Lancôme Visionnaire Crescendo – Få ren og smuk hud igen

Michelle fra Matas i Hadsund, har efter mange år med urenheder, endelig fundet sit absolutte musthaveprodukt, som har givet hende en smuk og klar hud. Men hvad er fordelene ved lige netop denne peelingkur fra Lancome, og hvordan skal den bruges? Få svarene her.

Visionnaire Crescendo
Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5

Hvad går Visionnaire Crescendo ud på?

Lancôme Visionnaire Crescendo er en kur, der varer i 28 dage. Det er en daglig peeling, du skal bruge hver aften inden du går i seng. Peelingen har et højt indhold af syre, der gør, at den går dybere ned i huden og arbejder. Kuren er opdelt i to faser, de første 14 dage skal du bruge fase 1 og de næste 14 dage skal du bruge fase 2.

  • Fase 1 har fokus på en mere ensartet hud og at huden bliver blød og strålende.
  • Fase 2 har fokus på rynker og porrer, der bliver reduceret efter brug.

Efter 28 dage er du færdig med begge faser. Du skal holde mindst en måneds pause mellem hver forløb.

Hvad er det særlige ved denne peeling?

Det særlige ved peelingen er den store forskel, huden bliver efterladt med efter brug. Der er en tydelig forskel i huden og dens struktur før og efter kuren. Lancôme har udviklet den ud fra en helt speciel formel:

  • Fase 1 indeholder både hepes, carbamid og enzymer, denne kombination giver en mild enzympeeling til huden.
  • Fase 2 indeholder syrepeeling, som er en kombination af AHA og BHA syre, der hjælper mod både rynker, fine linjer og akne og rødmen.

Jeg har haft mange urenheder i panden, men efter 28 dage var de væk, og jeg kunne allerede se resultater efter14 dage, også selvom kuren ikke kun til urenheder, men udviklet til, at mindske linjer og porrer i huden.

Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel, 30 ml, 570 kr. Fås på matas.dk

Hvordan anbefaler du, at man bruger den?

Jeg brugte kuren i 28 dage, nogle skal måske fortsætte i en længere periode, men det er et vurderingsspørgsmål efter de 28 dage. Jeg brugte peelingen hver aften efter jeg havde renset min hud. Jeg fordelte peelingen i ansigtet og ned af halsen, efterfølgende kom jeg serum på og så en god natcreme med masser af fugt. Det er ikke fordi det er et must, at bruge serum, men som minimum skal du bruge natcreme, fordi peelingen har en tendens til at udtørre huden.

Jeg har ikke været præget af mange urenheder siden, og jeg har aldrig været gladere for min hud. Jeg kan kun anbefale andre, at bruge kuren. Der kan være mange årsager til at bruge den, for eksempel kan din hud være præget af porrer eller linjer, ar efter akne eller til at forebygge rynker.

Se før og efter billedet nedenfor af Michelle:

Hvordan adskiller den sig fra andre typer af eksfoliering?

Det er en helt ny form for peeling, da den indeholder syre. Den er derfor mere dybdegående for huden og du opnår resultater på hudens struktur, farveforskelle, linjer og urenheder. Peelingen skal forblive på huden og ikke vaskes af, da det gør, at den arbejder dybt ind i huden.

Do’s:

  • Brug en god natcreme efterfølgende med masser af fugt, da syre udtørrer din hud meget og din hud har brug for at blive fugtet.
  • Brug en dagcreme med solfaktor, så din hud er beskyttet hele dagen, imens du bruger kuren.

Don’ts:

  • Brug aldrig kuren om dagen, KUN om natten. Du må ikke få sollys på din hud, når du har kuren på.
  • Da det er en peeling må den ikke komme omkring øjenområdet, da huden er alt for fin til den der.
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel