Skru ned for hudplejerutinen, og op for de aktive ingredienser

Det behøver ikke at være tidskrævende at få huden du drømmer om. Faktisk er en af de helt store trends indenfor hudpleje netop nu at skrue ned for mængden af produkter, og i stedet vælge kvalitetsprodukter til. Lad Mellisa guide dig til en enkel hudpleje med økologiske og højeffektive ingredienser.

mellisa er naturlig og aktive ingredienser
Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5

Vi går op i vores hudpleje som aldrig før. De sidste år har den populære, koreanske beautybølge K-beauty, dikteret op til 10 hudplejetrin hver morgen og aften! Men nu skal det være slut. Vi skærer ind til benet, skruer ned for mængden af produkter, og kræver i stedet hudpleje, med aktive ingredienser, som giver den bedste og mest virksomme pleje til huden.
Så er du dog typen, som går lidt kold ved tanken om en omfattende hudplejerutine, kan du tage det helt roligt. Det behøver nemlig slet ikke at være så omstændelig at opnå en sund, smuk og velplejet hud, så længe du har styr på det basale og vælger kvalitetsprodukter.

3 trin til enkel hudpleje

Grundlæggende er der tre trin, du skal kende til hudløshed for din huds skyld: Rens, eksfoliér, og beskyt. Og det gælder både morgen og aften. Og her får du grundene:

1. Rens

Et renseprodukt tilpasset din huds behov befrier huden for snavs og skidt, som tilstopper porerne og gør den trist at se på. En ren hud er også altid det bedste udgangspunkt for den efterfølgende hudpleje, som får lov til at virke langt bedre. Rens din hud hver dag uanset om du bruger makeup eller ej.
Mellisa har både en vaskegel og en rensemælk. Har du tør og sensitiv hud vil mælken være det blideste alternativ, hvor vaskegelen vil være oplagt til en mere fedtet hud.

2. Eksfolier

Miljømæssige faktorer som sol og forurening gør hudoverfladen grå, trist og ujævn at se på. Derfor er det vigtigt at du eksfolierer din hud, så døde hudceller bliver fjernet og cellefornyelsen boostet. Du kan vælge at eksfoliere huden et par gange om ugen, med en skrubbecreme med skrubbekorn i, eller du kan vælge at eksfoliere dagligt med en AHA-creme.
I Mellisas skrubbecreme er skrubbepartiklerne lavet af birke-cellulose og er 100 procent afrundede slibekorn, som nænsomt renser huden uden at beskadige hudbarrieren (og naturen). Mellisas AHA-creme har et naturligt frugtsyreindhold på 20 procent, og bruger du den dagligt, minimerer du ophobningen af døde hudceller, booster cellefornyelsen og opnår en mere ensartet og glat hud.

Psst! Du kan også give din hud en blid eksfoliering dagligt med en vaskeklud opvredet i lunkent vand.

3. Beskyt

Med den rigtige fugtighedscreme kan du forbedre din hud markant. Den beskytter og styrker hudbarrieren, så huden kan bevare sit fugtniveau, mens aktive ingredienser kan gøre en forskel i dybden og holde huden spændstig, sund og ungdommelig.
Om dagen er det vigtigt, at du vælger en creme, som også beskytter mod solens skadelige stråler. Prøv Mellisa D-vitamincreme med SPF 10, som desuden forkæler huden med vitaminer, fugt og essentielle fedtsyrer.
Om aftenen kan du med fordel klæde huden på med en natcreme, som virker genopbyggende. Natcremen fra Mellisa holder din hud blød og fugtmættet, mens kamille, lavendel, acai og E-vitamin virker beroligende, lindrende og ekstremt cellefornyende.

Tip! Når du er klar til at udvide din enkle hudplejerutine, så supplér med en skintonic efter dit renseprodukt og et serum under din dag- og natcreme.

Mellisa er natur og teknologi

Mellisa startede i 1986 som nogle af de første indenfor økologisk hudpleje i Danmark. I dag samarbejder det danske firma med nationale og internationale biokemikere og sikrer at produkterne indeholder banebrydende ingredienser med naturlig oprindelse. Kun de bedste ingredienser er gode nok. Når du benytter Mellisas hudplejeprodukter kan du stole på, at du får produkter, der skåner miljøet og at du får den reneste og mest virksomme pleje din hud har behov for.

Find dine favoritter fra Mellisa på matas.dk eller på Mellisa.dk, hvor du også kan læse mere

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel