Den sikre lille sorte

Årets festligste måned er lige om hjørnet, og det betyder … tøjkriser! Heldigvis er den lille sorte kjole altid en vinder, og du er på den sikre side, hvis du har et par eller tre hængende i skabet.

den lille sorte - catwalk versace AW 18 | SKØN
Versace
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Den lille sorte går du aldrig galt i byen med. Men er du bekymret for at det godt kan blive lidt kedeligt at gå i sort, så er det jo bare at “dresse den op” med flotte farver og glimmer i makeuppen.

5 varianter af den lille sorte

Vi har fundet fem variationer af den lille sorte, som vi er vilde med, og som helt sikkert også holder til alle festerne næste år. Skal du direkte fra arbejde til fest, så er det enkelt at gøre sig klar ved at skifte de tykke strømper ud med de tynde, finde den flotte håndtaske frem, og så er du klar til at give den gas på dansegulvet.

Spice den lille sorte op

Style den lille sorte op med festlig makeup og skøn neglelak, du kan vælge at gå klassisk med røde negle, men du kan også drysse lidt glimmer på (som Hella Joof siger)

 

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel