Jeg har optur over glimmer

Den smukke sangerinde Mette Lindberg giver den gas med glimmer og stærke farver, når hun står på en scene, dog er hendes hverdagslook noget mere naturligt.

Mette lindberg elsker makeup og hudpleje | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5

Mette Lindberg er indbegrebet af cool stil. Der er knald på farverne, og masser af fede edgy looks, når hun er på. Så selvfølgelig vil vi gerne kigge i hendes makeuppung og i på hendes badeværelsehylde.

Hvad er din daglige skønhedsrutine?

Hver aften og morgen renser og plejer jeg huden med produkter fra det professionelle hudplejemærke Exuviance. Deres dagcreme har SPF 35, så min hud er godt beskyttet. En gang imellem bruger jeg en anden creme om dagen, alt efter hvor meget makeup jeg skal have på, hvilket jo afhænger af, om jeg skal spille koncert, skal på tv, eller hvis jeg bare har en almindelig dag. Lige for tiden bruger jeg Ecookings serum og dagcreme, som virker rigtig godt.

Hvis du skal forkæle dig selv i skønhedens tegn?

Jeg holder rigtig meget af at få ansigtsbehandling hos Exuviance Wellness i København eller akupunktur hos Nui Skin på Vimmelskaftet i København. Det er rart at få renset huden helt igennem og få sat gang i blodcirkulationen. Det giver mig en følelse af at blive ekstra frisk, og jeg synes også, jeg kan se forskel bagefter.

Hvad er dit absolut bedste beautytip?

Hvis du har en tendens til at blive rød i huden, så brug en primer med et grønligt skær, da grøn modvirker rødt i huden. Herefter kan du bare nøjes med meget lidt pudder ovenpå.

dior colour corrector
Brug grøn primer eller colour correcto, det fjerner det røde i huden. Dior Fix It Colour ʻ400 Green’, 275 kr. Fås på matas.dk

Hvordan plejer du håret?

Jeg er fan af tørshampoo. Det er genialt, for det giver fylde i nyvasket hår og får hår, der ikke har været vasket i tre til fem dage, til ikke at se fedtet ud. Min favorit er den fra Gun-Britt, den er nem at bruge og laver ikke nogen grimme overgange. Ellers bruger jeg shampooen Herbal Mint fra Rudolph Care, som gør håret blankt og giver det en dejlig duft af mentol.

Hvilke beautyfavoritter har du med på farten?

Jeg har altid min concealer fra Bobbi Brown med mig. Den hjælper mod sorte rande under øjnene, da den har en rød tone. Den er derfor meget bedre at bruge i stedet for en lys concealer, som ikke kan tage det mørke under øjnene.

Har du en yndlingsduft?

e bedste dufte er milde dufte. Ja, de må næsten gerne tangere til en duft af naturlig, varm sved. Jeg kan bedst lide, når andres dufte ikke hænger fast på mig efter et kram.

Er der noget, du aldrig ville have på din toilethylde?

Alt kan i princippet være muligt at finde på min toilethylde – så længe det er “ufarligt”. Jeg har været igennem mange forskellige produkter og gadgets og overvejer faktisk ofte, om jeg skal købe en af de der grønne, lilla eller pink hårgeléer nede fra Brugsen bare for at have den stående. Den ser ret sej ud, ha, ha.

Hvordan vil du beskrive dit yndlingslook?

Jeg kan godt lide, når min hud er støvet, vipperne dramatiske, og jeg har peach/pink rouge og rød/orange læbestift på. Jeg elsker også at bruge pangfarvet eyeliner. Det er meget individuelt, hvad der klæder folk, især i forhold til farver og ansigtstræk, men jeg føler mig godt tilpas i stærke farver.

chanel allure
Det lækreste bløde læbestift med et mat finish. Chanel Rouge Allure Velvetʻ66’, 285 kr. Fås på matas.dk

Og dit hverdagslook?

Til hverdag har jeg for det meste et meget naturligt look, kun med mascara og blush eller slet ingen makeup. Men jeg elsker makeup, og jeg elsker at tage det på og forstærke mine forskellige træk. Når jeg står i et kraftigt lys på en scene eller laver tv, forsvinder en del af min mimik, hvis jeg ikke bliver tegnet op, så der skal jeg altid lige have en del ekstra på, end hvad godt er.

mac blush
Lækker naturlig blush, der giver ansigtet lidt farve. Mac Sheertone Blush ‘Peaches’, 195 kr. Fås på matas.dk

Har du foretaget beautyvalg, du fortryder?

Jeg har virkelig haft gang i stort hår, farver, ekstra øjenvipper og glimmer, hvilket godt kan være lidt pinagtigt at se tilbage på nogle gange. Men efter et stykke tid bliver det sjovt nok pludselig helt OK igen, og så kan jeg godt finde på at genoptage et gammelt look. Lige nu har jeg optur over så meget glimmer til ansigtet, du nu kan få uden mikroplast, men som i stedet er lavet af træ og derfor nedbrydeligt. Her tænker jeg på mærker som danske Mood Wood og Ecosparkles.

ecosparckles
Mette er vild med glimmer uden mikroplast, som danske ecosparkles laver. Besøg deres hjemmeside her

Hvordan holder du dig i form?

Jeg er netop startet til Strøm-fitness EMS (Elektrisk Muskel Stimulation, red.) hos Fitxpress, hvor du bruger 20 minutter i en dragt med elektroder, som giver strømimpulser til musklerne, mens du laver coreøvelser. Det er virkelig effektivt og passer godt til mig, som er den dovne og travle type, der gerne vil have træningen overstået i en fart.

Hvordan holder du dig sund i hverdagen?

Jeg spiser masser af grøntsager og knap så meget brød og kød, og så tager jeg et kosttilskud med hvidløg, probiotika, bromelain og multivitaminer og mineraler. Derudover spiser jeg generelt det, jeg har lyst til om det så er store røde bøffer, burger, pizza eller pastaretter.

Har du nogen guilty pleasures?

Chips med dip lavet på 18 % cremefraiche og med friskhakket stærk chili. Jeg kan spise det morgen, middag og aften.

Jeg elsker makeup, og jeg elsker at tage det på til at forstærke min forskellige træk

Hvornår føler du dig smukkest?

Når jeg er glad.

Hvad holder du mest af ved dit eget udseende?

Det hele!

Mere om Mette Lindberg

Mette Lindberg (34) er musiker og sangerinde i The Asteroids Galaxy Tour, som både har dansk og international succes. Hun danner par med musikeren Anders Christiansen og har haft flere værtsroller de seneste par år. Senest MGP og Elle Style Awards.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel