Når dine hormoner driller

Hedeture, træthed, heftige humørsvingninger. Måske er din menopause begyndt at banke på, fordi niveauet af østrogen er faldende. Heldigvis findes der et hormonfrit kosttilskud, som har begejstret førende læger og gynækologer og hjulpet tusindvis af kvinder verden over.

Femarelle kvinde med menopause i sofa | SKØN
Så godt kan andre lide artiklen:
7 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 57 votes, average: 4,29 out of 5

Menopause, klimakterie, overgangsalder. Uanset hvad du kalder det, er det en helt naturlig del af kvindelivet. For i takt med at der bliver færre æg i æggestokkene, og dine ægløsninger og menstruationer bliver mere uregelmæssige, begynder kroppens produktion af kønshormonet østrogen at falde.

Menopause er ikke til at komme uden om

Det kan ofte være svært at registrere de små ændringer, du oplever i starten, på grund af det faldende østrogenniveau, men måske får du flere humørsvingninger, måske føler du dig mere træt, eller måske mangler du lysten til sex? Senere går det over og bliver mere genkendelige og typiske tegn som hedeture og nattesved. Det besvær, du måtte opleve før, under og efter overgangsalderen, kan dog variere meget fra kvinde til kvinde, men fælles for de fleste er en generel følelse af nedsat livskvalitet. Selv om overgangsalderen ikke er til at komme udenom før eller siden, kan du heldigvis gøre mange ting for at hjælpe dig selv bedre igennem den her periode i dit liv. Løsningen findes for eksempel i en ganske særlig sojabønne.

Bønnen der begejstrer verden

I mange år har hormoner været mange fagfolks førstevalg, når de skulle behandle kvinder i overgangsalderen. Men sådan er det ikke længere, for nu er der kommet et hormonfrit alternativ i form af kosttilskud med den veldokumenterede og patenterede ingrediens DT56a. Det lyder måske meget teknisk, men faktisk er DT56a udvundet af en fermenteret canadisk sojabønne, som tilfældigvis er opbygget på en sådan måde molekylært, at man kan udnytte bønnens 20 aminosyrer og give symptomerne på overgangsalder kamp til stregen. Studier har faktisk vist, at kosttilskuddet har lige så stor og hurtig effekt som gængse hormonbehandlinger, men det geniale er dog også, at DT56a ikke påvirker bryst- og underlivsvæv og dermed ikke øger risikoen for brystkræft, kræft i livmoderen eller blodpropper. Det er nemt at forstå, hvorfor førende europæiske gynækologer i dag anbefaler kosttilskud med DT56a, og hvorfor kvinder i hele verden river produkterne ned fra hylderne.

10% Så mange kvinder går i overgangsalderen tidligere end flertallet, nemlig før de er 45 år

Undgå hedeture, søvnbesvær og humørsvingninger

Det patenterede stof DT56a indgår i kosttilskud fra Femarelle, som nu fås på det danske marked. Ud over Femarelle Rejuvenate, som er egnet til dig, der begynder at opleve de første tegn på overgangsalderen, tilbyder Femarelle også kosttilskud med DT56a og særlige vitaminer og mineraler til kvinder i overgangsalderen (Recharge) og efter overgangsalderen (Unstoppable).

Ny podcast om livet i overgangsalderen

Lyt til Line Baun Danielsens åbenhjertige samtaler om livet i overgangsalderen. Få gode råd og viden fra eksperter som gynækolog Stine Fürst og sociolog Emilia van Hauen.
Find podcasten ‘Det er bare en overgang’ på radioplay.dk eller på podcast-appen på din telefon

Typiske tegn på overgangsalder og menopause

  • Humørsvingninger
  • Øget træthed
  • Ændret sexlyst
  • Hedeture
  • Nattesved
  • Forstyrret søvn
  • Tørre slimhinder

Læs mere om Femarelle på femarelleline.dk

Se en samlet oversigt over offentliggjort forskning på NCBI her 

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (7 votes, average: 4,29 out of 5)
Scroll ned til næste artikel