Få en smuk og strålende sommerhud

Materialist Charlotte fra Matas i Silkeborg forbereder hvert år sin hud til sommer ved, at bruge A Hint of Summer fra Rudolph Care. Selvbruneren bygger en gylden og naturlig farve op inden, der skal vises bare ben og arme.

rudolph Care - a hint of summer matas favorit | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Efter en lang vinter, hvor huden er blevet godt og grundig vinterbleg, er det tid til at få en opfriskende glød. Når vi bor i et land, som Danmark, er det ikke altid solen vi ser mest af, og det kan derfor være svært, at nå, at opbygge en flot kulør. Det kan A Hint of Summer fra Rudolph Care hjælpe dig med, da den giver en smuk glød inden du skal ud og lufte de lettere skørter, når solen viser sig.

Hvad er det særlige ved A Hint of Summer?

A Hint of Summer er i dråber i stedet for i en fast selvbrunercreme. Dråberne er nemme at bruge sammen med enten en dagcreme eller bodylotion, da de mikses godt ind i cremen og giver en naturlig og fin farve til både dit ansigt og krop. Derudover har A Hint of Summer ikke en skarp duft af selvbruner, men har en delikat duft, der ikke afslører dit brug af selvbruner. Som et ekstra prik over i’et er den økologisk, Svanemærket og Cosmos certificeret.

rudolph Care a hint og summer
Rudolph Care A Hint of Summer, 50 ml. 345 kr. Fås på matas.dk

Hvordan anbefaler du, at den bruges?

Ligegyldigt hvilken slag selvbruner du bruger, er det vigtigt at du skrubber din hud inden brug af den. Du opnår det bedste resultat ved, at din hud er skrubbet igennem og de døde hudceller er væk. Farven vil lægge sig pænere og arbejde sig bedre ind i huden, så du undgår plamager.
Når du har skrubbet din hud, så anbefaler jeg, at den bruges hver anden dag både på krop og ansigt. Alt efter hvor mørk eller lys din hudtone er, varierer antallet af dråber du skal bruge. Hvis du har en lys hud skal du bruge en dråbe til ansigtet og to til kroppen. Hvis din hud er lidt mørkere skal du bruge to til ansigtet og tre til kroppen. Og hvis din hud er meget mørk skal du bruge tre dråber og fire til kroppen. Du skal blande dråberne med dine sædvanlige hudprodukter – din ansigtscreme og bodylotion.

Hvordan adskiller den sig fra andre selvbrunere?

Denne selvbruner fra Rudolph Care giver ikke tydelige mærker, som en traditionel selvbruner kan komme til at gøre. Den ’fader’ bedre ind i huden, da farveindholdet er komprimeret, så det ikke lægger sig som et lag ovenpå huden. På den måde er det nemmere, at vedligeholde farven ofte, da det ikke ser for voldsomt ud. A Hint of Summer indeholder acaibær, som har en høj koncentration af antioxidanter, der er fyldt med gode fedtsyrer og vitaminer, som begge styrker huden mod aldringstegn og pigment. Herudover er der også Aloe Vera i, som er med til at berolige og genopbygge hudens fugtbalance.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel