Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du om længere og fyldigere vipper og har du overvejet at investere i et øjenvippeserum? så læs med her. Vi har testet fem forskellige vippesera for at finde frem til hvilke, der virker bedst, og om prisen har nogen indflydelse på dem.

Øjenvippe øjenvippeserum | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
34 votes, average: 4,29 out of 534 votes, average: 4,29 out of 534 votes, average: 4,29 out of 534 votes, average: 4,29 out of 534 votes, average: 4,29 out of 5

Øjenvippeserum har været på markedet en del år efterhånden, og efterhånden er der rigtig mange mærker som har et vippeserum. Vi har testet fem forskellige  og kigger lidt på hvad øjenvippeserum egentlig kan. Men først til testen

Sådan testede vi øjenvippeserum

Vi har testet fem forskellige vippesera. Vi har testet hvert øjenvippeserum i fire uger. Vi er jo forskellige personer, med forskellige øjenvipper, så testen er selvfølgelig ikke videnskabelig, men en personlig oplevelse. Anbefalingerne til hvordan man bruger vippeserummet er forskellige. Nogle af dem skulle anvendes morgen og aften, hvor andre kun skulle påføres om aftenen inden sengetid. Vi har selvfølgelig fulgt produktets anbefaling, og du kan se før og efter billederne her.
Til nærmere eftertanke burde vi have taget før billederne fra siden, så det ville være nemmere, at spotte forskellen på vipperne på billedet.

Amelie: Swiss Clinic Lashes Eyelash – Blødere og tættere vipper

Hvilket produkt? Swiss Clinic Lashes Eyelash Enhancer, 895 kr.
Hvordan er den at påføre og hvornår lægger du den på? Swiss Lashes er virkelig nem at påføre med den tilhørende pensel. Jeg har lagt serum på morgen og aften hver dag i fire ugers tid.
Hvad synes du om resultatet? Før jeg startede med testen var mine vipper tørre og lidt stive i det. Efter tre ugers brug af Swiss Lashes oplevede jeg, at få blødere, tættere og mørkere vipper.
Plusser: Jeg var nervøs for om serummet ville svie på huden omkring øjet, men jeg har slet ikke mærket nogle gener. Jeg oplevede, at få blødere og en smule tættere vipper.
Minusser: Det tager lang tid før jeg mærkede et resultat, ca. 3 uger, så det gælder om at være vedholdende. Jeg synes ikke der var en stor forskel i længden på mine vipper, men har i forvejen ret lange vipper, så måske det er derfor.

Psst! du kan også påføre øjenvippeserum på dine bryn, hvis de er tynde og hullede

Ida: Rodial Glamolash –  God til prisen

Hvilket produkt? Rodial Glamolash, 650 kr.
Hvordan er den at påføre? Jeg lægger det på hver aften inden sengetid og det er super nemt at påføre. Serummet påføres med en lille tynd pensel, og jeg lægger et tyndt lag helt nede ved vippekanten. Meget nemt og ligetil.
Hvad synes du om resultatet? Produktindpakningen lover længere og kraftigere vipper på kun 2 uger. Jeg har nu påført den i 4 uger og synes, at mine vipper er blevet lidt længere. Jeg synes ikke mine vipper er blevet væsentlig tykkere, men de skriver ligeledes, at den fulde effekt ses efter 6 uger. Så jeg håber at jeg kan se et større resultat efter de seks uger.
Plusser: Den er meget nem at påføre og er ikke besværlig, at få ind i min daglige skønhedsrutine.
Minusser: Jeg er bange for, at mine vipper bliver afhængige af at bruge vippeserum og er spændt på om jeg kan se en tydelig forskel, efter jeg er stoppet.

Mia: Gosh Growth Serum -Den billige og parfumefrie

Hvilket produkt? Gosh Growth Serum ’The secret of longer lashes’ 250 kr. hertil afprøvede jeg også en mascara fra Gosh Growth mascara ’The secret of longer lashes’ 200 kr. som de anbefaler, at bruge i samarbejde med vippeserummet.
Hvordan er den at påføre? Jeg synes det er nem at lægge, da det er en lille fin, tynd pensel som jeg nemt kan lægge som en tynd eyelinerstreg.
Hvad synes du om resultatet? Jeg synes jeg har fået tættere vipper, som giver et fyldigt og flot resultat, når jeg tager mascara på. Når jeg kigger godt efter synes jeg også, at de er blevet længere og lidt mørkere, men det kan være svært, at se, når jeg kigger på mine vipper hver dag og vænner mig til synet.
Plusser: Mine øjne er meget sarte og kan hurtigt blive røde og irriteret, hvis jeg bruger produkter, som er for kraftige. Goshs vippeserum er uden parfume og parabener. Det synes jeg er et stort plus, når det har med mine øjne at gøre, da mine øjne hurtigt kan blive irriteret og få udbrud, hvis de produkter jeg bruger i det område, er alt for kraftige.
Minusser: De lover længere og kraftigere vipper efter to uger, jeg synes ikke jeg kunne se en effekt allerede to uger efter. Så hvis du ikke har tålmodighed skal du ikke bruge denne, men en der viser et hurtigere og tydeligere resultat.

Tænk på, at du ikke få hår til at gro, hvor der aldrig har været hår

Trine: M2  Beauté Lashes – Den dyre, men mest effektive!

Hvilket produkt? M2 Lashes Eyelash Activating Serum. 5 ml. 990 kr.
Hvordan er den at påføre og hvornår lægger du den på? M2 serummet minder mig om en flydende eyeliner, hvor der i låget er en lille pensel, som jeg bruger. Jeg skal påføre serummet langs med vippekanten på de øverste vipper hver aften. Det er nemt og enkelt, jeg skal kun lægge et enkelt strøg og det tager to sekunder.
Hvad synes du om resultatet? Hold nu fast jeg har fået lange øjenvipper. Nogle af mine vipper er lange, nogle er virkelig lange, de vokser næsten vildt. Så jeg skal lige vende mig til at styre dem med min mascara. M2 skriver at der kan gå op til 6 uger, før man ser forandringer, så jeg har testet i seks uger, men allerede efter 4 uger var mine vipper markant længere.
Plusser: Jeg er overrasket over hvor lange mine vipper er blevet. Der er ingen tvivl om at dette produkt holder hvad det lover. Alle jeg taler med, kommenterer på mine vipper, fordi de er blevet så lange. Længden er selvfølgelig tydeligst, når jeg har mascara på, da mine vippespidser er lyse og ikke så tydelige uden mascara.
Minusser: Serummet svir, når jeg tager produktet på, og det skulle jeg lige vende mig til. Du kan også få en lilla misfavning ved vippekanten, der hvor produktet bliver lagt. Men det synes jeg ikke rigtig jeg har fået. Prisen er rimelig pebret synes jeg, men produktet virker og jeg føler, at jeg får meget serum for pengene, jeg bruger jo næsten ikke noget pr. dag.

Cathrine: âme pure Lash & Brows Enhancer – Til den tålmodige

Hvilket produkt? Jeg testede âme pure Lash & Brows Enhancer 6 ml, 999 kr, som på 4-6 uger lover at give lange, fyldige og mørke vipper (og øjenbryn).
Hvordan er den at påføre og hvornår lægger du den på? Den er nem at påføre, for du lægger den bare som en flydende eyeliner langs den øverste vippekant. Jeg påførte den (næsten!) hver aften inden sengetid på nyrenset hud og øjne.
Hvad synes du om resultatet? Jeg havde naturligvis drømt om den helt store synlige vippe-forvandling, men det fik jeg tydeligvis ikke. Mine vipper er fra naturens side ret lyse og relativt korte, som gør det endnu mere svært at registrere en vækst – især på billeder. Jeg ved ikke, om det er noget jeg bilder mig ind, men selv om jeg ikke kan spotte nogle synlige forandringer som sådan, så føles det alligevel, som om at jeg har fået mere vippe at lægge mascara på nu. Jeg vil bestemt bruge serummet helt op, og krydser fingre for, at der kommer flere synlige resultater om et par uger.
Plusser: Et stort plus er, at serummet er hormonfri. Det er 100 % naturligt og indeholder 8 aktive ingredienser som bl.a. zink, glycin, d-panthenol og hyaluronsyre, der styrker hårene og stimulerer væksten. Serummets fine resultater er dokumenteret i en række kliniske studier, men der er dog ingen resultatgaranti og resultatet kan altså variere fra person til person. Serummet har vundet den anerkendte pris ʻIn-Cosmetics 2014 Silver Award’, så den må bestemt have skabt synlige resultater for andre.
Minusser: Den mørke farve, som produktet lover, har jeg ikke fået endnu. Måske skyldes det, at jeg “kun” har anvendt serummet i knapt 4 uger og ikke i de 6 uger, som produktet lægger op til.

Hvad er vippeserum?

Nu har vi testet dem, men hvad er øjenvippeserum egentlig. Vippeserum er et serum, som indeholder aktive ingredienser, der går ind og plejer dine vipper og får dem til at vokse. Det kan både påføres i en tynd streg ovenpå øjenlåget lige ved vipperne eller på undervipperne, Men nogle vippesera bliver lagt på ligesom var det mascara. Pas på med ikke at få noget i øjnene, da det kan svie og gøre dine øjne irritable.

Oprindelig et lægemiddel

Øjenvippeserum blev oprindelig opdaget, fordi et lægemiddel mod grøn stær havde den sideeffekt at vipperne blev lange, når det blev brugt.
De første produkt, der kom på markedet, målrettet at give lange øjenvipper var Latisse, og det kom på markedet i 2009. Latisse bliver ikke solgt i Danmark, da det indeholder bimatoprost, som tilhører gruppen prostaglandiner, og bimatopros er et lægemiddel.

Er øjenvippeserum farligt?

Det at bimatoprost er en prostagladin, er vigtigt, for det er roden til alle diskussioner om vippeserum er farligt. Der har været diskussioner ude om, hvorvidt vippeserum er et lægemiddel og ikke et kosmetisk produkt, og dermed også om det har bivirkninger, som f.eks. at det kan misfarve din iris. Fokus har været på om nogle af de bivirkninger, som var i det oprindelige lægemiddel mod grøn stær også fandtes i de vippesera som indeholder Prostaglandiner. M2 Beauté har været i søgelyset, da en læge mente, at det var et lægemiddel. Men det aktive stof, som findes i deres vippeserum er ikke det samme, som det du finder i medicinen til grøn stær.

Test altid

Har du sarte og følsomme øjne, er det en god ide at være forsigtig. Det er trods alt et produkt som kommer meget tæt på øjnene. Bliver dine øjne røde eller irritable, så lad være med at bruge det vippeserum, men prøv en anden type.

Når du køber vippeserum i Danmark eller i Europa, så er du sikker på at produkterne er godkendt til kosmetisk brug

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (34 votes, average: 4,29 out of 5)
Scroll ned til næste artikel