5 forårs – og sommerlooks du skal gå efter

Vi er i forårsstemning og guider her til, hvilke fem makeuplooks du skal gå efter her til foråret. Vi har fundet fem forårs – og sommerlooks, som skaber rammerne for de tendenser, der er anno 2018.

sommerlooks fra SS18
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

De perfekte forårs – og sommerlooks spænder bredt i år, så alle kan være med. Er du til fine lyse pasteller på øjnene, uperfekte knaldfarvet læber, dramatiske øjne eller måske en smuk skinnende hud, så er der lidt for enhver smag, og du kan selv finde din foretrukne lige her.

Pasteller, der skal pryde øjnene:

Forårets pasteller pryder dit makeuplook og især den lilla lavendelfarve, er et hit på øjnene. Hvis du tør, bør du hoppe ud i den friske farve, da den vil lysne dit ansigt flot op her til foråret.

Sommerlooks Missoni SS18
Missoni SS18

Selvom det er lilla, som er centralfarven, bør du anvende en lys øjenskygge, som kan lægge en god base inden, du påfører den lilla øjenskygge, og give en flot fading effekt på øjenlågene. Det er dine øjne, der skal være i fokus her og ikke læberne eller huden. Så lav en jævn og mat overflade på din hud og hold dine læber i en nude, lyserød farve, da det ellers kan blive rodet, og den fine lavendelfarve står smukkest alene.

NYX PROF. MAKEUP Ultimate Shadow Palette- Brights, 170 kr. Fås på matas.dk
NYX PROF. MAKEUP Ultimate Shadow Palette- Brights, 170 kr. Fås på matas.dk

Uperfekte knaldfarvet læber ”Stain Lips”:

En ny læbetrend er over os, nemlig det der kaldes ”Stain Lips”. Det er meget nemt og det eneste du skal gøre er, at købe en pangfarve til dine læber, i lige den nuance du ønsker og være sikker på, at dine læber er velplejet. De må ikke være tørre, da de tørre flager kan ødelægge looket.

Sommerlooks Giambattista Valli SS18
Giambattista Valli SS18

Sådan gør du:

 • Fugt læberne, og brug efterfølgende en læbeprimer, som gør, at farven holder længere og flottere hele dagen.
 • Påfør derefter den kraftige farve – husk, at du ikke skal putte læbestift helt ud til kanterne, for ellers kommer det til at se for voldsomt ud med farven.
 • Brug derefter en læbepensel for, at blende læbestiften ud og få et tilfældigt look.
 • Afslut med en neutral læbepomade, så du får en glossy-effekt, og du er good to go med smukke, uperfekte læber.

Psst! Hvis du har tørre læber kan du med fordel anvende en scrub til dine læber et par gange om ugen og afslutte med en god læbepomade!

Dramatiske øjne:

Det kan godt være, at det virker voldsomt, at skulle have så mørke øjne, når vi bevæger os mod varmere tider, men det ser cool ud til alt det lyse og giver lidt kant til dit look.

Marc Jacobs SS18 sommerlooks
Marc Jacobs SS18

Sådan gør du:

 • Lav en enkel grund makeup, så det er øjnene, der får lov til at shine.
 • Brug en flydende eyeliner, som har en tynd ende, da den er nemmere, at påføre og du kan lave nogle fine, tynde streger.
 • Tegn både en streg over og under øjet, og lad dem ramme hinanden til sidst i enden, så de laver et flick, og får en fin afslutning.
 • Fyld herefter med sort farve fra eyelineren, så det bliver fyldt helt ud med sort farve.
 • Afslut med en masse lag mascara, så dine øjne får et endnu mørkere og dramatisk look.

Dewy hud:

Vi så det allerede sidste år, men denne makeuptrend fortsætter her i år, så din hud stadig kan skinne om kap med solen. Selvom en dewy hud ser meget enkel ud, da den egentligt ligner at den er ”helt normal”. Dog skal du alligevel bruge mange forskellige produkter til, at lave den perfekte, skinnende hud. Både produkter, som en foundation, cream concealer, blush og highlighter skal bruges og de komplementerer alle hinanden godt.

Sommerlooks Nina Ricci SS18
Nina Ricci SS18

Sådan gør du:

 • Start med at brug en foundation, der passer til din hudtype.
 • Dæk derefter med en concealer under øjnene og ved næsen.
 • Brug en blush, der kan give en svag fersken farve på kinderne.
 • Tilslut brug en highlighter på dine kindben og næseryggen, som giver glans de rigtige steder.
 • Herefter vil du få en fugtet og skinnende hud og det ser fint og friskt ud til foråret.

Varme nuancer på øjnene:

De rødlige, varme nuancer er en stor forårstrend, der står godt til bronzefarver og giver nogle fine, varme øjne.

Brock Collection SS18 sommerlooks
Brock Collection SS18

Med de varme nuancer, kan du sagtens påføre farven langt op mod øjenbrynet, det ser cool ud og giver et sommerligt look. Du kan også lege med nuancer såsom abrikos og fersken, det vil give et fint spil sammen med den mere knaldrøde nuance på øjnene. Brug en bronzefarvet highlighter til, da det spiller godt sammen med de rødlige farver på øjnene.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel