7 nye parfumer vi ønsker os til jul

Vi har sniffet os frem til 7 af sæsonens bedste nye parfumer, der passer til køligere dage og efterårets og julens fester.

nye parfumer paco rabana
Så godt kan andre lide artiklen:
19 votes, average: 3,95 out of 519 votes, average: 3,95 out of 519 votes, average: 3,95 out of 519 votes, average: 3,95 out of 519 votes, average: 3,95 out of 5

Tjek disse syv nye parfumer ud, hvis du er på jagt efter en ny duftgarderobe. For efteråret er over os og det er tid til at opdatere din duftgarderobe til dybere og varme efterårs- og vinterdufte. Der findes mange gode dufte på markedet, men vi har udvalgt syv nye parfumer, der passer godt til kølige dage og alle efterårets og julens fester.

Duftpremiere fra Dior – Joy

dior Joy nye parfumer
Dior Joy by Dior, 50 ml, 715 kr. Fås på matas.dk

Når Dior kreerer en ny duft, er det værd at kaste sin opmærksomhed – og ofte sin kærlighed – på den, for Dior formår virkelig at lave dufte, som kvinder elsker i årevis. Joy by Dior er ingen undtagelse, og her har du en duft, som på én gang er frisk, blomstret og sensuel, og som helt sikkert vil gøre rigtig mange glade, når de tager den på.

Elisabeth Arden – New York, New York

5th avenue elisabeth arden nye parfumer
Elisabeth Arden My Fifth Avenue EdP, 50 ml. 375 kr. Fås på matas.dk

Det klassiske brand har skabt en hyldest til kvinders ambitioner og passioner. My Fifth Avenue, er en energisk og ekslusiv duftsammensætning af friske noter af citrus, feminine blomsternoter og dybde med varme musk- og trænoter. Med Reese Witherspoon som ambassadør og hashtaget #TogetherWeMarchOn, har vi forelsket os i duften af kvindelig styrke, og succes.

Karl Lagerfeldt – ”Der Karl” hylder kvinden

Karl Lagerfeldt Fleur de pecher - nye parfumer
Karl Lagerfeldt Fleur De Mûrier Eau de Parfum, 100 ml. 450 kr. Fås på matas.dk

Sidste år lancerede Karl Lagerfeldt to nye dufte; en til ham og en til hende. Nu kommer opfølgeren med en ny duftduo. Fleur de Mûrier for her, er en eau de parfum til kvinder med skønne noter af orientalske blomster, frugt og træ. Parfumøren Émilie Copperman har lavet et dufttæppe med topnoter af ribs, hindbærblade, viol og sandeltræ. En eksklusiv duft og smuk flakon der emmer af god stil – vi elsker ”Der Karl”,

Zarkoperfume – Zarko gør det igen

zarkoperfume Zarko Cloud - nye parfumer
Zarkoperfume Cloud Collection 02 EdP, 100 ml, 1.700 kr. Fås på matas.dk

Her på redaktionen har vi for længst tabt vores hjerter (og næser) til Zarko Ahlmann Pavlovs parfumer, for sjældent finder du en så passioneret og dedikeret parfumør – og så er han dansk! Hver duft er håndlavet og fyldt på flakon i Danmark, og så indfanger de Zarkos univers og vores natur på fineste vis. I den nye, eksklusive Cloud 02 møder himmel og hav hinanden, og duften udvikler sig langsomt på din hud, så den går fra intens friskhed til dyb og udfordrende.

Tip! Cloud 02 er en todelt formel, og du skal derfor ryste den før brug, så molekylerne bliver til en komposition, og du får det optimale ud af duften.

Paco Rabanne – Sexy times …

Paco Rabana puxe XS - nye parfumer
Paco Rabanne Pure XS For Her EdP, 50 ml, 585 kr. 

Det gik vist lidt vildt for sig, da parfumøren Quentin Bisch besøgte øen Reunion for at blive inspireret til den nye duft for Paco Rabanne. For da han kom hjem til Paris, var hans mål med Pure XS at komme essensen af en orgasme på flaske. Og hvordan dufter sådan en sexet sag, tænker du måske. Jo, du får såmænd en blomsterduft med varme noter af ylang ylang, jasmin, vanilje, sandeltræ og popcorn!

Jean Paul Gaultier -Skandaløst!

Jean Paul Gautier Scandal - Nye parfumer
Scandal by Night, EdP Intense, 50 ml, 720 kr. Fås på matas.dk

Den franske designer Jean Paul Gaultier har aldrig været bange for at provokere og gå imod strømmen, og nu tager han dig med ind i Paris’ frække og farverige Pigalle-kvarter. Eller det vil sige, du skal bare iføre dig hans nye Scandal by Night med forførende noter af honning, tuberose, tonkabønne og patchouli og tænke dig til resten. Hvordan aftenen så skal udspille sig, er helt op til dig!

Juicy Couture – Sig nu ja!

Juicy couture oui - nye parfumer
Juicy Couture Oui Juicy Couture EdP, 30 ml, 410 kr. Fås på matas.dk

Livsglæde og bling-bling mødes i Juicy Coutures sprudlende Oui-duft. Det er nemlig en duft, du bliver i godt humør af, og har du ja-hatten på, kan du se frem til liv og glade dage klædt i friske og blomstrende noter som vandmelon, pære, kaprifolium og lækker musk.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (19 votes, average: 3,95 out of 5)
Scroll ned til næste artikel