15 fund til under 700 kr. til decembers fester

Spice dit yndlingskjole eller festtop op med cool accessories eller invester i en ny festkjole til alle julens fester. Vi guider dig til de fedeste items til decembers fester.

Jessica Alba i guld - decemberfest
Så godt kan andre lide artiklen:
5 votes, average: 3,00 out of 55 votes, average: 3,00 out of 55 votes, average: 3,00 out of 55 votes, average: 3,00 out of 55 votes, average: 3,00 out of 5

Julefrokosten, nytårsaften, juleaften og festlige komsammen i det hele taget, præger december måned, og det kan virke helt uoverskueligt at finde ud af hvad du skal tage på til de forskellige begivenheder.

Klar til decembers fester

En god ide kan være at investere i en kjole du er glad for, som kan bruges med forskellige sko og tilbehør. Vælg en kjole eller top med masser af fest i, eller skru op for festen i din makeup. Er du ikke til kjoler kan du også gå efter fine bukser eller nederdele i shine eller velour med en body under og et par lækre smykker. Og husk også, at par høje pumps eller en festlig taske med sten og perler kan opgradere dit look på et øjeblik. Glædelig juleshopping!

Godt med glimmer

Der er masser af glimmer i decemberfesterne. Gå all in på en pailletkjole eller kom glimmer på øjnene

Perler på

Perler er et klassisk festvalg, og er tøj, du kan bruge både til hverdag og fest, og som ikke sådan går af mode

Sølvshimmer

Metalliske farver er både til julefrokost, nytårsaften og juleaften, så det er aldrig en dårlig investering at gå efter metal.

Sæt farve på

Smukke festlige farver lyser altid op til en fest af små sorte kjoler. Hvorfor ikke være hende der lyser op?

blonde, blonde, blonde

Det bliver aldrig kedeligt med blonder. En blondetop og et par stiletter kan dresse et par jeans op til fest og en blondekjole er både fin og festlig.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (5 votes, average: 3,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel