Masken, der fikser røde pletter

Nanna fra Matas i Ringstedgade i Næstved har fået en meget mere ensartet og balanceret hud takket være Ren Rescue Mask. Læs, hvordan masken også kan redde din hud.

Nannas favorit er Ren Rescue mask
Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5

Hvad er det særlige ved Ren Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask i forhold til andre ansigtsmasker?

Den her maske skal bruges, hvis du gerne vil se resultater her og nu, faktisk helst i går. Den indeholder hvide svampeekstrakter, som beroliger huden, lindrer smerte og ubehag. Derudover er der beta-glucan, fra gær, der balancerer hudens immunforsvar og arnikaekstrakt som reducerer irritation.

Hvordan bruger du masken?

Jeg bruger den på nyrenset hud. Får jeg en bums, bruger jeg den lokalt, hvor der er et problem, og har jeg meget røde kinder, lægger jeg masken der. Jeg lader den sidde 5-15 minutter, men bruger den også indimellem som natmaske (i et tyndt lag), hvis min hud generelt er rigtig irriteret og rød.

Hvor ofte bruger du masken?

Jeg bruger den efter behov, men det bliver typisk til en gang om ugen. Jeg anbefaler faktisk altid mine kunder i Matas, at de først og fremmest skal ʻlytte’ til deres huds behov, så det ikke bliver en pligt at huske masken på bestemte dage.

ren rescue mask
Ren Evercalm Ultra Comforting Rescue Mask, 50 ml, 335 kr. Fås på matas.dk

Hvilke resultater kan du se, efter du er begyndt at bruge masken?

Min hud er kommet meget mere i balance og er ikke nær så rød og irriteret længere. Mine bumser er blevet mærkant reduceret, og min hud har fået en finere overflade. Når jeg har sovet med den, føles min hud også blød og beroliget. Jeg bruger masken i kombination med resten af Rens Evercalm-serie for at opnå det bedste resultat og for at skabe ro og balance, da min hud nemt stresser, hvis jeg bruger for mange forskellige mærker.

Er der ellers noget, du vil fremhæve ved Rescue Mask og Ren generelt?

Lige fra begyndelsen (i år 2000) har det britiske brand Ren lagt vægt på at skabe hudpleje, der er på hudens side. Det vil sige, du får produkter, der skaber synlige resultater takket være højteknologiske ingredienser, der hjælper huden med at hjælpe sig selv. Ren har desuden altid være omhyggelige med at undgå alle former for hudirriterende og skadelige ingredienser, og det sætter jeg stor pris!

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel