SKØN tester – Restylane i læberne

Det er ikke længere forbehold de kendte og rige at få rettet op på smilet og får større og fyldigere læber. Restylane i læberne er for alle, også dem som holder af det naturlige look. SKØNs digitaleredaktør Trine lagde sig under nålen og testede det, hun troede hun aldrig ville få gjort.

Så godt kan andre lide artiklen:
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5

Jeg er stor tilhænger af alt alle mennesker har ret til at se ud præcis som de vil med eller uden hjælp fra plastikkirurgi. Men jeg har aldrig tænkt, at jeg selv ville lægge mig under kniven eller nålen. Men med alderen kan jeg se at specielt fylden i mine læber er forsvundet, og når jeg ser på kvinderne i min familie, ja så mister vi læberne med alderen. Så da jeg bliver spurgt, om jeg ville teste Restylane i læberne siger jeg forsigtigt ja.

Sådan foregik behandlingen

Fra jeg booker tid hos N’age til selve behandlingen har jeg mange tanker og overvejelser, min største frygt er, at jeg ikke kan genkende mig selv i spejlet og mit ansigt bliver forandret. Jeg er specielt bekymret for om jeg ender med at få en mund der ligner et andenæb. Jeg beroliger mig selv med, at behandlingen ikke er permanent, og at min hud ikke bliver mere slap, når Restylanen forsvinder ud af kroppen.

Forundesøglese

Før jeg lægger mig under nålen skal jeg til forundersøgelse, hvor vi taler igennem hvad der skal ske, hvad mine forventninger er. Jeg skal svare på en masse spørgsmål om mit helbred og jeg bliver registreret i systemet. Forundersøgelsen skal foregå mindst to døgn før selve behandlingen, så jeg kan nå at fortryde. Men det gør jeg ikke, jeg er heldigvis blevet mere tryg ved det hele. Ikke desto mindre er det med svedige hænder og bankende hjerte, at jeg møder op til behandling

Behandlingen

Det er Ida Bille Brahe, som er ejer af N’age, som skal lægge Restylanen ind. Vi taler om, hvad jeg gerne vil opnå, og Ida forslår, at hun giver mig lidt mere fylde i underlæben end i overlæben, da jeg har lidt overbid. Det vil give et mere harmonisk look, og jeg undgår at få et andenæb, hvis underlæben fylder lidt mere.

Hun smører bedøvende creme på mine læber og meget hurtigt kan jeg mærke hvordan læberne bliver følelsesløse, og efter 10 minutter er jeg klar. Ida starter med at sprøjte Restylane ind i min overlæbe, lige hvor jeg har et ar. Jeg bliver lidt forskrækket fordi jeg kan mærke den tynde nål blive ført ind i læben, og jeg er ikke så glad for nåle.

Jeg bliver stukket flere gange i både over- og underlæben, så filleren bliver fordelt godt, og efter den første forskrækkelse er det faktisk okay, det er ikke mere ubehageligt, end at jeg sagtens kan klare det. Efter en halv time er jeg færdig, og jeg får en lille ispose, som jeg kan lægge på læberne på vej hjem, for at tage den værste hævelse.

Før og efter billede af Trines Læber efter Restylane

Sådan blev resultatet

Det tager lidt tid fra behandling til det færdige resultat er synligt. For hævelsen skal lige falde. Derfor er det også en god ide ikke at have store planer dagen efter du har fået behandlingen. Der går ca. to uger inden du ser det færdige resultat.

Dagen efter behandlingen

Dagen efter behandlingen er mine læber hævede og lidt ømme. Jeg kan mærke, at jeg taler lidt anderledes end jeg plejer. Det føles som om jeg er faldet og har slået munden. Ingen på arbejdet, som ikke ved at jeg har fået behandlingen, bemærker at mine læber er større end de plejer. Min mand bemærker dog, at jeg føles anderledes at kysse

Efter 2 uger

Efter 2 uger er jeg tilbage hos N’age og Ida, til kontrol. Mine læber er nu ikke længere hævede, de føles bløde og helt naturlige, dog har jeg nogle små kugler under huden. Ida fortæller, at det er små samlinger af Restylane, som ikke rigtig kan være der. Derfor klemmer hun hårdt på dem med to fingre, så bliver der skabt plads til filleren under huden.

I dag

Når jeg kigger mig i spejlet, synes jeg ikke jeg kan se en forskel, men jeg synes jeg har fået et mere mildt ansigtsudtryk og min mund ser mindre stram ud. Helt sikkert er det, at når jeg laver trutmund, så ligner min mund ikke længere en stram hønserøv. Min mand føler heldigvis ikke længere at han kysser en fremmed, men at hans kone har fået blødere læber. Jeg tror ikke det bliver sidste gang jeg får filler i mine læber.

Hvad er Restylane

Restylane er et fillerprodukt, som bliver brugt til at skabe fylde, fjerne rynker og give fugt til huden. Restylane er en klar gele, som består af 98 procent vand og 2 procent hyaluron. Hyaluron findes naturligt i bindevævet i huden, og er et slags sukkerstof, som binder fugt. Restylane forsvinder langsomt ud af kroppen i løbet af 6 måneder, så det er ikke en permanent behandling.

Godt at vide før du får Restylane

  • Har du ikke prøvet det før, skal du til en forundersøgelse mindst 2 dage før behandling, så du kan nå at fortryde
  • Har du tendens til forkølelsessår, kan en behandling i læberne godt fremprovokerer det. Husk derfor at have Zovir eller lign. liggende efter behandling
  • Restylane er navnet på et lipfillerprodukt, men bliver brugt som navnet for filler.
  • Behandlingen er ikke permanent, men for hver behandling holder effekten længere og længere

Her testede vi Restylane

Klinik N’age København (der findes også klinikker i Århus, Odense og Herning)
Pris: 3.500 kr
For mere info og for at se alle adresser besøg hjemmesiden nage.dk

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel