Vask dit sportstøj med god samvittighed

Beskidt og svedigt sportstøj kan nemt blive lækkert og rent igen, selv om du skruer ned for vasketemperaturen. Du skal bare have fat i Rodalon Sportsvask, som er en både skånsom, økonomisk og miljørigtig løsning.

kvinde løber på strand vasket i Rodalon Sportsvask
Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5

Har du nydt en aktiv sommer herhjemme eller været sporty på ferien, trænger dit sportstøj helt sikkert til en ordentlig tur i vaskemaskinen. Men hvor svedlugt og bakterier normalt først kan fjernes ved vasketemperaturer på 60 °C, som jo ikke bare slider på tøjet og pengepungen, men også skader miljøet, så findes der en nem, sikker og effektiv løsning, du bør kende: Rodalon Sportsvask.

Den skånsomme løsning

Det er den unikke kemiske sammensætning i Rodalon Sportsvask, der gør, at det er i stand til at fjerne lugt og dræbe bakterier, som almindelig sæbe ikke kan. Og du kan nøjes med at vaske på bare 30-40 °C! Rodalon Sportsvask erstatter dog ikke vaskesæben, men det virker desinficerende og er et smart og skånsomt supplement, der fuldender din tøjvask. At Rodalon Sportsvask ovenikøbet er pH-neutralt og uden parfume og farvestof, understreger dets skånsomme sammensætning.

flaske med Rodalon Sportsvask
Rodalon Sportsvask, 1 ltr., 62 kr. Fås på matas.dk

Sådan bruger du Rodalon Sportsvask

Der er flere måde at bruge denne sportsvask på alt afhængig af hvor snavset dit tøj eller sko er.

Når dit sportstøj er meget svedlugtende:

Har din vaskemaskine et vaskeprogram med forvask og en separat skuffe til forvask, og kan den tage flydende vaskesæbe, kan du snildt vaske dit meget svedlugtende sportstøj rent og velduftende igen med Rodalon Sportsvask. Du skal bare tilsætte 50-150 ml i skuffen til forvask og køre et almindeligt vaskeprogram på 40 °C med almindeligt vaskemiddel i sæbeskuffen.

Når dit sportstøj er almindeligt snavset:

Her behøver du ikke at køre en forvask, men kan blot tilsætte 50-150 ml Rodalon Sportsvask i skuffen til skyllemiddel og så køre et almindeligt vaskeprogram på 40 °C med dit normale vaskemiddel i sæbeskuffen. Sådan en omgang afhjælper statisk elektricitet og fjerner dårlig lugt.

Når dine sportssko også trænger:

Du kan også bruge Rodalon Sportsvask som iblødsætningsmiddel, hvilket er særligt genialt til dine træningssko. Læg skoene i blød i Rodalon Sportsvask, som du fortynder i forholdet 1:20. Lad dem ligge i blød i minimum 30 minutter, og skyl dem så med rent vand.

 5 gode grunde til at bruge Rodalon Sportsvask

  1. Fjerner svedlugt og dræber bakterier ved almindelig vasketemperatur (30-40 °C).
  2. Du sparer cirka 55 procent af dit elforbrug ved at sænke temperaturen fra 60 til 30 ° C.
  3. Lavere temperatur giver mindre slitage af tøjet, og farverne bevares bedre.
  4. Lavere temperatur giver mindre udslip af CO2 og gavner dermed miljøet.
  5. Rodalon Sportsvask bleger ikke tøjet.

Husk! Du må ikke blande Rodalon Sportsvask med almindelig vaskesæbe, da det reducerer effekten. Vær desuden varsom med sarte tekstiler som eksempelvis silke og uld.

Få mere info på rodalon.dk

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel