Beskyt dit hår mod varme

Anja fra Matas i Skejby Centret er ikke i tvivl om hvordan hun skal beskytte sit hår mod styling og solens stråler. Læs her hvorfor hun elsker Björn Axén Heat Styling Protection .

Så godt kan andre lide artiklen:
2 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 52 votes, average: 4,50 out of 5

Varmebeskyttelsen fra Björn Axen beskytter håret mod varme fra stylingsværktøjer op til 220 grader. Sprayen er lavet til alle hårtyper, så du behøver ikke bekymre dig om, om dit hår er tykt eller tyndt. Den efterlader også dit hår med en skøn duft af søde blomsternoter.

Hvad er det helt særlige ved netop varmebeskyttelsesspray?

Det helt særlige ved netop Björn Axén Heat Styling Protection er, at den indeholder de plejende ingredienser B-vitamin og keratin. B-vitamin er en af de vigtigste vitaminer til håret, da det fremmer væksten af celler. Hvorimod det fiberrige protein keratin giver styrke og elasticitet til håret og hjælper med at modstå varme fra stylingsredskaber. Varmebeskyttelsessprayen indeholder også UV-beskyttelse, som gør den ekstra attraktiv her i sommervarmen.

varmebeskyttelse til håret
Indeholder B-vitamin og kreatin, som plejer, fugter og beskytter håret mod varme fra dine stylingsværktøjer. Björn Axén Heat Styling Protective 220°C, 150 ml, 200 kr. Fås på matas.dk

Hvordan og hvorfor skal du bruge Björn Axén Heat Styling Protection?

Det er vigtigt at bruge varmebeskyttelse, fordi varmen fra stylingsværktøjer er med til at udtørre og skade håret på længere sigt. Når du bruger varmebeskyttelse, skal du spraye fra hårrødderne til længderne. Du kan bruge varmebeskyttelse i både vådt hår inden føntørring eller i tørt hår, inden du styler med glattejern og krøllejern.

Det er supernemt at bruge varmebeskyttelse, fordi det er let at fordele med sprayfunktionen

Bør du følge op med andre produkter efter Björn Axén Heat Styling Protection?

Varmebeskyttelsen er lavet på en meget let formular og giver kun et let hold. Derfor kan du med fordel, bruge en hårspray for at give håret tekstur og stærkere hold efterfølgende. Jeg kan godt selv lide at følge op med en lille smule hårolie i spidserne, når jeg har glattet det, da det giver lidt ekstra shine og bringer fugten tilbage i håret.

Er der noget, man skal tænke særligt over, når man bruger varmebeskyttelse?

Det er supernemt at bruge varmebeskyttelse, fordi det er let at fordele med sprayfunktionen. Du skal bare selv være opmærksom på, at du kommer hele håret rundt, så du ikke glemmer en sektion hår.

Hvor godt kunne du lide artiklen?
1 Hjerte2 Hjerter3 Hjerter4 Hjerter5 Hjerter (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Scroll ned til næste artikel