Moonlight – Dyk ned i en duftsucces

Ariana Grandes nyeste “glædesspreder” Moonlight er uden tvivl en af forårets fineste duftgarderober. Vi dykker ned i duftsuccessen og kigger på duftnoterne.

Ariana Grande moonlight
Så godt kan andre lide artiklen:
5 votes, average: 2,60 out of 55 votes, average: 2,60 out of 55 votes, average: 2,60 out of 55 votes, average: 2,60 out of 55 votes, average: 2,60 out of 5

Superstjernen og sangfuglen Ariana Grande laver nogle af de mest populære kendisparfumer i verden, for unge kvinder er vilde med hendes søde, sprudlende dufte, der spreder positive vibes.

Topnoterne – Lokker dig ind

Så snart du påfører en parfume, er det duftens letteste noter, de såkaldte topnoter, der pirrer dine sanser, og som lokker dig ind. Det er også de noter, der først fordamper fra huden på grund af noternes lette molekylestruktur, og selv om det første indtryk er supervigtigt, så husk, at en parfume udvikler sig på huden over tid, hvor duftens hjertenoter og bundnoter tager over.

Populære topnoter er de friske citrusnoter og andre frugtnoter, og den opskrift rammer Moonlight perfekt. Moonlight spiller dog lidt mere på en sødmefuld elegance takket være topnoter af modne solbær og saftig blomme.

Hjertenoterne – Duftens personlighed

Så snart topnoterne er aftaget, vil du opleve duftens hjerte, som typisk er behagelige og afbalancerede noter, der holder længere på huden (to til fire timer). Det er her, blomsternoter gerne folder sig ud og får selskab af diverse frugtnoter og krydderier, alt efter hvilken duftfamilie vi har med at gøre.

Moonlight er en rigtig gourmandduft. Det vil sige en duft med slikagtige noter, som i det her tilfælde er sukkersøde skumfiduser, som Ariana Grande har valgt at kombinere med feminine noter af nyplukkede pæoner. Moonlight er en duft, der spreder positive vibes – akkurat som popprinsessen gør med sine sange og sprudlende personlighed.

Bundnoterne – Dem, du husker

Efter en halv times tid er det bundnoterne, der får lov at udvikle sig for alvor. Her møder du de mere dominerende og vedholdende duftstoffer, som giver duften krop, dybde og varme – og som er noterne, der efterlader det langvarige indtryk. Normale bundnoter er lækre trænoter, musk og eksotiske blomster som ylang ylang og patchouli.

Ariana Grande har som bundnoter valgt cremet sandeltræ, sort rav og vanilje, hvilket gør Moonlight ekstremt sensuel og får dig til at ose af selvtillid.

Snus til Moonlight i din Matas. Du kan også købe Ariana Grande, Moonlight Eau De Parfum, 30 Ml, værdi 315 kr. på matas.dk

5 ting, du (måske) ikke vidste om Moonlight

  1. Ariana Grandes formål med Moonlight var at skabe en duft, der skal inspirere dig, der bærer den, til at være et positivt lys over for andre.
  2. Du kan faktisk bruge den søde, aftagelige fluffy puff, der sidder på flasken, som nøglering eller taskepynt.
  3. Ariana Grande ønskede oprindeligt, at Moonlight skulle have sort flakonen, men efter de tragiske begivenheder til hendes koncert i Manchester i 2017 valgte hun i stedet at gå den positive vej med sin ynglingsfarve lavendelblå.
  4. Moonlight kommer i fire størrelser. Blandt andet i en lille, praktisk taskestørrelse, så du nemt kan have duften med på farten og friske dig op i løbet af dagen.
  5. Falkonens facetterede design er inspireret af Ariannas kærlighed til artdeco-stil, vintage-smykker og old school Hollywood. Det er en duft, som bestemt vil pynte på toiletbordet.
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (5 votes, average: 2,60 out of 5)
Scroll ned til næste artikel