Kort hår – Flotte feminine frisurer 2019

Kort hår er både flot og feminint. Men er du en af dem, som er i tvivl, om du skal lade lokkerne falde, eller trænger du til ny inspiration? Så får du den her.

Emilia Clarke har kort hår | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
15 votes, average: 4,40 out of 515 votes, average: 4,40 out of 515 votes, average: 4,40 out of 515 votes, average: 4,40 out of 515 votes, average: 4,40 out of 5

Kort hår er altid moderne. Men glem alt om at korthårsfrisurer er praktiske. Kort hår skal passes, og du skal gå til frisøren ofte. Forskellen på smart og knap så smart er hårfin, når vi ikke længere taler om, hvorvidt håret skal være over eller under skulderhøjde.

Frisurer vi bliver inspireret af

Vi har taget et kik på den røde løber, og ladet os inspirere af alle de fantastiske kvinder, som rocker det korte hår.

Sådan plejer du kort hår

Fordelen ved at have kort hår er, at du undgår at døje med tørre og spaltede spidser, fordi du i sagens natur bliver klippet ofte. Alligevel er det en god ide at pleje dit hår, og vælge hårplejeprodukter der passer til det.

Dobbeltvask

En korthårsfrisure stiller ofte lidt større krav til styling. Dvs. at du måske bruger flere stylingsprodukter, som hårvoks og hårlak, for at sætte frisuren. Når du vasker dit hår bør du vaske det to gange med en god mild shampoo, så dit hår og hårbund bliver helt ren.

Når du vasker dit hår to gange vil du sikkert opleve, at shampooen ikke skummer så meget første gang, fordi hårprodukterne og de naturlige hårolier først skal vaskes væk, men ved næste vasketur, vil du opleve at din shampoo skummer op. Altså Vask, skyl, vask, skyl, og så balsam

Hvis du har lyst, blondt eller gråt hår

Uanset om dit hår er lyst fra naturens side, bliver farvet lyst eller du har gråt hår, så er det en god ide at vaske dit hår med en silvershampoo, som trækker gule og grønne toner ud af håret.

Hvis du mørkt hår

Hvis du farver dit hår, kan du med fordel bruge en shampoo,som beskytter din hårfarve mod lys og forurening, og  indeholder farvebevarende egenskaber.

Styling is everything!

Hvis du har kort hår, så ved du allerede, at morgenhår er en tilbagevendende udfordring. Håret skal sættes og styles med mindre du selvfølge har klippet håret af med en trimmer og er gået ultrakort. Forskellige stylingsprodukter giver forskelligt udtryk og passer til forskelligt typer hår.

 • Mousse – til fylden

  Giver god tekstur til håret specielt hvis det er fint. Fordel det i håret når det er vådt og tør det derefter med en føntørrer. God uanset om du har fint eller kraftigt hår.

 • Voks – til styling

  Mud-wax og clay-wax giver et godt hold, som passer perfekt, hvis du er til et rodet og mat look. Fibervoks er bedre, hvis du gerne vil have lidt mere shiny look, mindre hold, men mere tekstur.

 • Gele – musthave til wetlook

  Gele er lidt old-school, men perfekt hvis du går efter et wet-look, som er super hot lige nu. Gele bliver stift, så her kan du gøre håret vådt, putte gele i, rede på plads og lade det tørre.

 • Hårspray – når det bare skal sidde

  Altid en ven i nøden, der findes hårspray som holder alt på plads som lak, og hårspray som giver et langt mere blødt hold. – Vælg den type der passer bedst for dig, eller eksperimenter.

 • Tørshampoo – redder og styler

  Er perfekt hvis du har fint hår og en lidt længere korthårsfrisure, hvor du gerne vil have lidt ekstra fylde.

 • Saltvandsspray – tekstur til håret

  Saltvandspray skaber struktur og tekstur til håret, lidt på samme måde, som tørshampoo.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (15 votes, average: 4,40 out of 5)
Scroll ned til næste artikel