9 fund, der gør dit liv lidt lettere

Hvis du elsker fede gadgets, som kan forskønne din hverdag, så har vi fundet 9 virkelig brugbare fund, som kan være en rigtig god hjælp i dagligdagen.

9 fund, som gør hverdagen skønnere
Så godt kan andre lide artiklen:
3 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 53 votes, average: 3,33 out of 5

Opkvikkende lys, børster der tørrer håret  og gadgets der hjælper dig med at holde styr på helbredet. Verden er fuld at fede fund, for alle os, som ikke synes at skønhed kun findes i lækre cremer og plejende olier.

1.

Fiks myoserne selv

Beurer Massageapparat, 999 kr. Fås på matas.dk

Beurer Massageapparat, 999 kr. Fås på matas.dk

Rigtig mange døjer med ‘computer-nakke’ og spændinger i skuldrene, og heldigvis kan hjælpen være lige ved hånden. Med det her massageapparat kan du give dig selv en dybdegående og afslappende trommemassage, og du kan vælge mellem fem hastigheder, fire programmer og tre forskellige massagetilbehør, du bare sætter på de to massagehoveder.

2.

Giv håret det glatte lag

Rio HBST Glattebørste, 349 kr. Fås på matas.dk

Spar tid på hårstylingen med den her praktiske børste, som giver dig glat hår – hurtigt! Børsten bliver opvarmet på nul komma fem og gør dit hår superglat, blødt og blankt uden spor af krus og filtret hår.

3.

Hold styr på din krop

Beurer BF 700 Kropsanalysevægt, 549 kr. Fås på matas.dk

Det er aldrig en god idé at være slave af badevægten, men hvis du alligevel gerne vil have lidt mere end dit spejlbillede som guideline, kan en innovativ kropsanalysevægt være et motiverende indslag i morgenrutinen. Beurer har lavet den her med bluetooth-teknologi, som lader dig holde styr på dine kropsmålinger både derhjemme og på farten via den gratis app ‘Beurer Health Manager’. Vægten har en nøjagtighed på 0,1 procent for kropsfedt, kropsvæske og muskelmasse og 100 gram for kropsvægt og kan automatisk huske op til otte brugere.

Vægten måler:

  • Kropsvægt
  • Kropsfedtprocent
  • Kropsvæskeprocent
  • Muskelmasseprocent
  • Knoglemasse
  • BMI
  • AMR – dit aktive stofstifte
  • BMR – dit basalstofskifte

Vidste du, at …
Beurers BF 700 Kropsanalysevægt blev testvinder i Forbrugerrådet Tænk i december 2015?

4.

Aldrig mere rod i skuffen  

Nomess Clear Make-up Organizer XL, 399 kr. Fås på matas.dk

Ligger al din makeup og roder på bunden af en skuffe, kan løsningen måske være ʻorganizeren’ fra Nomess. Med den kan du sortere dine pensler og makeup i de mange rum og hurtigt få overblik over dit beautyarsenal, når du skal lægge din makeup.

5.

Perfekt morgenvækning

Philips Wake-Up Light, 5 lyde og radio, 1.399 kr. Matas.dk

Få en bedre start på dagen med en blid og behagelig morgenvækning. Philips Wake-up Light vækker dig gradvist af et lys, som simulerer en solopgang og langsomt bliver kraftigere. Du kan også vælge mellem fem forskellige beroligende og naturlige opvågningslyde eller indstille den til at vække dig med dit yndlingsradioprogram.

6.

Nu kan du se alt!

Beurer Makeupspejl med lys, 399 kr. Fås på matas.dk

Selv om du er langsynet, behøver du ikke at gå glip af at kunne se dig selv i spejlet. Et makeupspejl med forstørrende spejl og 18 ultraskarpe LED pærer gør det i hvert fald noget nemmere at se, hvad du selv laver, når du skal lægge makeup, plukke bryn eller tjekke din huds tilstand. Beurers makeupspejl lader dig komme syv gange tættere på ansigtet, men har også et almindeligt spejl på den anden side, og så kan du sagtens dæmpe lyset, hvis det hele bliver lidt for overvældende.

Tip! Beurer har også lavet spejle til væghæng, og du kan vælge mellem flere størrelser.

7.

Strygejernets afløser

Philips Steam & Go Stofdamper, 599 kr. Fås på matas.dk

Krøllet tøj er fortid, for med en håndholdt stofdamper kunne det virkelig ikke blive nemmere at få en ‘nystrøget’ garderobe. Selv skjorter behøver du ikke at bøvle med på strygebrættet længere. Du skal bare hænge skjorten op på en bøjle, og så kan du snildt komme ind i alle afkroge med damperen og glatte samtlige folder ud. Fordelen ved en damper er desuden, at den forlænger dit tøjs levetid og sparer på tøjvasken, for den varme damp slår 99,9 procent af alle bakterier ihjel og eliminerer også lugt fra røg og sved.

Psst! Du kan sagtens bruge stofdamperen til delikate materialer som eksempelvis silke og kashmir.

8.

Rens luften

Soehnle Airfresh Clean Connect 500, 2.999 kr. Fås på matas.dk

Det her er muligvis en gadget til din bolig, du ikke vidste, du manglede. Men luftrenseren fra Soehnle fjerner faktisk 99 procent af alle allergener og forurenende stoffer på op til 3,0 µm fra din luft. Det vil sige, at husstøv, pollen, hår, bakterier, støvmider, fint støv, vira og endda ubehagelige lugte får kamp til stregen, hvis du lader luftrenseren flytte ind. Den kan rense luften i rum op til 55 m² og gør det ganske lydløst, så den ikke generer eller forstyrrer nattesøvnen.

Psst! På luftrenserens display kan du hurtigt se, hvordan luftkvaliteten er i dit hjem. Du kan også styre luftrenseren med en app, hvor du kan holde styr på alle dine data om luftkvaliteten.

9.

Hvert skridt tæller

Garmin Vivofit 3, 599 kr. Fås på matas.dk

Er du i tvivl om, hvor meget du egentlig får bevæget dig i løbet af dagen, kan aktivitetstrackeren fra Garmin være din lille spion. Den har en bevægelsesdetektor, som automatisk registrerer, når du går, løber, cykler og svømmer, og så minder den dig også om, hvornår det er tid til, at du er aktiv igen.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Scroll ned til næste artikel