5 quickfixes til dine hudproblemer

Uanset om huden driller, eller trætheden dominerer dit ansigt, findes der heldigvis altid en god og hurtig løsning på dine problemer på matas.dk.

Kvinde med morgenhår, der trænger til en quickfix
Så godt kan andre lide artiklen:
3 votes, average: 2,33 out of 53 votes, average: 2,33 out of 53 votes, average: 2,33 out of 53 votes, average: 2,33 out of 53 votes, average: 2,33 out of 5

Alle hudproblemer kan selvfølgelig ikke fikses med en creme eller maske, men næsten. Vi har fundet fem quickfixes til de mest normale problemer, din hud kan finde på at drille med.

Problem: Du har synlige porer

Når talg og døde hudceller har en fest i dine porer lidt for længe, gør det porerne større og mere synlige. Men ikke hvis det står til primeren fra E.L.F. Den sætter ind med tea tree og A- og E-vitamin, så porer, fine linjer og skinnende hud bliver reduceret. Primeren sørger også for at gøre huden til et fint og ensartet underlag, så din makeup lægger sig bedre og holder længere. Win-win!

elf poreless face primer
E.L.F. Poreless Face Primer, 85 kr. Fås på matas.dk

Problem: Dine læber er knastørre

Vinterens lave luftfugtighed kombineret med tør radiotarvarme indendørs er den direkte vej til knastørre og sprukne læber. Så hvad gør du? En god løsning kunne være den her stift, som eksfolierer læberne blidt og blødgør, plejer og beskytter med E-vitamin, sheasmør, avocado og jojobaolie.

 

elf lip exfoliator
Den her efterlader en delikat smag af kokos, men du kan også få andre smagsvarianter. E.L.F. Lip Exfoliator ʻCoconut’, 45 kr. Fås på matas.dk

Problem: Du er vågnet med en dum bums

Er du vågnet op med en irriteret bums? Ro på, for Verso Blemish Fix med retinol 8 og gurkemeje bekæmper og kontrollerer udbrud effektivt ved at fjerne tilstopning af porerne, begrænse olieproduktion og reducere inflammation i huden.

verso blemish fix
Verso Blemish Fix, 30 ml, 645 kr. Fås på matas.dk

Problem: Gløden har forladt dit ansigt

Har din hudtone set mere strålende tider, kan Pai fikse problemet på bare 10 minutter. Du skal blot forkæle dig selv med deres nærende, økologiske og veganske fugtmaske med hybenolie, som indeholder hele spektret af omegafedtsyrer, og som også er rig på antioxidanter og provitamin A. Resultatet er en blød, fugtmættet og smidig hud med optimal glød.

Pai rosehip radiance mask
Pai Rosehip Bioregenerate Rapid Radiance Mask, 75 ml, 325 kr. Fås på matas.dk

Psst! Masken kommer med en musselinklud, der stimulerer blodcirkulationen, når du renser masken af igen.

Problem: Du får ikke din skønhedssøvn

Der kan være et hav af grunde til, at du sover uroligt om natten, men vil du indhente det forsømte med en powernap i løbet af dagen, er EcoTools’ sovemaske det perfekte hjælpemiddel. Masken lukker lyset ude, og da den er fremstillet i blødt, økologisk bomuld, er den vældig behagelig at have på.

ecotools sovemaske
EcoTools Relaxing Sleeping Mask, 49 kr. Fås på matas.dk
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Scroll ned til næste artikel