som sheasmør, provitamin B5, glycerin og granatæble), at huden bliver repareret, fugtmættet og godt beskyttet. At cremen desuden har en lækker, fløjlsblød tekstur, er bare en ekstra bonus!

Plaisir body butter
Plaisir Body Butter Granatæble, 200 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Psst! Trænger din hud til et gedigent fugtboost, så smør dig også ind i bodybutteren om aftenen.

Giver dig en håndsrækning

Huden på dine hænder kommer ofte på overarbejde, og da det nok ikke er så realistisk (eller praktisk!), at du bare stikker lapperne i lommerne og læner dig tilbage, må der håndcreme til! Her kommer Dr. Scheller dig gerne til undsætning, og vælger du håndcremen med kostbare olier fra argan, soja og oliven, får du både en udglattende og beskyttende creme, som gør hænderne bløde, smidige og ungdommelige at se på, men du får også en håndcreme, der trænger lynhurtigt ind, så du kan komme videre med dagens dont.

Dr. Scheller Arganolie Håndcreme, 70 kr. Fås på matas.dk

Psst! Dr. Scheller er 100 procent fri for parabener, silikone, mineralske olier og syntetiske farvestoffer.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (9 votes, average: 4,33 out of 5)
Scroll ned til næste artikel