5 øko-favoritter, der batter

Når du vælger økologisk hudpleje, viser du omtanke for mennesker, dyr og miljø. Men når du vælger økologisk hudpleje fra danske Mellisa, får du også produkter af virkelig høj kvalitet, da produkterne er baseret på den nyeste forskning og fyldt med aktive og avancerede ingredienser.

mellisa økologiske produkter kvinde med rødt hår og fregner |SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
5 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 55 votes, average: 4,80 out of 5

Hvis du mangler fem gode grunde til at lave forårsrengøring i dit toiletskab og fylde op med hudplejeprodukter der både gavner dig og naturen, så kommer de her fra Mellisa.

1. Får din hud i balance

Forkæl din hud med Mellisas energibombe af fugt og aktive ingredienser, der hjælper din hud tilbage i balance.

Mellisa fugtgivende multivitamin serum | SKØN
Mellisa Multivitaminserum, 15 ml, 149 kr. Fås på matas.dk

Brug det oliefri og opfriskende serum som nærende vitaminkur til at kickstarte hudens egne processer, hvis den i perioder virker sart og irriteret. Og er din hud lige flittig nok med at producere sebum, gør serummet også underværker, så huden bliver mindre fedtet og overfladen mere forfinet med reduceret porestørrelse.

2. Modvirker for tidlig ældning

Her får du 24-timers fugt- og foryngende pleje, da cremen aktiverer hudens cellefornyelse og har et højt indhold af flere antioxidanter, som sikrer den vigtige beskyttelse mod frie radikaler.

Mellisa multivitamincreme | SKØN
Mellisa Multivitamincreme, 50 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

Du kan bruge cremen dag og nat og forvente en mere opstrammet og elastisk hud, der ikke ælder for tidligt.

3. Meget mere end et fugtboost

Du kan roligt stille høje krav til den her fugtmaske, for den kan hjælpe din hud med lidt af hvert.

Mellisa fugtmaske | SKØN
Mellisa Fugtmaske, 50 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

Takket være en perlerække af hudforbedrende ingredienser som superfugtgiverne glycerin og squalane, og en unik sammensætning af cikorie og tara, der har en bemærkelsesværdig evne til at fremme dannelsen af kollagen, kan du både bruge masken som et 10-minutters quickfix, eller som intens fugtbehandling ved at lade den sidde natten over.

Psst! Fugtmasken er også glimrende som opstrammende primer før makeup

4. Det smarte valg af skrubbekorn

En ansigtsskrub hører til i den gode basishudpleje, når du vil befri huden for døde hudceller, stimulere cellefornyelsen og bevare en strålende, frisk hud.

mellisa skrubbe creme | sKØN
Mellisa Skrubbecreme, 50 ml, 129 kr. Fås på matas.dk

Men hvilken type skrub, du vælger, er ikke ligegyldig, og her skiller Mellisas sig mærkbart ud, da skrubbepartiklerne er de fineste afrundede partikler lavet af cellulose fra birk. Du får altså en virkelig nænsom skrub både for huden og for naturen, da skrubben ikke laver mikroridser i hudbarrieren, og cellulose er lige så let nedbrydeligt som et blad!

5. Reducerer mørke rande

Rød alge er stjerneingrediensen i Mellisas øjengelé, og det skal du kun være glad for. Algen er nemlig rig på A-, B-, C- og E-vitamin, proteiner samt mineraler, der fremmer den sarte huds regenereringsproces, så rynker og fine linjer reduceres.

Mellisa øjengele | SKØN
Mellisa Øjengelé, 15 ml, 139 kr. Fås på matas.dk

Stærke antioxidanter forebygger desuden ældning, og så stimulerer øjengelen hudens mikrocirkulation, så de kedelige mørke rande bliver minimeret.

Hygiejnisk emballage minimere konservering

Vidste du, at Mellisas lys- og lufttætte airless-emballage er mere hygiejnisk i brug end krukker og tillader et absolut minimum af konservering? Desuden holder den de aktive ingredienser intakte og potente hele vejen igennem produktets brug.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (5 votes, average: 4,80 out of 5)
Scroll ned til næste artikel