9 nye parfumer, du godt kan skrive på ønskelisten

Vi har sniffet os frem til 9 af sæsonens bedste nye parfumer, som både vil pynte på toilethylden og dig - og som du godt kan skrive på ønskelisten her til jul.

Tjeck disse ni nye parfumer ud, hvis du er på jagt efter en ny duftgarderobe, eller ideer til ønskelisten. De vil ikke bare klæde dig og din toilethylde, men også gøre dig glad langt ind i 2018. Her får du ni nye parfumer, som passer til godt til vinter, men som du også kan blive ved med at bruge, for de er evigt dejlige og tidsløse i deres duft.

Hugo Boss – Romantik i duften

Hugo Boss The Scent for her nye parfumer | SKØN

Boss The Scent Intense for her EdP, 50 ml, 685 kr. Fås på matas.dk

Noget kunne tyde på, at der er dømt nærkontakt af første grad, hvis du svøber dig i The Scent Intense for her fra Hugo Boss. Noter af honningfersken, osmanthus-blomst og mørkristet kakao kunne i hvert fald meget vel være opskriften på en uimodståelig duftgarderobe og en hyggelig aften, ikk?

Se også5 parfumer der giver komplimenter

Gucci – Som en vild blomsterhave

Gucci Bloom nye parfumer | SKØN

Gucci Bloom EdP, 50 ml, 745 kr. Fås på matas.dk

Forestil dig en vild have fyldt med farverige og forskel¬lige blomster, der bidrager med hver sin fortryllende duft. Det er essensen af Gucci Bloom, som indhyller dig i sprudlende og feminine noter af tuberose og jasmin. Men det er ikke alt, for duften gemmer også på en ganske særlig blomsternote brugt for allerførste gang i en parfume – nemlig kinesisk kaprifolium, der giver en pudret, blomstret kant. Det er jo Gucci!

Michael Kors – Så er du advaret!

Michael Kors Sexy Ruby - nye parfumer

Michael Kors Sexy Ruby EdP 50 ml, 595 kr. Fås på matas.dk

Den her duft burde egentlig komme med en advarsel, for Michael Kors har skabt en moderne chypreduft, der er endnu mere dristig og tillokkende end nogensinde. Et par pift med Sexy Ruby og der er stor risiko for, at du bliver festens forførende midtpunkt indhyllet i noter som fristende hindbær, overdådige rosenblade og varmt og vanedannende kashmirtræ.

Se ogsåAromaterapi for begyndere - 17 dufte der påvirker dit humør

Karl Lagerfeld – Duften du ikke vil tage af igen

Karl lagerfeldt Fleur de Pécher nye parfumer | SKØN

Karl Lagerfeld Fleur de Pêcher EdP, 100 ml, 450 kr. Fås på matas.dk

Når Karl Lagerfeld lægger navn til noget, kan du være forvisset om, at alt er gennemtænkt til mindste detalje. Derfor er det ikke tilfældigt, at ferskenblomst er brugt i Fleur de Pêcher, for med den note får du en frugtagtig og blomstret duftgarderobe, der minder om et blidt strejf af fløjl på din hud.

Chloé – Den skønneste romantiske rose

Chloe absolu de parfu, nye parfumer | SKØN

Chloé Absolu de Parfum EdP, 50 ml, 720 kr. Fås på matas.dk

For ti år siden skabte “næsen” Michel Almairac, hvad der hurtigt gik hen og blev en af tidens mest elskede parfumer; nemlig Chloé Eau de Parfum. Til 10-års-jubilæet er han igen på banen, og forkæler os nu med en virkelig raffineret version af den originale duft, for han har tilsat centifoliarose fra Grasse, vanilje og patchouli. Flakonen ligner sig selv – og så alligevel ikke, for den har fået en elegant patina og et specialvævet bånd med gylden tråd. Chloé Absolu de Parfum er limited edition, men vi hepper på, at den også får 10 år på hylderne. Mindst!

Clean – Den blødeste duft

Clean War, Cashmere nye parfumer | SKØN

Clean Warm Cashmere Limited Edition EdP, 30 ml, 395 kr. Fås på matas.dk

Når dagene bliver køligere og kortere, kan du passende pakke dig ind i kashmir a la Clean. Warm Cashmere hedder den nye duft, og den emmer bare af blidhed og blødhed med sine noter af solbær, figen, iris og bergamotte.

Rudolph Care Sensationel duftpremiere

rudolph Signature Notes nye parfume | SKØN

Rudolph Signature Notes EdP, 50 ml, 495 kr.  Fås på matas.dk

Den her duft er intet mindre end en verdenssensation! Signature Notes Eau de Parfum er nemlig en 100 procent naturlig parfume uden de 26 deklarationspligtige allergene parfumestoffer, og så er den ovenikøbet certificeret med Svanemærket og Eco Cert. Nej, Rudolph Care går heldigvis aldrig på kompromis, og uanset om du er fan i forvejen eller gerne vil snuse til en ny, yndefuld duft, er Signature Notes en perfekt balance mellem det sprudlende, friske grønne og det varme, sensuelle, der smelter helt naturligt sammen med din egen duft.

Psst! Signature Notes fås også som en ren parfumeolie, og ønsker du en mere intens duftoplevelse, kan du bygge din duft op med parfumeolien og afslutte med eau de parfumen over hele kroppen.

Carolina Herrera – Fordi søde piger selv vil bestemme

carolina Herrera Good Girl nye parfumer | SKØN

Carolina Herrera Good Girl EDP 30 ml, 455 kr. Fås på matas.dk

Carolina Herrera har lavet en genistreg af en parfume. Normalt er vi danske kvinder ikke til de latinamerikanske søde, tunge dufte og ”over the top” flakoner, Men Carolina Herreras Good girl, har ramt lige i hjertekulen på os med en mere urban-chick duft. Lette dufttoner af jasmin blandet med bløde sensuelle noter af tonkabønne, kaffe og kakao. Denne duft passer perfekt til den selvstændige kvinde.

Lancôme – Livet er smukt og det er du også

Lancome La Vie Est Belle nye parfumer |SKØN

La Vie Est Belle L’Éclat EdP, 50 ml 635 kr. Fås på matas.dk

Lancômes nye lykkespreder af en duft, og nyeste skud i La Vie Est Belle -familien, er en både perlende frisk og fristende, sødmefuld sag. Duften har fået navnet La Vie Est Belle L’Éclat og er en eau de parfume bygget op omkring den ikoniske appelsinblomst, der nu har fået et cremet og varmt touch takket være vanilje og sandeltræ. Flakonen har stadigvæk sit legendariske krystalsmil, men de 221 prismer, der pryder den, får den virkelig til at funkle og sprede lys. Duftens ambassadør, Julia Roberts, stråler også, og alt i alt er La Vie Est Belle L’Éclat bare en duftoplevelse, der gør dig glad. Du går aldrig galt i byen med denne klassiske duft.