Lene Beier: “Jeg forsager ingenting”

Tv-vært Lene Beier har en frygt for fladt hår og en kærlighed til farverig makeup, og så er hun en kæmpe livsnyder, både når det gælder mad, vin og skønhedsbehandlinger.

Lene Beier med sine yndlingsprodukter
Så godt kan andre lide artiklen:
8 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 58 votes, average: 4,25 out of 5

Hvordan plejer du din hud til daglig?

Da jeg arbejder meget ude i solen og bag stærke lyslamper, er jeg opmærksom på at bruge solfaktor og gode ingredienser, som hjælper mig om natten. Om dagen bruger jeg Tromborgs solcreme, som ikke efterlader pletter på tøjet. Inden jeg skal i seng, renser jeg min hud med Tromborgs renseskum og bruger en skintonic og natcreme fra SkinCeuticals, og så er jeg klar til natten!

Har du et favorithudplejeprodukt?

Nu er jeg jo blevet 41 og har fundet ud af, at jeg har brug for nogle mere aktive hudplejeprodukter. Derfor bruger jeg nu SkinCeuticals, som jeg køber hos min kosmetolog. Deres Clycolic 10 Renew Overnight Cream indeholder glykolsyre, som prikker og stikker lidt på huden, men den strammer godt op, og jeg føler, at jeg kan se en forskel, når jeg vågner om morgenen.

skinceutical renew overnight
SkinCeuticals Clycolic 10 Renew Overnight, 50 ml, 560 kr. Fås på nage.dk

Hvordan styler du dit hår?

Jeg hader fladt hår, så jeg skal have produkter, som giver masser af hold. Jeg kan ikke leve uden Osis hårpudder, og da mit hår ikke må være for blødt, bruger jeg altid Redkens saltvandsspray. Jeg vasker håret rent for produkter hver dag og bruger Redkens volumenshampoo og nogle gange Redkens balsamspray, som gør håret medgørligt, uden at det klasker sammen. Skal jeg virkelig have festhår, som holder, bruger jeg Poly Swings hårspray. Den holder hele natten!

 

Hvad er det bedste ved at være korthåret?

Det er nemt for mig, og når det blæser, gør det ikke så meget, at håret bliver lidt rodet eller pjusket. Med kort hår er der heller ikke lige så store konsekvenser ved at prøve noget nyt og lege med farver og frisurer, fordi håret nok skal vokse ud igen. Omvendt kan jeg ikke lave alle de sjove opsætninger og fletninger, som du kan med langt hår.

Er der en frisure, som du fortryder, du har haft?

Kort tid efter jeg var flyttet til København, i starten af mine 20’ere, fik jeg påsat kunstigt, krøllet hår. Det lignede en omgang nudler på mit hoved, ha, ha.

Hvilket makeuplook foretrækker du?

Generelt kan jeg godt lide at sætte en masse smæk på øjne, læber, kinder og negle med masser af farve, men jeg bryder mig ikke om at fremhæve læberne og bruger aldrig sort makeup. Farverne afhænger af årstiderne, hvor jeg lige nu er jeg glad for nude og brune farver.

Hvordan gør du dig klar, når du skal på tv-optagelse?

Jeg lægger altid min makeup selv. Her bruger jeg næsten kun produkter fra Tromborg, fordi jeg kan få min makeup til at se naturlig ud uden at gøre mig umage. Produkterne bliver også siddende, selv om jeg er på udendørs-optagelser. Jeg bruger øjenskyggefarven ʻVelvet’ og deres blush i nuancen ʻVintage’, som har en lidt sjov farve, men er vildt flot, når den kommer på.

Hvilke beautyfavoritter har du altid med dig på farten?

Jeg har altid Yves Saint Laurents concealer med mig til at lysne øjenomgivelserne op. Til neglene bruger jeg stort set kun lakker fra Nilens Jord, da de er nemme at lægge og holder godt. Skal jeg have lidt farve på læberne, bruger jeg en af Nilens Jord Lip Sticks, som holder rigtig godt, men giver minimal farve. Til øjnene bruger jeg ofte Gosh’ eyelinere, som fås i et hav af farver, hvor det varierer efter mit humør, hvilke farver jeg bruger.

Har du et par gode beautytip?

Få Eyelash extensions! Det er så ekstremt rart at kunne fjerne mascara-rutinen og se frisk ud om morgenen, når du har påsatte vipper. Nogle dage kan jeg slippe af sted med kun at bruge en smule bronzer og blush i ansigtet, fordi jeg ikke skal tænke på mascara. Vipperne skal opfyldes hver tredje til fjerde uge, men det er klart det værd.

Hvad dufter du af for tiden?

Jeg har brugt duftene fra Escentric Molecules no. 01 og 02 i mange år, men har nu kastet mig ud i at prøve duft nummer 03. Duften er jo forskellig fra person til person, hvor den hos mig dufter lidt af citrus.

escentric molecules 03
Escentric Molecules Escentric 03 EdT, 30 ml. 550 kr. Fås på matas.dk

Benytter du dig af nogle beautybehandlinger?

Når jeg skal føle mig rigtig dejlig, får jeg lavet en Fire & Ice-behandling hos Your Age i Aarhus. Den ene del af behandlingen føles helt vildt varm, og den anden del føles iskold. Når jeg er færdig, har jeg en hud, som ser virkelig frisk og glad ud. Jeg har også lige fået lavet min første Ultherapy-behandling. Behandlingen føles lidt som en symaskine i ansigtet, men huden bliver strammet godt op.

Hvordan tackler du alderstegnene?

Mentalt har jeg det fint med at blive ældre, men jeg synes, at alderstegn som rynker og hud, der søger sydpå, er irriterende, ha, ha. Det vigtigste for mig er, at jeg husker at leve, mens jeg er her og forsager ingenting! Jeg drikker det rødvin, som skal drikkes med mine veninder, og lever ikke af salat. Dette sætter selvfølgelig sine tegn på huden, som jeg enten må prøve at leve med eller gøre noget ved. Derfor sørger jeg før at få lavet de behandlinger, som jeg synes der skal til for at formindske livets alderstegn.

Hvad holder du mest af ved dit udseende?

Jeg kan ret godt lide det hele. Efter at jeg har fået børn, er jeg dog ret træt af mit maveskind, som ikke er så stramt længere, men jeg er for stor en livsnyder til at gøre noget ved det. Derimod er jeg meget glad for mine øjne, som jeg elsker at fremhæve med flotte øjenskygger og vipper.

Har du et skønhedsidol?

Cameron Diaz er utrolig smuk. Fordi hun ser glad ud. Jeg kan godt lide folk, der strutter af energi, frem for folk, der strutter af sensualitet. Det er energien, der afgør, om jeg bliver fanget af et andet menneske, og jeg synes, det er dejligt, når folk udstråler positivitet og god karma.

Hvordan holder du dig helst i form?

Jeg forsøger at få løbet nogle ture, men kan bedst lide at komme ud i naturen. Jeg føler, at jeg spilder tiden i et motionscenter, så hvis jeg skal lavet noget motionsagtigt, skal det have et formål, hvor jeg ikke lægger mærke til, at jeg får motion, såsom at gå en lang tur med hunden, ordne i haven, gøre rent eller stå på ski.

Hvordan vil du beskrive dine kostvaner?

I vinterhalvåret sørger jeg for at få ekstra vitaminer, hvor jeg på grund af min stofskiftesygdom har været hos homøopat for at finde ud af, hvilke vitaminer jeg mangler. Generelt lever jeg rimelig sundt, men som sagt forsager jeg intet. Jeg elsker mad og synes, at alle måltider skal være en fest i munden, for jeg hader, når munden keder sig. Jeg kan gode lide mad, som er sprød, stærk og salt.

Hvad spiser du, når du er lækkersulten?

Chips! Med salt and vinegar! Jeg elsker dem og kan virkelig spise mange.

Om Lene Beier

Lene, 41, er bedst kendt som vært på TV 2 Fri og programmet ‘Landmand søger kærlighed’ og fik i 2016 prisen som årets kvindelige underholdningsvært. Privat bor Lene i Dragør med sin mand, Anders Beier, og deres to drenge, Arthur, 10, og Otto, 7. Lene er snart aktuel med det nye TV 2- program ‘Landmand søger kærlighed jorden rundt’.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (8 votes, average: 4,25 out of 5)
Scroll ned til næste artikel