Genvejen til en smidig og blød hud

Tanja fra Matas Glamsbjerg anbefaler at du bruger Ecooking Bodylotion, hvis du ligesom hende kæmper med tør hud. Læs med hvorfor netop denne bodylotion er hendes favorit.

bodylotion fra ecooking
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Ecooking er et nyere  dansk mærke i Matas, som fokuserer på nem, hurtig og effektiv hudpleje. Ecooking bodylotion med hyaluronsyre og niacinamid er en fugtgivende lotion, der virker udglattende og opstrammende på huden.

Hvad er det helt særlige ved ecooking bodylotion?

Ecooking bodylotion er noget helt særligt på grund af det høje indhold af niacinamid i lotionen. De fem procent niacinamid har flere gode effekter på huden, da ingrediensen hjælper mod fine linjer, appelsinhud og pigmentpletter. Dertil er den vegansk og rig på fugtgivende olier, som jojobaolie, olivenolie og arganolie.

Hvordan og hvorfor skal du bruge bodylotion?

En bodylotion er en god måde at bevare og opretholde fugten i huden, samt slutte af med efter andre produkter, så som en peeling. Det er heldigvis ret simpelt at smørre bodylotion på, så jeg masserer bare lotionen ind i huden med cirkulære bevægelser, det sætter nemlig gang i blodcirkulationen.

Jeg plejer, at bruge bodylotionen efter badet eller hver anden dag, inden jeg skal sove. På den måde kan cremen få lov til at trænge ind i huden over natten.

bodylotion til kroppen
Ecooking Bodylotion, 300 ml, 200 kr. Fås på matas.dk 

Hvad er forskellen på en bodylotion og en bodycreme?

Der er ikke de helt store forskelle mellem de to fugtgivere, men en bodylotion har en lettere og mere fyldende konsistens, hvorimod at en bodycreme er mere fed. Det betyder, at en bodylotion kan være nemmere at arbejde med, men det er mere en smagssag, om du foretrækker det ene fremfor det andet.

Er der noget, man skal tænke særligt over, når man bruger Ecooking bodylotion?

Det er altid en god idé at finde en bodylotion, som passer til lige præcis din hudtype. Det kan eksempelvis være godt at vælge en lidt tungere og fedtet creme, hvis du kæmper med meget tør hud. Dernæst kan du også vælge en bodylotion, der virker nærende og dæmpende på de hudskavanker du må have. Uanset er en bodylotion en vigtig del af en god hudplejerutine, hvis du ønsker at holde din hud smidig og glat.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel