Skønhed fra de fire verdenshjørner

Danske beautyprodukter er altid dejlige, men ude i den store verden finder du også masser af favoritter fra populære og prisvindende skønhedsbrands. Vi har spottet fem af slagsen på matas.dk, som gør din sommer lidt skønnere.

Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Skønhed kommer i mange afskygninger og der findes mange dejlige skønhedsprodukter fra hele verden, og denne gang rækker vi ud til lande fra nær og fjern i takt med, at højsæsonen for rejser er her.

Sverige: Økologisk aftersun

Din krops bedste ven inden for skønhed denne sommer kunne meget vel blive Body Buddy fra svenske True Organic, som laver effektiv hudpleje skabt af rene formler med et højt økologisk indhold. Den her kropscreme består af 100 procent naturlige ingredienser, hvoraf 81 procent er økologiske, blandt andet aloe vera, E-vitamin, mælkesyre og havrekerneolie, som giver en glat, gennemfugtet og blød hud. Cremen virker også beroligende, hvilket både er skønt, hvis du har tendens til kløende og irriteret hud eller bare har brug for en virkelig dejlig aftersun. Og så dufter den mildt og friskt af appelsiner.

bodylotion til kroppen
True Organic Body Buddy, 175 ml, 249 kr. Fås på matas.dk

Psst! True Organic of Sweden går op i at beskytte planeten, og deres serie, som består af i alt seks produkter indtil videre, er lavet i en bæredygtig og nedbrydelig emballage.

Frankrig: Glat tøj på farten

Nu behøver du ikke at bøvle med krøllet tøj, når du pakker kufferten ud på ferien, for franske SteamOne har løsningen i form af deres praktiske S-Travel-steamer. På bare 45 sekunder er den klar, så du kan dampe dine sommerkjoler og fine bluser pænt og ʻkrøllefrit’ på rekordtid.

Skønhed streamer til tøj
Steamone S-Travel Steamer, 700 kr. Fås på matas.dk

Italien: Rens håret i dybden

Et miks af mælkeprotein og frugter er hemmeligheden bag Milk Shakes kæmpe succes og årsagen til at det italienske hårbrand hurtigt er blevet en storfavorit blandt frisører og skønhedseksperter. Derfor er dine lokker i virkelig gode hænder her. Prøv for eksempel deres dybderensende shampoo med frugtekstrakter, honning og mælkeprotein udviklet til at fjerne produktrester og klor fra dit hår. Et must til ferien med masser af dyp i poolen.

Milk Shake Deep Cleansing Shampoo, 1.000 ml, 520 kr. Fås på matas.dk

Vidste du, at … Deep Cleansing Shampoo er SLS-fri, hvilket betyder, at den er uden det almindelige sæbestof sodium lauryl sulfat. Den er derfor især velegnet til en sart og sensitiv hud og hovedbund.

Tip! Her får du en shampoo i familiestørrelse (og meget for pengene), så skal den med på ferien, kan den være god at hælde over på en mindre rejseflaske.

USA: Bekæmper krus

Forvandler dit hår sig gerne til en vild manke på ferien, må du have fat i krus-bekæmpende hårstyling. Hvis der er nogen, derved, hvordan et lækkert hårprodukt skal skrues sammen, er det det legendariske New Yorker-frisørbrand Bumble and Bumble, og deres Bb Curl Gel-Oil får dig til at elske dit krøllede hår igen. Formlen er en kombineret gel og olie, som giver hold og fugt og derfor gør dit hår blødt, blankt og fri for krus.

Bumble and bumble Bb Curl Gel-Oil, 190 ml, 320 kr. Fås på matas.dk 

Psst! Bb Curl Gel-Oil er fri for alkohol, parabener, sulfater og ftalater

Korea: Når skønhed skal være sjovt

K-beauty, skønhedsprodukter inspireret af koreanske beautyrutiner og idealer, er stadigvæk en stor trend, og stemmer du også for, at det skal være sjovt at holde sig skøn og velplejet, må du prøve renseperlerne fra Sugu. Sådan gør du: Du skal bare rulle en perle i håndfladen og tilsætte nok vand til du får en cremet substans, som du masserer ind i huden for at fjerne din makeup. Skyl efter med vand, og du har en ren og frisk hud. De sulfatfri perler indeholder ekstrakter af grøn te, lakrids og tetræ – en trio der forbedrer uren hud.

Sugu Spotless Renseperler, 80 kr. Fås på matas.dk 

 

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel