Undgå sur lugt i dit yndlingstøj

Har du prøvet at tage din fine renvaskede yndlingstrøje på for så at opdage, at den lugter lidt? Det kan være svært at få det fine tøj til at blive helt rent og fri for svedlugt, når det skal vaskes i hånden, eller ved lav varme, heldigvis er der en nem og skånsom løsning.

Kvinde i blomstret kjole vasket i Rodalon Sportsvask | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
8 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 5

Har du tøj lavet af kunststof eller bomuld hængende i klædeskabet, som du passer ekstra godt på ved at vaske det i hånden eller ved meget lave grader? Så har du sikkert oplevet, at over tid, bliver noget af tøjet ikke helt rent, og så snart du tager det på, så hænger der en snert af fugtig armhule i stoffet. I stedet for at smide dit fine tøj ud, så prøv at vaske det i Rodalon Sportsvask.

Derfor lugter dit tøj af sved efter vask

Måske har du tænkt på, hvorfor dit tøj allerede lugter, selvom både du og dit tøj er nyvasket. Den enkle forklaring er, at de bakterier, som naturligt lever i og omkring dine svedkirtler, omdanner dine affaldsstoffer til svedlugt, og svedlugten og bakterierne i dit tøj dør først ved 60 grader. Så vil du have helt rent tøj, skal du enten skrue op for varmen på din tøjvask, eller også skal du vaske med Rodalon Sportsvask, som effektivt fjerner bakterierne – og endda kun ved 30-40 grader.

4 løsninger i én – sådan gør du

Rodalon Sportsvask desinficerer tøjet og fjerner lugt og bakterier og du kan sagtens bruge Rodalon Sportsvask i vaskemaskinen, som forvask eller skyllemiddel, du kan også vælge at lægge dit tøj i blød, afhængig af hvor surt dit tøj lugter.

1.

Mit tøj lugter ret dårligt også efter vask:

Lugter dit tøj meget surt, kan du lægge det i blød i 30 minutter i en kombination af vand og Rodalon Sportsvask. Her er det naturligvis vigtigt, at alt er dækket af vand. Skyl dit tøj i rent vand, og vask tøjet med vaskepulver, som du plejer. Dette er også en god løsning for tøj der skal vaskes i hånden.

2.

Jeg synes mit tøj er lidt surt:

Lugter dit tøj af sved og har pletter, og har du en separat forvaskskuffe i din vaskemaskine, så vælg et vaskeprogram med forvask og sæt temperaturen til 30-40 grader. Du hælder Rodalon Sportsvask i forvaskskuffen, og almindeligt vaskepulver i sæbeskuffen.

3.

Hmm det lugter lidt, og det skal være enkelt

Har du ikke mulighed for at vaske med forvask, kan du hælde Rodalon Sportsvask i skyllemiddelskuffen og almindeligt vaskepulver i sæbeskuffen, og så vasker du bare dit tøj på et almindeligt vaskeprogram på 30-40 grader.

4.

Mit tøj lugter, men er ellers rent

Hvis dit tøj er synligt rent, men lugter af sved, så kan du benytte Rodsalon Sprtsvask som vaskemiddel i sæbeskuffen. Midlet indeholder ikke parfume og bleger ikke dit tøj.

Tip! Vasker du ikke dit fine lingeri ved 60 grader, så hæld Rodalon Sportsvask i skyllemiddelskuffen, så sikrer Rodalon, at trussen bliver helt ren allerede på 30 grader.

Rodalon sportsvask
Fjerner svedlugt, bleger ikke og dræber bakterier  RODALON Sportsvask, 1 ltr, 50 kr. Fås på matas.dk

Mild vask af dit fine tøj

Det er den unikke kemiske sammensætning i Rodalon Sportsvask, der gør, at det er i stand til at fjerne lugt og dræbe bakterier, som almindelig sæbe ikke kan. Og du kan nøjes med at vaske på bare 30°C! Rodalon Sportsvask fjerner ikke pletter, som sæbe gør, men virker desinficerende og er et smart og skånsomt supplement, der fuldender din tøjvask. At Rodalon Sportsvask ovenikøbet er pH-neutralt og uden parfume og farvestof, understreger dets skånsomme sammensætning. Vær dog opmærksom, når du vasker særlig sarte tekstiler af uld og silke.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (8 votes, average: 4,25 out of 5)
Scroll ned til næste artikel