Marokkansk dessertsalat med skyr

Perfekt dessert til en lun aften. Sund men smager skøn og syndigt.

Skyr dessertsalat
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Følg denne opskrift på en dessertsalat fra Marokko med et islandsk tvist med skyr. Så nemt frisk og sundt. Du kan også bruge den til morgenmad, hvis du gerne vil forkæle dig selv

Det skal du bruge:

1 granatæble
1 bundt mynte
1 kokosnød
4 spsk. skyr med eksempelvis jordbærsmag

læs mere om: Superfood: Sådan laver du lækker acaiskål

Sådan gør du:

Snit bundet af mynte fint undtagen de stive stikler.
Snit kokosnødden i små tern, og tilføj den snittede mynte og granatæblefrøene i en skål, hvor det hele blandes sammen. Server i små skåle med en klat skyr på toppen.
Blandingen kan også bruges som topping til skyr og derved bruges som morgenmad.

læs mere om: Hønsesalat – På en bund af grøn salat

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel