Derfor elsker vi de nye striber

Matas puster nyt liv i de ikoniske Striber med cool, nordisk design, endnu bedre og miljørigtig emballage og med helt nye serier og produkter. Vi er mildest talt begejstrede her på redaktionen

Nye striber-serie fra Matas
Så godt kan andre lide artiklen:
3 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 53 votes, average: 5,00 out of 5

Det er vigtig at passe på din hud med en sund ansigts- og hudpleje, der ikke syder af kemikalier og parfume. Det er dog ikke altid at udvalget er særlig bredt – eller billigt for den sags skyld. I den forbindelse har Matas udviklet et helt nyt sortiment af deres Striber med fokus på skånsom ansigtspleje, der gør det nemmere at vælge en hverdag uden parfume og unødig kemi. Her guider redaktionen dig gennem de nye Striber, så du hurtigt lærer dem at kende.

3 nye striber i Matas-familien

I første omgang handler det om 29 nye ansigtspleje-og renseprodukter målrettet forskellige aldre og hudtyper. Mild-serien (den grå) bærer både Svanemærket og Den Blå Krans og er til dig, der ønsker ekstra skånsom rens-og ansigtspleje. Anti Wrinkle-serien (den gule) er til dig på 35+, som både ønsker fugtgivende, opstrammende og cellefornyende produkter. Firming-serien (den lilla) er målrettet dig på 50+ med øget tendens til tør, sart og ældet hud.

Et godt twist!

Jeg er en beautyjunkie, der også sætter stor pris på funktionalitet og hygiejne. Derfor siger jeg hurra for, at vi blandt de nye Striber nu ser endnu mere emballage med airless funktion til ansigtspleje. For første gang får vi twistlåg på alle flasker til ansigtsrens (undtagen 40 ml). Og i løbet af 2019 kommer der flere praktiske pumper til krops-og hårpleje.

renseprodukt micellar water
Matas Mild Micellar Water, 500 ml, 70 kr. Fås på matas.dk 

Det gør mine beautyrutiner meget nemmere – og mine produkter langt mere bakteriefri, for når du ikke kan stikke ʻklør fem’ direkte ned i dine hudplejeprodukter, kan den mindre hær af bakterier på dine fingre ikke skabe ravage nede i dem.

– Cathrine, skønhedsredaktør

Harmoni af striber på badeværelset

Et produkt skal selvfølgelig være en fornøjelse at bruge, men det må altså også gerne være en fornøjelse at kigge på. Og det er de nye Striber – som nu har fået fine ministriber på emballagen. Den kølige, nordiske farvepalet er ret delikat og giver mig en følelse af renhed og velvære. Og uanset hvilke Striber, jeg får erhvervet mig på badeværelset henad vejen, kan jeg være sikker på, at de ser harmoniske ud sammen –og det tæller altså for en æstetiker som mig.

– Kristine, artdirector

Budgetvenlig luksus

Efter at jeg har rundet de 50 år, kan jeg virkelig mærke og se en forskel, når min hud får ingredienser, der kan lidt ʻekstra’. Derfor er jeg blevet glad for Firming-serien –især serummet og dagcremen med SPF 15.

matas striber opstrammende serum til ansigt
Matas Firming Serum, 30 ml, 65 kr. Fås på matas.dk 

De indeholder begge effektive og aktive ingredienser som niacinamid, hyaluronsyre og peptider. Disse ingredienser stimulerer dannelsen af kollagen, forbedrer min huds spændstighed og elasticitet, optimerer hudens evne til at holde på fugten og gør hudtonen mere ensartet og strålende.

– Pernille, chefredaktør

Tager mere hensyn

Det er jo skræmmende, hvor meget plastik der efterhånden ligger og flyder på den her planet. Jeg er derfor rigtig glad for, at Stribernes nye design tager endnu mere hensyn til miljøet. De nye krukker (der lander på hylderne i april) har for eksempel kun én væg i modsætning til de tidligere to.

nye matas striber anti wrinkle
Matas Anti Wrinkle Øjengele, 15 ml, 65 kr. Fås på matas.dk 

Det betyder faktisk, at man reducerer brugen af plast med hele 30 procent per krukke! Alle de nye produkter i ansigtsserierne er desuden helt uden animalske ingredienser og derfor veganske. Det er godt tænkt, synes jeg!

– Trine, digital redaktør

Olie til folket

De kolde vintermåneder har virkelig suget fugten ud af min hud. Derfor er den her ansigtsolie med jojoba og sheanød fra den nye AntiWrinkle-serie et kærkomment bekendtskab.

matas striber ansigtsolie med anti wrinkle effekt
Matas Anti Wrinkle Ansigtsolie, 65 kr. Fås på matas.dk

Et par dråber på nyrenset hud hver morgen, og min hud føles slet ikke tør længere, men derimod blød, spændstig og i sund balance.

– Lone, livstilsredaktør

Parfumefri hele vejen

Som travl småbarnsmor foretrækker jeg ukompliceret hudpleje uden parfume og anden unødig kemi. Her rammer den nye Mild 24H Ansigtscreme bare plet. Cremen plejer og beroliger huden mildt og skånsomt med allantoin og jojobaolie, der også får min hud til at holde bedre på fugten.

nye matas striber ansigtscreme
Matas Mild 24 timers Creme, 50 ml, 65 kr. Fås på matas.dk 

Sheanød stimulerer desuden hudens kollagen. Selv om jeg endnu ikke mærker det store til hudens ældning, kan jeg godt lide at være proaktiv med en naturlig ʻopstrammer’.

– Anne Rosa, projektleder

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel