5 musthaves vi SKAL købe på Black Friday

Black Friday er dagen, hvor du kan købe produkter til en ekstra god pris. Hvis du ved hvad du vil have, er der altså ekstra mange penge at spare på dine yndlingsprodukter. Her får du redaktionens indkøbsliste på hvad vi vil købe på Black Friday.

Produkter redaktionen vil købe på Black friday
Så godt kan andre lide artiklen:
7 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 57 votes, average: 3,14 out of 5

Uanset om du på Black Friday vil stocke op på produkter, du bruger rigtig meget, eller vil benytte dig af de gode priser til at investere i noget, som du normalt synes er for dyrt. Så er det altid en god ide at have en plan, før du kaster dig ud i forbrugsfesten. Her på redaktionen er vi ikke i tvivl om hvad vi vil gå efter.  Matas Black Friday tilbud lyder på 20% på alt ved køb over 200 kr, så vi ved godt hvad vi vil have.

Sine: Olien, der giver den bedste glow

Jeg ville købe Ole Henriksen Truth Activating Oil: Den er til den dyre side synes jeg, men den er helt fantastisk! Hybenkerneolien, som er den primære ingrediens, reparerer og booster min hud med antioxidanter, kollagen og masser af fugt som min hud har brug for om vinteren. Desuden giver denne olie rent faktisk glød til huden, hvilket jeg ikke altid synes er tilfældet, selvom mange produkter lover det. Jeg ser frisk og velplejet ud med denne olie, så den ville jeg helt klar købe til Black Friday.

Ole Henriksen Pure truth
Ole Henriksen Pure Truth Youth Activating Oil 30 ml 495 kr. Fås på matas.dk

Cathrine: Dagcremen, der holder huden ung og sund

Som skønhedsredaktør er jeg så heldig at få lov til at prøve mange dejlige hudplejeprodukter, men med årene har jeg selvfølgelig fået mig et par favoritter, som jeg køber igen og igen. A-vitaminprodukterne fra danske Beauté Pacifique er nogle af dem, og til Black Friday, hvor jeg kan spare 20 %, må jeg derfor have fat i dagcremen Crème Paradoxe. Den er nemlig baseret på Beauté Pacifiques særlige chilenske vindruekerneekstrakt, som indeholder de højaktive stoffer procyanidin og resveratrol, der udsætter aldersprocesserne og reparerer solskader. Cremen tilfører også huden to former for A-vitamin i en mængde, som forbedrer min huds indre struktur, så den forbliver sund, fast og robust. Sidst men ikke mindst bekæmper og forebygger Crème Paradoxe årsager til rødme, hvilket min sarte vinterhud med tendens til karsprængninger helt sikkert vil sætte pris på.

Beaute Pacifique creme paradoxe
Beauté Pacifique Crème Paradoxe, 50 ml, 465 kr. Fås på matas.dk

Trine: Vippeserum, der giver bambi-øjne

Som digitalredaktør, får jeg lov til at teste mange produkter, som jeg normalt ikke ville bruge penge på. Jeg er nok lidt nærig og vil kun bruge penge på produkter, hvor jeg virkelig føler jeg får noget for pengene. I foråret testede jeg M2 Eyelash Serum og jeg har aldrig haft så lange fyldige øjenvipper. Jeg var vild med mine bambiøjne, som jeg fik mange komplimenter på hele sommeren. Serummet holdt i over ½ år, så egentlig er den ikke så dyr, men det er alligevel en udskrivning lige når jeg skal købe en ny. Men med 20% rabat på Black Friday så er jeg helt klart klar til en investering i mine vipper.

M2 lashes eyelash
M2 Beauté Lashes Eyelash Activating Serum 5 ml. 990 kr.  Fås på matas.dk 

Tip! Mange produkter kommer i særlige juleæsker, hvor du får en ekstra gave med til samme pris, sammen med Black Friday rabat, for du ekstra meget for pengene

Anne Rosa: Krystallen, der stimulerer huden

Jeg vil rigtig gerne prøve den “nye” hudplejegadget Gua Sha, og nu jeg kan får den lidt billigere, er det bare om at slå til. for at teste, om Gua Sha massage  er noget for mig. Gua Sha stimulere blodgennemstømningen i huden og dræner lymferne, så din hud bliver mere  klar, sundere og ansigtet bliver mindre hævet. Det glæder jeg mig til at teste. Gua Sha kommer i forskellige krystaller, som kan forskellige ting.  Jeg drømmer om en Gua Sha af regnbueflurit, som giver liv og glød til huden.

Gua sha
Honest Beauty Talks Glow Gua Sha Regnbueflurit 499 kr. Fås på matas.dk

Signe: Natgelen, der giver blød og gennemfugtet hud

Jeg har ofte problemer med tør og træt hud – især i vinterhalvåret, så derfor er jeg blevet rigtig glad for Ole Henriksens Invigorating Night Transformation Gel. Det er en letvægtsgele, der er skabt til at arbejde sammen med kroppens naturlige reparationssystem. Den indeholder et koncentrat af AHA, som fjerner døde hudceller og stimulerer hudens fornyelsesproces. Derudover indeholder gelen også nærende vitaminer og planter, som hjælper med at gennemfugte de dybeste hudlag. Jeg bruger gelen om aftenen, efter jeg har renset min hud. Derefter påfører jeg min fugtighedscreme, og så er min hud klar til at gå i seng og suge fugt til sig. Efter jeg er begyndt at bruge denne gele, har jeg fået en blødere og mere gennemfugtet hud, så jeg er blevet lidt afhængig af produktet, selvom det ikke er helt billigt.

Olehenriksen night gel
Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel 50 Ml 495 kr. Fås på matas.dk

Black Friday tips

Før du kaster dig over slagtilbud og store rabatter, så er det altid en god ide, at tjekke, om webshoppen overhovedet eksistere. Fra Black Friday og henover januarudsalget, bugner nettet med webshops, som er falske, og som kun er ude på at franarre dig dine penge, og de kan være rigtig svære at spotte.

  • Handel i webshops og forretninger du kender
  • Tænk på, at du som medlem kan opnå bonusfordele (f.eks optjene point mm), når du shopper, så du faktisk får mere rabat end blot de rabatter forretningen reklamerer for
  • Undersøg om du har mulighed for at returnere varer
  • Undersøg om der er sammenhæng mellem før og efterpris ( nogle gange kan man opleve at førprisen bliver skruet op i ugen op til Black Friday)

Forbruger rådet TÆNK har lavet en guide se den her

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (7 votes, average: 3,14 out of 5)
Scroll ned til næste artikel