“Jeg bliver motiveret af at se resultater”

Hvad gemmer der sig i toiletpungen hos den veganske kost- og træningsekspert Kira Eggers, og hvordan holder hun sig ellers skøn og fit i hverdagen? Få nogle af svarene her.

Kira eggers giver sine bedste beautytips
Så godt kan andre lide artiklen:
5 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 55 votes, average: 3,20 out of 5

Kira Eggers har gjort sundhed og træning, til sin levervej. Hun lever vegansk, og det afspejler sig også i hendes favoritprodukter.

Hvad er din daglige skønhedsrutine?

Jeg vasker mit ansigt med lunkent vand, og to gange om ugen bruger jeg en maske og ansigtsrens. Jeg foretrækker en let makeup og bruger E.L.F. Tinted Moisturizer for at give glød samt en bronzer fra Idun. Derudover bruger jeg blush fra Inika og lipgloss fra BareMinerals, markerer mine bryn med E.L.F. Eyebrow Duo Brush og elsker at bruge lyserød eller lattefarvet neglelak. Når jeg vasker hår, er det med Urtekrams shampoo, og jeg smører min krop ind i Weledas bodyoil. Det er desuden et must for mig at bruge tandtråd hver morgen.

Har dine beautyrutiner ændret sig, efter at du er blevet veganer?

Jeg har altid brugt E.L.F., så det har været en fordel, men der er efterhånden kommet så mange gode veganske brands på markedet, så det er ikke så svært længere. Jeg bruger 99 procent veganske produkter, men det er også vigtigt for mig, at de ikke et testet på dyr.

Hvis du skal forkæle dig selv i skønhedens tegn?

Jeg er lidt en drengepige, hvad det angår. Jeg er slet ikke til lange spa-behandlinger eller massage, for har simpelthen ikke tålmodighed til det. Men jeg er til diamond peel , botox (vegansk selvfølgelig!), får ordnet negle og hår og får lavet spraytan.

Hvad er dit bedste beautytip?

Spis sundt, for det kan ses på huden. Får du godt med proteiner, kan det også ses og mærkes på håret. Desuden kan jeg godt lide at bruge min balsam som leave-in-hårkur, særligt når jeg er på ferie. Og så bruger jeg altid bronzer, for det giver bare den naturligste glød.

Har du en yndlingsduft?

Jeg elsker Jo Malone, som endelig er kommet til Danmark.

Jo Malone Kira egers yndlingsparfume
Jo Malone Orange Blossom Cologne, 100 ml, 900 kr. Set på JoMalone.eu

Hvad har du altid med dig på farten?

Lipgloss, vand og små bløde hårelastikker, der ikke ødelægger håret.

Hvad ville man aldrig finde på din toilethylde?

Cremer, der lover, at du kommer til at se yngre ud. Den køber jeg ikke!

Hvordan vil du beskrive dit yndlings-makeuplook?

Det er meget forskelligt. Nogle gange elsker jeg pornostjerne-looket med smokey eyes, store glossy læber og fyldige vipper, og andre gange er jeg mere til det naturlige look, hvor huden har en sund og flot glød.

Hvordan holder du dig i form?

Jeg træner. Udendørs-, indendørs-, interval-, StairMaster, funktionel træning, styrketræning … ja, alt, hvad jeg synes er sjovt! Og så har jeg lige fået et nyt FitBit-ur, som jeg bruger til at tracke, hvor mange kalorier jeg forbrænder under min træning. Jeg bliver motiveret af at kunne se mine resultater, og jeg synes, det er rart at vide, hvilken motionsform der giver hvad i forbrænding.

Fitbit ur, som Kira Eggers elsker
“Det her ur kan SÅ meget, og jeg lærer hele tiden noget nyt. Og så synes jeg også, det er smart, at jeg kan se min søvnrytme.” FitBit Versa Smartwatch, 1.599 kr. Fås på elgiganten.dk 

Hvordan holder du dig ellers sund?

Med træning, gåture med hunden, vand, falafler og et godt grin. Jeg elsker salat og falafler sammen. Jeg har perioder, hvor jeg spiser to gange om dagen, og andre hvor jeg spiser fem gange. Begge dele fungerer for mig, så længe det, jeg spiser, er sundt, mættende og nærende. Jeg har også lært at få tofu til at smage godt, og det er en super kilde til protein.

Har du nogle guilty pleasures?

De veganske is fra Ben & Jerry’s og pomfritter. Elsker det!

Hvornår føler du dig smukkest?

Ikke om morgenen, i hvert fald! Men jeg føler mig smuk, når jeg er på ferie og har fået glød. Jeg er af natur mørk, men den der ekstra glød er så dejlig og giver mig et friskere look.

Hvad holder du mest af ved dit eget udseende?

Det hele. Jeg er ret tilfreds med mig selv, ha, ha! Men jeg får også hjælp. Jeg har fået fjernet hud ved øjnene, jeg får botox, og jeg får også skudt lidt ekstra i hagen. Desuden har jeg extensions, og jeg har fået lavet mine fortænder større. Så det, jeg ikke er tilfreds med, får jeg fikset, men jeg kommer aldrig til at få skudt noget i numsen, og mine bryster sidder, ligesom da jeg var 18 år.

Hvilken kvinde finder du særlig smuk og inspirerende?

Jeg elsker Natalie Portman. Hendes sind, væsen og udseende – hun er gennemført smuk.

Mere om Kira Eggers

Kira Eggers (43) er personlig træner, kostterapeut, radiovært og ejer af Symbion Fitness. Hun er desuden fast klummeskribent for Ekstra Bladet, hvor hun skriver om træning, og har også skrevet bogen ‘Vegansk vægttab’. Du kan følge hende på Instagram @itskiraeggers og @theveganbeacon_dk, hvor hun guider til vegansk skønhed og livsstil.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (5 votes, average: 3,20 out of 5)
Scroll ned til næste artikel