Vi tester Long4Lashes Brow Tattoo

Hvis du lider af tynde, lyse øjenbryn, kan en brow tattoo, som er en semipermanent-brynfarve, være en løsning. Der er flere produkter på markedet, vi har testet Long4Lashes Brow Tattoo.

Så godt kan andre lide artiklen:
4 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 5

Long4Lashes Brow Tattoo er bare et af efterhånden mange semipermanete brynfarver. Fordelen ved at bruge en brow tattoo er, at den holder til sved og regn, og at den farver både brynhår og huden. Så vi satte Sine til at teste.

I mine teenageår svingede jeg pincetten lidt for ofte, hvilket har givet mig et sæt “hullede” øjenbryn i dag. Derfor er jeg begejstret for at se, om jeg kan snyde mig til mere definerede øjenbryn med Long4lashes Brow Tattoo, som er en peel-of formel, der lover en holdbarhed på 24 timer.

Sådan er Long4Lashes Brow Tattoo at bruge

Jeg vælger farven espresso, som jeg synes matcher min brynfarve bedst, og som har en kold undertone. Påføringspenslen er en smule tyk, og det kræver præcision og en fugtig vatpind at skabe den perfekte brynform, men øvelse gør mester. Jeg lader gelen sidde i 30-40 minutter og lægger et tykt lag, så jeg nemt kan peele gelen af i et stykke, når den er tør.

Lon4Lasshes Brow Tattoo
Long4Lashes Brow Tattoo Long Lasting 24H ʻEspresso’, Fås i tre nuancer, 140 kr. Fås på matas.dk

Sådan var resultatet

Jeg får flotte markerede bryn, som holder hele dagen – selv under en svedig omgang volleyball. Da jeg om aftenen renser mit ansigt, ryger øjenbrynsfarven af sammen med resten af min makeup, så 24 timer holdt den desværre ikke. Men fra morgen til aften bliver den, hvor den skal.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (4 votes, average: 3,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel