Mascaraen, der ikke kan klumpe!

Dior Addict It-Lash mascara kan ifølge Trine fra Matas i Aalborg, alt hvad en mascara skal kunne. Læs her hvorfor.

Så godt kan andre lide artiklen:
9 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 59 votes, average: 3,33 out of 5

Det kræver sin mascara at leve op til Trines krav. Den skal give længde, fylde, separation og så skal den selvfølgelig holde. Dog er der én derude som Trine er helt tilfreds med, nemlig Dior Addict It-Lash Mascara, som kan det hele.

Hvad er det særlige ved din favoritmascara, Dior Addict It-Lash?

Det særlige ved Diors It-Lash mascara er, at den indeholder en særlig voks-formel, som giver masser af fylde til vipperne. Voksformlen er kombineret med en klar gel-base, hvori den sorte farve er tilsat. Det giver en ren sort farve til vipperne og en skinnende finish, modsat andre mascaraer jeg har prøvet, hvor farven godt kan blive lidt grå-sort.

dior addict itlash mascara
Dior Addict It-Lash Mascara, 265 kr. Fås på matas.dk 

Hvordan bruger du den?

Jeg påfører Diors It-Lash mascara i strygende bevægelser – altså ikke noget med at lave den ellers klassiske zig-zag bevægelse. Ved at bruge mascaraen i strygende bevægelser, opnår jeg ekstrem længe til mine vipper. For også at få fyldige vipper, lægger jeg blot flere lag, indtil jeg synes, at jeg har opnået den længe og fylde, jeg ønsker.

Tip! Brug Diors Maximizer 3D Lash Primer under din It-Lash mascara, som plejer og skaber volumen til dine vipper

Hvad gør Dior It-Lash Mascara til dit favoritprodukt?

Du kan næsten ikke få denne mascara til at klumpe! Diors Addict It-Lash mascara er mit yndlingsprodukt, fordi den er en alt-i-en mascara med anti-klumpe garanti. Mascaraens børstehoved er super god, fordi det er en gummibørste med små pigge for enden, der fanger og forlænger selv de mindste og inderste vipper.
Et ekstra plus hos Diors It-Lash mascara er, at den kan fjernes med 37 grader varmt vand. Det vil sige, at mascaraen er vandfast, så læne vandet ikke er over 37 grader. Mascaraen modstår altså tåre, sved og regn, men fjernes let med varmt vand eller almindelig øjenmakeup-fjerner.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (9 votes, average: 3,33 out of 5)
Scroll ned til næste artikel