Vi tester Long4lashes øjenvippeserum

Drømmer du om længere og fyldigere øjenvipper, så er øjenvippeserum en løsning. Vi har testet Long4Lashes. Se resultatet af vores test her.

Billede af øjenvipper der teste Long4Lashes
Så godt kan andre lide artiklen:
5 votes, average: 2,40 out of 55 votes, average: 2,40 out of 55 votes, average: 2,40 out of 55 votes, average: 2,40 out of 55 votes, average: 2,40 out of 5

Long4Lashes øjenvippeserum har du kunne købe det sidste års tid. Det fungerer ved at forlænge voksetiden af dine øjenvipper, så de bliver længere, samtidig med at aktive ingredienser styrker det enkelte vippehår. Det betyder, at det tager cirka 16 uger, før du ser den fulde effekt af serummet, til gengæld står du med flotte lange vipper, som er mere fyldige og tykke.

Sådan gik vores test

Long4Lashes lover, at øjenvipperne bliver op til 83% længere og 53% tykkere og 43% tættere, så vi testede på to personer Anne Rosa og Andrea, som hver har testet serummet i fire måneder. Før og efter billederne er uden mascara, så derfor har vi også taget et billede med slutresultatet med mascara, så du kan se den fulde effekt af serummet. Her kan du læse deres oplevelse af serummet.

Anne Rosa, projektleder, 28 år

Jeg bruger serummet på min rene hud hver aften inden jeg går i seng. Hvor jeg har lagt den oven på mine øverste vipper, og den er super nem at bruge.

Hvornår begyndte du at se et resultat?

Allerede efter 4 uger synes jeg, at jeg kunne se resultater. Jeg har forholdsvist lyse vipper, så det er primært, når jeg bruger mascara, at jeg virkelig kan se, at der er sket noget. Jeg har for et par år siden brugt et andet serum, som efterlod mig med røde mærker på øjenlåget, hvor den var påført. Så jeg var lidt spændt på om det samme ville ske med denne – hvilket ikke var tilfældet heldigvis. Jeg går sjældent med mascara til daglig, men resultatet synes jeg selv er meget tydeligt.

Andrea, gymnasieelev, 19 år

Jeg bruger serummet hver aften inden jeg går i seng. Den er let at bruge, men hvis jeg er kommet til at bruge for meget, så det er kommet i øjet, så kan det godt svie lidt.

Hvornår begyndte du at se et resultat?

Jeg begyndte at se resultater efter cirka 2 måneder, og det var især de yderste øjenvipper der først blev lange. Jeg har fået komplimenter på mine lange øjenvipper når jeg har haft makeup på, og selv har jeg ikke haft samme behov for at bruge mascara til hverdag.

Sådan virker Long4Lashes

Long4Lashes er et serum, der opfylder alle dermatologiske og oftalmologiske krav, og du kan bruge det hvis du bruger kontaktlinser eller har vippeekstensions. Øjenvippeserummet stimulerer væksten af øjenvipper, forbedrer kvaliteten af vipperne og forlænger dine vippers levetid.

LONG4LASHES Gold Eyelash Enhancing Serum 4 ml, 649 kr. Fås på matas.dk

Øjenvippeserummet indeholder følgende stimulerende ingredienser:

  • L4S*, et af de mest effektive aktivsammensætninger til at stimulere vækst af øjenvipper
  • hyaluronsyre, der fugter og udglatter vipperne
  • Provitaminet B5 trænger ind i hårets fibre, forbedrer strukturen og gør øjenvipperne stærkere, mere fleksibel og skinnende
  • Allantoin forhindrer irritation og rødme
  • BAICAPIL™ – Baikal skullcap og hvedeekstrakt til at stimulere hårsække når de har mest brug for det.
  • CAPIXYL – kombinere kraften af rødkløver og en laboratoriefremstillet peptid til at få længere og tykkere vipper
  • GINSENG – er et af de mest kendte traditionelle kinesiske lægemidler som fremmer hårvæksten
  • SEA MUSTARD – en asiatisk medicin – kendt antioxidant og mineralkilde.

En tube holder mellem 4- 6 måneder, så du får masser af serum for pengene.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (5 votes, average: 2,40 out of 5)
Scroll ned til næste artikel