Smukke lange øjenvipper

Sofie fra Matas i Hedensted har fået smukke, lange øjenvipper efter hun begyndte at bruge Mavala’s øjenvippeserum. Læs, her hvorfor hun er så vild med lige netop denne.

Mavala Double Lash vippeserum er en matas favorit
Så godt kan andre lide artiklen:
4 votes, average: 3,00 out of 54 votes, average: 3,00 out of 54 votes, average: 3,00 out of 54 votes, average: 3,00 out of 54 votes, average: 3,00 out of 5

Er du træt af, at dine øjenvipper ikke er lange og fyldige, men ved ikke hvad du skal gøre, så skal du kigge med her. Øjenvippeserum er nemlig en god hjælper, hvis du har brug for fyldigere og længere øjenvipper. Det hjælper effektivt og er nemt i en travl hverdag, da det ikke kræver meget tid i de normale skønhedsrutiner. Sofie Rode har forelsket sig i Mavala Double Lash øjenvippeserum, som indeholder et naturligt ekstrakt, er rigt på vitaminer og proteiner, og så er den uden parfume og farvestoffer. De naturlige ingredienser beskytter og styrker vipperne så de kan stå imod mere og ser sundere og stærkere ud.

Hvorfor bruger du Mavala Double Lash øjenvippeserum?

Jeg går rigtig meget op i mine øjenvipper og det er en stor del af min udseende, da jeg synes de indrammer mine øjne på en smuk måde, hvis de er store og mørke. Før jeg startede med at bruge Mavalas øjenvippeserum brugte jeg meget mascara, så jeg kunne få det look jeg gerne ville, men efter har jeg opnået et resultat, som gør, at jeg er stoppet med at bruge mascara hele tiden.

Hvordan bruger du den?

Jeg bruger Mavala’s øjenvippeserum hver aften efter jeg har renset min hud og er færdig med min daglige plejerutine i ansigtet. Her lægger jeg den på helt rene vipper, og starter med at lægge den ovenpå mine vipper, fra vippekanten og ud og bagefter normalt, som var det en mascara jeg skulle lægge. Her lægger jeg det også helt inde fra vippekanten, hvor mine vipper vokser fra, så jeg rammer det hele. Den skal ikke vaskes af, så den går ind og virker natten over og der skal ikke gøres noget, når jeg vågner om morgenen.

Du kan også bruge Mavala’s øjenvippeserum til brynene, det får dem til at vokse hurtigere og gøre dem tættere at se på!

Hvordan er den at have på?

Jeg synes overhovedet ikke, at jeg mærker at jeg har den på, da den bare ligger som et serum på vipperne og jeg kan derfor ikke mærke eller se den på mine vipper. I starten var jeg bange for, at det ville svie på øjnene, da det er noget der kommer så tæt på øjnene. Heldigvis kan jeg kan slet ikke mærke den og det føles som om, at der er ikke noget på vipperne.

Mavala Double Lash Øjenvippeserum, 200 kr. Fås på matas.dk | SKØN
Mavala Double Lash Øjenvippeserum, 200 kr. Fås på matas.dk

Hvornår begyndte du at se resultater?

Jeg begyndte at se resultater 3-4 måneder efter jeg begyndte, at bruge den. I mellemtiden begyndte jeg at se flere og flere små vipper komme fem og mine nuværende vipper blev mere fyldige og meget længere. Der bliver ved med at vokse små vipper ud, som giver mine øjne et fyldigt udtryk.

Vil du blive ved med at bruge den?

Jeg vil helt sikkert blive ved med at bruge den, for hvis jeg farver mine øjenvipper behøver jeg ikke bruge mascara, for så er de både mørke, lange og fyldige og jeg synes jeg får et pæn naturligt look uden mascara. Det er nemt i en travl hverdag, så jeg ikke skal bruge tid på at tage mascara på og når jeg kommer hjem om aftenen, skal jeg ikke bruge tid på, at fjerne mascara. Endnu et plus er, at jeg kan se frisk ud uden mascara og her til sommer er det et kæmpe plus, da jeg kan gå på stranden uden, at tænke over mascara der løber eller at jeg ser træt ud, fordi jeg ikke har mascara på.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (4 votes, average: 3,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel