Få looket – Orange color wash-effekt og lyse læber

Lyse pink læber med orange øjenskygge som modspil emmer af forår, og er et look , der passer perfekt til sæsonen farver, specielt når du benytter dig af color wash-effekt.

colo wash-effekt - modelKlara, foto Jonas Jensen, styling Nicci Welsh | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Color wash-effekt er en teknik, hvor du arbejder med ” at vaske” eller fade farven ud i din øjenmakeup. Det er en rigtig effektfuld teknik, når du arbejder med én farve, og gerne vil løfte din smokey eye til et mere sommerligt udtryk.

Sådan laver du color wash-effekt

Orange øjenskygger er cool og meget forårsvenlige. Med Nyx Brights-paletten kan du nemt lave en såkaldt “color wash-effekt”, hvor du lægger en mørkere mat-orange skygge langs vippekanten og efterfølgende arbejder en lysere orange op af øjenlåget med en pensel, så farven toner gradvist ud. Afslut med lidt highlighter i inderste øjenkrog, sort mascara og lidt bryngel på brynene, så de holder formen.

Skab den perfekte farve til læberne

For at samle hele looket og give fint modspil til de orange toner på øjnene, ser det supersmukt ud med lyserøde læber. Miks den helt perfekte “bubblegum pink” på din håndryg med Macs læbestifter i ‘Pink Noveau’ og ‘Saint Germain’, som du herefter påfører med en læbepensel på velfugtede læber.

du kan også bruge din blush som øjenskygge, så du arbejder med samme farver i hele ansigtet.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel