Aldrig mere urinvejsbesvær

Bor du nærmest på toilettet og føles det næsten, som om du tisser glasskår? Ja, urinvejsbesvær er meget ubehageligt, men heldigvis findes der et nyt kosttilskud med en unik kombination af naturlige ingredienser, som gør det nemt for dig at slippe for alt besværet.

urinvejsbesvær brug femistina- kvinde der smiler
Så godt kan andre lide artiklen:
4 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 54 votes, average: 5,00 out of 5

Så skete det igen! Du føler, at du konstant skal tisse, og når du giver efter for trangen, svier det noget så ubehageligt. Av! Du genkender følelsen og ved bare, at du har fået blærebetændelse. Men hvorfor bliver du ramt, og hvad kan du gøre?

Derfor får du urinvejsinfektioner

En blærebetændelse er en infektion i urinblæren, som næsten altid skyldes bakterier – især E.coli-bakterier – der kommer nede fra skeden ved urinrørets åbning og vandrer op igennem urinrøret og ind i din blære. Bakterierne trives desværre rigtig godt i kropsvarm urin, og formerer sig med lynets hast, når de kommer ind i urinblæren. Blærens slimhinde bliver snart rød, irriteret og betændt, og selv om den ikke er fuld, skaber betændelsen de mange irriterende sammentrækninger, som giver dig den hyppige tissetrang! Noget må gøres, og det kan ikke gå for hurtigt.

En løsning fra naturen

Er du så uheldig at døje med urinvejsbesvær, er du faktisk så heldig, at der nu findes to nye innovative produkter på det danske marked, Femistina og Femistina Plus, som bidrager til at afhjælpe og forebygge problemer med urinvejene. Tilskuddene virker effektivt takket være en patenteret komposition af plantevæksterne birkebladsekstrakt, der bidrager til sunde urinveje, melbærris, der støtter blærems normale funktion, urteekstraktet berberin, der hæmmer koloniseringen af skadelige bakterier og sukkerstoffet D-mannose, der blokerer E. colibakterier i at hæfte sig til urinvejenesslimhinder.

  • Femistina Plus indeholder også planteroden forskolin, som har vist sig at øge effekten af den patenterede komposition af plantevækster. Femistina Plus er udviklet til dig, som har tilbagevendende urinvejsbesvær og gerne vil forebygge, og
  • Femistina er til dig, som har urinvejsbesvær for første gang og som ikke ønsker tilbagevendende besvær.

Begge tilskud anbefales, når du mærker de første tegn som uklar og ildelugtende urin, hyppig vandladning, øget tissetrang eller svien.

Psst! Du kan tage Femistina sammen med antibiotika

7 fif til at forebygge urinvejsbesvær

  • Drik masser af vand.
  • Tøm blæren ved hvert toiletbesøg.
  • Undgå at holde dig i længere tid.
  • Undgå at fryse på benene og underlivet – sid fx ikke på noget koldt.
  • Undgå at bruge sæddræbende midler, da det øger risikoen for urinvejsbesvær.
  • Skær ned på dit indtag af sukker. I følge gynækolog Bjarne Stigsby elsker bakterier nemlig sukker, og får du for mange hvide kulhydrater, risikerer du at få et ustabilt og højt blodsukkerniveau. Da blodet forsyner slimhinderne, risikerer du dermed at få et sødere miljø i skeden, som lader uvelkomne bakterier stortrives her.
  • Døjer du ofte med urinvejsbesvær, så tag Femistina eller Femistina Plus i 10 dage hver måned i 3-6 måneder.
Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel