Génifique – en effektiv multitasker til huden

Rikke fra Matas i Nordborg sværger til Lancôme Génifique Serum, som hun bruger flere gange om dagen, året rundt. Læs med her og lad dig inspirere af Rikkes tips til, hvordan du får mest ud af de effektive dråber.

xx Elsker Génifique fra Lancôme
Så godt kan andre lide artiklen:
4 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 54 votes, average: 3,50 out of 5

Génifique Serum fra Lancôme er kendt som “den lille sorte”, og når man ser på flakonen giver det mening. også fordi det er et serum, der, som en sort cocktailkjole, passer til alt og alle.

Hvad er det særlige ved et serum kontra anden hudpleje?

‘Hvis du vil komme specifikke hudproblemer som uren hud, rynker eller tør hud til livs, bør du overveje at investere i et serum. Serum har den egenskab, at det indeholder mindre molekyler og kan derfor trænge dybere ned i huden end eksempelvis en ansigtscreme.

Et serum tilfører også en højere koncentration af aktive ingredienser, som trænger ned i epidermis, som er hudens øverste lag. Produktet er derfor særligt essentielt, hvis du vil skræddersy din hudpleje efter dine personlige behov, da det arbejder aktivt på og i huden.

Og hvad er det særlige ved dit favoritserum – Lancôme Génifique?

Lancômes Génifique Serum er et multifunktionelt produkt, som er velegnet til alle hudtyper. Derudover indeholder det blandt andet det meget omtalte probiotika, som er en mælkesyrebakterie, der er særligt god til at holde huden i balance. Hvis du eksempelvis er plaget af akne, rosacea og eksem, kan der være hjælp at hente her.

Genefique lancome serum
Lancôme Génifique Serum, 30 ml, 585 kr. Fås på matas.dk  

Har Lancôme Génifique Serum andre fordele, du vil fremhæve?

Der er mange grunde til, at jeg synes dette serum er så fantastisk. Jeg bryder mig ikke om, når et serum eller creme føles tung på min hud, så der passer Génifiques lette og lækre konsistens rigtig godt til mine behov, da den trænger hurtigt ind og ikke fedter.

Det aktiverer desuden produktionen af en række ungdomsproteiner, som er med til at opretholde en smuk og fast hud.
Jeg er også vild med, at det mindsker fine linjer og gør huden glat og jævn. Derudover er det også kommet i en ny ”sensitive” version, som fungerer som en månedskur, der beskytter huden og hjælper den i balance igen. Jeg synes, det er et stort plus, at serummet nu findes i flere varianter, så alle kan være med uanset hudtype.

Hvordan anbefaler du, at man bruger det bedst?

Det er lidt forskelligt faktisk. Jeg bruger det gerne, inden jeg påfører dagcreme eller natcreme, da det forstærker effekten af de produkter, jeg bruger efterfølgende, hvilket jeg virkelig føler, at jeg kan mærke.

Generelt synes jeg også, at jeg får et flottere makeup-resultat, hvis jeg har brugt det, inden jeg lægger makeup.
En anden måde at bruge det på er efter, jeg har lagt makeup, hvor jeg doserer et par dråber på fingerspidserne og dupper rundt i ansigtet, det synes jeg virker så dejligt opfriskende.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (4 votes, average: 3,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel