3 fine forårslook til neglene

Mangler du inspiration til hvad du kan gøre ved dine negle det her forår, så bliv inspireret af disse tre forslag

forårsnegle | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
7 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 5

Gå foråret i møde med smukke og sunde negle. Nicci Welsh har funder tre looks, som er inspireret af de neglelooks vi så på catwalken, da forårets og sommerens mode blev præsenteret. De er enkle at gå til og klæder alle. Det er sæson for smukke forårsnegle.

Farver er altid en god ide

Dette look (som du ser i toppen af artiklen) er til dig , som er lidt mere med på noget sjov og spas! Det klassiske valg ville være at vælge én farve og lægge den på alle 10 fingre, men det er bare lidt sjovere, hvis du pifter det lidt op. Vælg derfor to eller tre forskellige farver. Tre farver, som jeg synes er rigtig gode sammen, er blandt andet rød, lyserød og orange – farver, som er i samme ʻfamilie’.

  • Læg først en basecoat for at undgå misfarvninger fra de kraftige neglelakfarver.
  • Find ud af, hvilke negle der skal have hvilken farve. Læg for eksempel orange på ringfingeren, rød på langemanden og lyserød på resten af neglene. Du kan eventuelt gøre det modsatte på den anden hånd. Det er altid sjovt, når det ikke er symmetrisk. Både Tromborg, OPI og CND’s Vinylux-serie har et stort udvalg af flotte farver at vælge imellem.
  • Afslut med en god topcoat.

Franske negle

Fransk manicure er en klassiker blandt mange og er smukt hele året rundt.

fransk manicure - forårsnegle | SKØN

Det kan dog være svært at lave franske negle selv, da det kræver en rolig hånd og lige linjer. MEN! Jeg har fundet et rigtig godt alternativ med kittet fra Le Mini Macaron, som gør det nemt at lave franske negle. Alt, du skal gøre, er at følge guiden, der følger med. Ud over de farver, du skal bruge, indeholder kittet også små skabeloner, som gør det nemt at lave dine kanter helt lige.

le mini macaron fransk manicure seæt | SKØN
Le Mini Macaron Le Frenchie Kit French Manicure, 185 kr. Fås på matas.dk

Naturlige negle

Dette look er helt naturligt til dig, som ikke går med neglelak, men gerne vil have flotte negle.

naturlig negle - forårsnegle | SKØN

Naturlige negle fyldte meget på catwalken og det kræver faktisk ingen lak eller svære tekniker. Det kræver blot en almindelig fin neglefil, en poleringsfil og en god neglebåndsolie.

  • Fil dine negle i den ønskede længde og form med en helt almindelig neglefil. Vælg en, som ikke for grov, så du undgår at flosse dine negle.
  • Polér nu dine negle. Dette gør du ved at ʻfile’ let oven på din negleplade med en poleringsfil gentagne gange, til du synes, at de er blanke nok. Til dette kan du for eksempel bruge Beurers elektriske neglefil.
  • Afslut med en negleolie, en af mine favoritter er den fra Nails Inc.

Kend de gode lak-regler

Neglelak og neglelakfjerner er ikke just det sundeste for vores negle, men det afholder os jo selvfølgelig ikke fra at lakere vores negle i alskens smukke farver. Heldigvis er der et par gode tips, der minimerer skaderne, når vi vælger at bruge lakker.

  • Husk for det første over- og underlak. Underlak vil forhindre eventuelle misfarvninger fra stærkt pigmenterede farver som rød og andre mørke lakker, mens overlak får lakken til at holde længere. Det er nemlig vigtigt at få din neglelak til at holde frem for hele tiden at fjerne den og lægge noget nyt.
  •  Vær skånsom ved neglene, og lap hellere huller i stedet for at omlakere dine negle hver gang.
  • Brug altid neglelakfjerner uden acetone, da acetone udtørrer dine negle og får dem til lettere at knække.
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (7 votes, average: 4,29 out of 5)
Scroll ned til næste artikel