Smykker, din hud siger ja til

Svenske Blomdahl tager både smykkedesign og din hud seriøst og er i dag eksperter i at lave flotte, hudvenlige smykker, selv allergikere trygt kan bruge.

smukke ringe fra Blomdahl
Så godt kan andre lide artiklen:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Huden er kroppens forsvar mod alle ydre påvirkninger, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på den. Du plejer den sikkert omhyggeligt med skånsomme cremer og behandlinger og sørger for at vaske dit tøj i mildt vaskepulver. Men alligevel kan du godt få problemer med huden. Du kan nemlig være uheldig at udvikle allergi, hvis du bærer smykker med eksempelvis nikkel. Nikkelallergi er den mest almindelige form for kontaktallergi, men dine smykker kan også indeholde andre allergener som kobolt, guld og epoxy. Desuden kan de indeholde problematiske stoffer som cadmium, formaldehyd, fthalater og bisfenol A. Desværre er allergi en følgesvend for livet, men det betyder heldigvis ikke, at du aldrig længere kan bære smykker. Ikke hvis det står til det svenske smykkefirma Blomdahl, i hvert fald.

Udviklet med hudlæger

Siden 1985 har Blomdahl lavet flotte smykker, der tager hensyn til din hud og dit helbred. Smykkerne bliver fremstillet i samråd med hudlæger, og de bliver derfor lavet i nøje udvalgte hudvenlige materialer og yderbelægninger. Det betyder, at du hos Blomdahl i dag finder et ret stort sortiment af hudvenlige smykker og alt fra ørestikker, øreringe, ringe, armbånd og halskæder. At der er så mange fine smykker at vælge imellem, er ikke bare skønt for dig, som gerne vil undgå at udvikle allergi, men også for dig, som allerede har fået allergi, for Blomdahls smykker er så hudvenlige, at selv allergikere kan bruge dem.

Sig det med et smykke

Skal du snart sige ʻja’ til din eneste ene, og vil I gerne finde hudvenlige vielsesringe, skal I blot tjekke Blomdahls seneste smykkenyheder. De super-stilrene ʻPlain’ ringe i medicinsk titan, som både er lavet i guld- og sølvfarvet belægning, fås desuden i størrelser, mænd kan passe. Ønsker du lidt mere glamour til dig selv, fås de hudvenlige ringe også med strålende Swarovski-krystaller, der er smukke alene, eller hvis du kombinerer med andre Blomdahl-ringe, som du for eksempel har fået som forlovelsesring eller i morgengave. Ja, Blomdahl har tænkt på det hele – også på indpakningen, som naturligvis er hygiejnisk, da smykkerne bliver leveret i den forseglede Clean Pack. Clean Pack er også god som opbevaring, når du ikke bruger dine smykker, da den både beskytter dem og hjælper med at holde dem flotte, så du og din hud kan få glæde af dine smykker resten af livet.

Se hele Blomdahls sortiment og find nærmeste forhandler på blomdahl.dk

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (No Ratings Yet)
Scroll ned til næste artikel