Neglebåndsolien som ikke fedter!

Katrine fra Matas på Fisketorvet har fundet vidunderproduktet, som gør neglebåndene bløde, uden fedtede fornemmelser

Så godt kan andre lide artiklen:
6 votes, average: 4,17 out of 56 votes, average: 4,17 out of 56 votes, average: 4,17 out of 56 votes, average: 4,17 out of 56 votes, average: 4,17 out of 5

Dior Huile Abricot Daily Nutritive Serum er ifølge Katrine fra Matas på Fisketorvet dit ultimative musthave, hvis du vil have velplejerede og bløde neglebånd gennem hele vinteren.

Hvad er negleserum?

Et negleserum fungerer på samme måde som et serum til ansigtet. Det trænger nemmere og dybere ind i huden end cremer og olier og har en høj koncentration af aktive ingredienser. Et negleserum trænger nemt og hurtig ind i dine neglebånd og huden omkring neglene, hvor en negleolie ofte tager længere tid om at trænge ind.
Selvom et serum til ansigtet som udgangspunkt altid skal bruges under en creme, så er det ikke altid nødvendigt medet negleserum, med mindre det står på produktet.

Derfor skal du bruge negleserum

Vores hænder og negle er udsatte, når vi eksempelvis vasker op i sæbe, når vinterens hårde kulde rammer eller når vi rører ved mange forskellige ting i løbet af dagen, Det udtørrer neglene og får dem til at flosse, knække eller flage lettere.

Dine neglebånd, som sidder rundt om neglen, der hvor neglen vokser ud, kan ligeledes blive udtørrede og blive flossede. Her er det en god idé at bruge et negleserum, som kan trænge ned i neglebånd og negl, for at opretholde neglenes og neglebåndenes fugt og styrke. Neglene består af keratinceller, som også findes i vores hud og hår. Derfor indeholder nogle neglesera keratin, der styrker neglens vækst og opbygning.

Negleserum og negleolie, udfører egentlig samme opgave – at give styrke, fugt og pleje til negle og neglebånd., Derfor er det en sag om præferencer, der afgører, hvad der er bedst. Fordelen ved negleserum er, at den absorberes hurtigere.

Hvorfor er du vild med Dior Huile Abricot Daily Nutritive Serum?

Som butiksansat kommer mine hænder og negle i løbet af en arbejdsdag ofte i kontakt med en masse pap som udtørrer meget, og særligt om vinteren, bliver mine neglebånd tørre og har brug for pleje. Før i tiden brugte jeg neglebåndsolier, men de fedter ofte virkelig meget og derfor jeg vildt glad for Diors neglebåndsserum, da det trænger hurtigt ind, så jeg nemt og hurtigt kan have den med på farten, uden at skulle render rundt med fedtede fingere i længere tid.

Dior Huile Abricot Daily Nutritive indeholder abrikosolie, arganolie og E vitamin, der hurtigt trænger ind og styrker og blødgør tørre neglebånd, samtidig forstærker serummet også neglene med keratin. Produktets størrelse er perfekt til at have med i tasken, så du hurtigt og nemt kan pleje dine negle i løbet af dagen.

Dior negleserum Huile Abricot Daily Nutritive Serum
Dior Huile Abricot Daily Nutritive Serum, 6 ml, 200 kr. Fås på matas.dk

Hvordan bruger du Diors neglebåndsserum?

Jeg smøre serummet på neglene hver dag, og gerne flere gange dagligt om vinteren, for at forebygge tørre negle og neglebånd. Der skal ikke bruges ret meget serum ad gangen, så derfor holder produktet cirka 3-4 måneder, hvis du bruger den hver dag. Produktet kommer i samme emballage som eksempelvis en lipgloss eller concealer, hvor der i enden er et lille børstehoved, hvor du kan klemme en smule produkt ud og smøre på rundt om neglen.

Hvad er resultatet?

Efter jeg er begyndt at bruge dette neglebåndsserum, har jeg ikke nær så mange neglerødder længere, mine neglebånd er blødere, og selve neglen også blevet pænere og sundere at se på.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (6 votes, average: 4,17 out of 5)
Scroll ned til næste artikel