Cool messy updo til de fede fester

Det tilfældige look kan være svært at mestre, men med denne enkle miniguide kan du uden problemer kreere en gudesmukke håropsætning, der holder hele dagen (og natten!).

Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 52 votes, average: 5,00 out of 5

Denne håropsætning er så enkel at de fleste kan lave den. Den er perfekt til fester, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra uden at det bliver for fint.

Den tilfældige opsætning

De lidt rodede håropsætninger findes efterhånden i mange forskellige afskygninger, da det er en feminin og chik frisure, der kombinerer formalitet med det tilfældige – på den bedst mulige måde.

Forbered håret:

Påfør en mousse, som giver hold og tekstur, i hele håret samt en varmebeskyttende spray, der skåner hårstråene imod varmen fra krøllejernet og føntørreren. Føntør håret helt tørt, og frisér det derefter igennem med en børste. Krøl håret med et medium størrelse krøllejern for at skabe ekstra volumen og tekstur i håret. Frisér det derefter igennem for at løsne krøllerne.

Disse produkter brugte vi

Sådan gør du trin for trin

 1. Flet en hestehale

  Lav en midterskilning og derefter en tværgående skilning fra øre til øre, så du har tre sektioner i alt. Saml den bagerste sektion i en lav hestehale, og fastgør den med en gennemsigtig elastik. Flet hestehalen i en normal fletning, og fastgør spidserne med en gennemsigtig elastik.

 2. Løsn fletningen

  Giv fletningen et tilfældigt udtryk ved at hive forsigtigt ud i den, så den løsner sig. Sno derefter fletningen rundt om sig selv, så det danner en knold. Fastgør den med hårnåle.

 3. Lav sidefletninger

  Flet de to forreste sektioner i to løse fletninger, fastgør spidserne med små elastikker, og gør også dem mere løse ved at trække i håret. Sno dem derefter rundt om knolden bag på hovedet, og fastgør dem med hårnåle, indtil du synes, det ser pænt ud.

 4. Saml fletningerne i knolden

  Fastgør resten af knolden med hårnåle, indtil du har fundet den form, du kan lide.

 5. Style og fiksér håret

  Tag til slut små totter hår ud fra pandehåret for også at give fronten et mere tilfældigt look. Spray eventuelt med lidt hårspray for at give det længere holdbarhed.

Læs også på Femina: 6 tips til dig der overvejer pagehår

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Scroll ned til næste artikel