9 nye parfumer vi sukker efter her til sommer

Vi har sniffet os frem til 9 af sæsonens bedste nye parfumer, der passer til sommerens varme dage og lyse nætter.

Nye parfumer til sommeren 2018 f.eks Arizona fra Proenza Schouler
Så godt kan andre lide artiklen:
4 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 54 votes, average: 4,50 out of 5

Tjek disse ni nye parfumer ud, hvis du er på jagt efter en ny duftgarderobe, for sommeren er over os og det er tid til at opdatere din duftgarderobe til en forfriskende og delikat sommerduft. Der findes mange gode dufte på markedet, men vi har udvalgt 9 nye parfumer, der passer godt til sol og varme.

 Valentino – Turkisblå som havet

VALENTINO Donna Rosa Verde Eau De Toilette 125 ml, 920 kr. Fås på matas.dk

En meget indbydende og smuk flakon, som minder om et turkistblåt hav. Duften fra Valentino er frisk og elegant med noter af grønne roser, ingefær og magnolia – perfekt til en varm sommerdag.

Med sommerdufte er det vigtigt, at de ikke bliver for tunge og søde, da det kan give en tung fornemmelse i det varme vejr.

 Proenza Schouler – Blid blomsterduft

PROENZA SCHOULER, Arizona Eau de Parfum 30 ml, 485 kr. Fås på matas.dk

Proenza Schouler lancerer deres første duft denne sommer. En sjælden ørkenblomst og en cremet viol er brugt i sommerduften og mikser dermed den klassiske blomsterduft med nye specielle og blide noter, der giver en spændende duft.

Clean – Sommeraften ved havet

Clean Ultimate Beach Night Eau de Toilette 60 ml, 425 kr. Fås på matas.dk

Drøm dig væk til en sommeraften ved havet, hvor du sidder med familie og venner rundt om et bål. Noter af havtåge, natjasmin, lavendel og røget drivtømmer giver den perfekte fornemmelse af en god sommeraften på stranden.

Shiseido – Blomstrende kirsebærblomster

Shiseido Ever Bloom Sakura Art Edition, 30 ml, 425 kr. Fås på matas.dk

I foråret blomstrer kirsebærtræerne og det fejres med ”sakura festival”. At stille sig under et udvokset kirsebærtræ giver held mener indbyggerne i Tokyo, og netop denne blomsterfest er udgangspunkt for Shiseidos nye parfume, der har noter af kirsebærblomster, saftige kirsebær og blød musk.

Zarkoperfume – Historie i en flakon

ZARKO Buddha Wood Eau de Parfum, 100 ml, 700 kr. Fås på matas.dk

Denne duft indeholder et utal af elementer, og ved påførelsen begiver du dig ud på en længere rejse med en masse historie og fremtid i form af den molekylære fremstilling duften har. Med noter af buddha-træ, australsk sandeltræ, cashmere-træ og moskus, er duften perfekt til en aftenfest i haven.

Dolce & Gabbana – Frisk lemonade

DOLCE & GABBANA Light Blue Italian Zest Eau De Toilette, 75 ml. 495 kr. Fås på matas.dk

Med inspiration af en frisk citronlemonade har Dolce & Gabbana skabt en forfriskende og let sommerduft. Den klassiske Light Blue duft har fået en udvikling, og indkapsler sommer, sol og strand i et. Udover citron består sommerduften også af æble, hvide roser, cedertræ og musk.

Issey Miyake – Grøn natur

Issey Miyake L`Eau D`Issey Summer Eau De Toilette 100 ml, 495 kr. Fås på matas.dk

L’eau D’Issey lancerer denne sommer en limited edition, som er inspireret af den grønne natur. Duften emmer af en frugt-agtig og blomstrende duft, som fører dig væk til en grøn sommereng. Derduover er flasken smuk og speciel, at have stående, da den er designet af grafiske designere og kunstneren Tyrsa Alice Auboiron, som limited edition.

Gucci Bloom – Ung sommer

Gucci Bloom Acqua di Fiori Eau de Toilette 100 ml, 885 kr. Fås på matas.dk

Gucci Bloom Acqua er en frisk og energisk duft, som danner et blomstrende vandfald på huden. Noter af musk, solbærknopper og sandeltræ giver en blanding af varme, krydrethed og blomster og definerer den udvidende uskyld, der findes i ungdommen.

Marc Jacobs – Sommerlykke

Marc Jacobs Daisy Love 100 ml, 765 kr. Fås pr. 1. juni 2018  på matas.dk

Hvis en duft kan give en fornemmelse af lykke, så er denne her tæt på. Daisy Love fylder luften med en blanding af solvarme, blomsterblade og drivtømmer, og giver en lykkelig fornemmelse af, at se solen genspejle sig i havet under den blå himmel.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (4 votes, average: 4,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel